BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 5 - 4.11 - 11.11.)

• 57 979
  • 1 643
  •   1
Отговори
# 210
  • София
И какво сега, на Радо му е най-голям, а на Гого най-хубав ли? 🤣

# 211
“Пѐре ми ги, шуши ми ги”… Ах, Гошеее.

# 212
Как ли ще се почувстват мъжете като разберат от кого са били опипвани, отврат 🤮

# 213
На мен ми е любопитно, дали мъжете вътре, а и жените са коментирали това, че Ивонне може да е мъж?

# 214
  • Някъде в Матрицата
Чуеци, вие видяхте ли Виктор и Теодора да са умни? 😬😬😬
Виктор се надява да сме го видели.

# 215
"Според мен хората видяха, че сме и умни" - Виктор

# 216
Много умни бее. Най-силните. Най-красивите. Нямат конкуренция. Ша са борят

# 217
На мен ми е любопитно, дали мъжете вътре, а и жените са коментирали това, че Ивонне може да е мъж?

Разбира се, че са. Хиляди пъти. Бай Брадър удобно изрязва тези части.

# 218
Мачкамиии.
Няма кой друг! Или аз, или ти!

# 219
Въпрос на часове/дни е Биг Брадър да измисли нещо, с което да скара великите умове Беба и Виктор, които се кълнат един в друг.

# 220
  • Сф
Загледах сега в Атижа, видимо е, че и тя има доста корекции, но според мен изглежда в пъти по-добре от Теодора, чаровна е, нищо общо с Теодора, с нейните ужастни устни и вежди.
Да. Хубаво момиче е .
Виктор към Тидиту: " Хората видяха,че сме интелигентни" . Joy
Имам чувството,че Бургас се срамува от Виктор.
Леле,  Теодора ще попадне накрая на някой насилник. Тя просто не забелязва нищо освен себе си.. на всичкото отгоре показва с поведение и характер, че е к..ва..

# 221
Още едно потвърждение за Ивон-чо, мъж е та дрънка. Само мъжете го вълнуват, да се отърква, да ги опипва.. И най - леката жена не се държи така, тя очаква да я свалят и тн. Още ли някой вярва, че е жена?
Теда и Пешо се състезават на кой е по голямо егото. Самозабравили се клоуни.
Сега разбрахте ли България, вие сте предатели и не оценявате умните и искрени люде, които дават всичко от себе си в шоуто. И вие не го оценихте, енигмата. Язък! ББ дай опция да го изгоним окончателно,моля.😁

# 222
Ох, ще е супер забавно да гледаме физиономиите на Виктор и Беба, когато си тръгнат ... Никакъв шанс да спечелят, яко заблудени са, направо ми е жал.

# 223
  • София
Или аз или ти трябва да спечелим, няма кой... - вика Теодора LaughingLaughing

Настройва зрителите да ги подкрепят, но не знае, какво им мислят ..Лошо ще се изненадат от един шут отзад още при първа възможност..Надменни нарцисисти Laughing

# 224
Точно с поведението си Ивончо издава, че е мъж. Дали е възможно да приключи Биг Брадър и тази тема никога да не бъде зачекната?! 😁

Общи условия

Активация на акаунт