🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 8 (03.11 - 10.11)

• 42 802
  • 1 228
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Стела,

Освен Венци, хмм. Ами има си и други кадри за мен, само не знам доколко успешни ще са (то не че е гаранция, че няма да изкарат още на първа елиминационна Венци срещу някоя нинджа тип Светлин и целия потенциал в един от двамата да отиде на кино, както стана с Туньо изтегляйки късата клечка Момчил).
Веднага се сещам за Миро, че евентуално би имал успех, защото видях, че минава халки, ама тези тук на Острова са доста лесни де. Не плува добре, ама това знаем не е проблем, хаха. Обаче е добър пъзелист, което е голям плюс. И е интелигентен.
При една целенасочена подготовка кои още? Ами Кънчо си е ок за там. Момчето се занимава с кросфит доколкото разбрах. Еляса би бил интересен типаж. Евентуално бих сложил и Алекс ама горкия ще умре от притеснение преди битка, хаха (майтапче). Евентуално и Шериф ама ако отслабне и се върне в старата си форма.
От жените бих сложил със сигурност Марина.

# 586
Коджабашев не е рядка фамилия, идва от "коджабашия", което е нещо като старейшина (имаме и българската версия на фамилията в предаването Grinning ). Така че не мисля, че ще го разгадаем откъде е заради нея, но ще се надяваме да го питат в Надкаст, където си мисля, че скоро ще гостува.
Просто не виждам как ще се задържи дълго, той е на мушка на всички и има твърде малко и твърде явни (вече) хора, които го пазят. Единственият сериозен шанс да се задържи, е да е най-богат, което е лесно обратимо на този етап - трябва просто друг да забогатее повече. Другият вариант е да е непобедим на битките, но в това предаване те не са еднотипни и не мисля, че е реалистично дори да се обсъжда.

# 587
  • София
Ха, хрумна за анкета следния въпрос, 'Кой за кого би се жертвал' (примерно, Тренера за Марина и обратното ; Мая за Бистра и обратно ; и така има още няколко итересни ''двойки''), да ме подсетите в събота вечер да не забравя... 😁

Няколко супер хода има сега Марина. Да видим дали ще се възползва.
1) Киро и Гогов богати. Тя и Петя бедни и казва на Киро да симулира. С техните камъни по техните глави. Киро е в партия с Дзами ама никъде не е споменавано да му пази и аверите.
Пак същата тактика, но вместо Гогов да избушат Миро или Бистра. И пак Маринка с Петинка. Тук е най-малко вероятно обаче, защото Киро и довери за потенциалния си таен съюз, а потвърждение винаги може да се даде и това да направи изборът му на действие сложен.
3) Миро и Бистра богати ; Марина и Мая бедни. Дори и да саботират Бистра/Маги все едната ще го отнесе с нещо. Бистра/Миро ще трябва да падат, за да спасят Мая, а пък после Марина лесно ще я бие и ще вземе половината гривни на Бистра/Миро.
4) Пак Миро и Бистра богати или Гогов/Бистра или Гогов/Миро срещу Марина и Биляна. Тук вече е лична вендета срещу Биляна. Или-или. Може Марина да саботира с риск да си тръгне, но идеята да е последен решителен двубой с Марина за оцеляване. Епично и т.н. Там е работата, че според мен Марина ще бъде спасена от Тренера, а Биляна от Берке ако се стигне до отпадане...

Общо взето това са вариантите за мен. Зависи дали ще иска да играе мръсно или геройската. Познавайки я, ще избере второто, защото тя си е класически добър герой, за нея всичко е 'сила и чест' спортна злоба, спортен хъс, никога не се отказвам и пр. геройски лозунги. Simple Smile

# 588
  • Другата България
За мен Петинка е пътник, те затова я взеха, за жертвено агне.
Как точно и защо - или вариант две или 4.
Ще е каквото каже Гошо.

# 589
  • София
Брат, направи място. Не, брат, ти направи.

# 590
  • София
Киро е жалък в ролята си на отхвърлен мъж отмъстител и не мисля, че ще му се вържат.

Ако пък Марина реши и тя да се изправя геройски в битка за оцеляване с Биляна, то помним, че Биляна веднъж я победи, така че риск има.
Освен ако не разчита на Тренера да се жертва, но тогава ще олекне ужасно много, превръщайки се в най-спасяваният човек на Острова (ако не се лъжа).

Честно казано не го разбирам много това с безкрайното спасяване, защото едикойси "заслужава" да остане. Как така заслужава? Заслужава, който е победил.

Или, евентуално, при напускане по медицински причини, заслужава онзи, който е позициониран добре социално. Но при загуба да "заслужаваш" да останеш, е оксиморон.

Айде, да кажем, че може да има някакъв малшанс и при 10 спечелени игри, да изгубиш единадесетата, тогава би имало логика да "заслужаваш". До тук обаче никой не е показал такова нещо, най-малко Марина.

# 591
Всъщност снощи не дадоха нищо за реакцията на Влади след като Бистра призна, че познава Дзами.

# 592
Тя не е признавала, Бистра каза само, че знае всичко, но не може да каже от къде го знае.
Мая я изпорти в синхрон.

# 593
Някой да напише ода за чорапите на Венци.

# 594
  • софия
Венци е модната икона на острова. Започвам да правя разбор, дръжте се: Клинче, кратки гащи, чорапе (видяха ми се коледни) и дъ биг акцент - жапанките.

# 595
Някой да напише ода за чорапите на Венци.
Аз щях да напиша😂

# 596
Марина пее не може да бъде!

# 597
  • софия
Марина предпочитам да рИве, вместо да пее.

# 598
Марина предпочитам да рИве, вместо да пее.
Има още време да реве👍😂

# 599
  • София
Май няма по-глупав лагер от Глория, честно!

Общи условия

Активация на акаунт