BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 5 - 4.11 - 11.11.)

• 58 037
  • 1 643
  •   1
Отговори
# 900
Аз не разбирам какви нерви имат тия хора да седят и да слушат тая агресия на този 60-годишен кретен.
Или му кажете да млъкне, че ви напряга, или излезте.

Не очаквам чак да защитават Марио, но поне да му кажат на тоя Пламен да спре да вика и да се успокои, не е възпитано и нормално пред всички да врякаш като наежен петел.

# 901
Пацо съвсем скоро ще е аут. По-добре да си беше седял като саксия незабелязан, отколкото да си отваря устата толкова…

# 902
За мен беба никак не е грозна, просто е прекалила с джуките, Ванеса не ми е хубава с тези уши и зъби.

# 903
Какъвто бащата такава и дъщерята… слаби нерви

# 904
Пламен се срина тотално е очите ми. Комплексиран застаряващ минзухар, без умения за нормално общуване. Комплексарите чакат Марио да изрече една дума и да се нахвърлят върху него, крещейки и обиждайки без край.
Мишките около Марио умираха от страх. Никой не посмя да каже на комплексаря да спре. Вместо да повтаря едно и също по 10 пъти.

# 905
Добре де, какъв им е проблемът? Една кутия цигари срещу храна. Честна сделка, а и в крайна сметка това си е негова работа.

# 906
За мен беба никак не е грозна, просто е прекалила с джуките, Ванеса не ми е хубава с тези уши и зъби.
Беба си е циганче От снимките "преди" си личи ясно.Не знам какво и е хубавото.

# 907
Чакам с нетърпение момента, в който Биг Брадър ще им показва на тв кой какво говорил и Теодора ще види как Георги обяснява, че е от техните 😅 дано, дано се случи наистина.

# 908
# 909
  • Бургас
Ех, Виктор как и къде си изместил столчето да е до гъзът на Джуката.

# 910
  • Варна
За мен Беба от нищо особено като физиономия се е докарала до грозна физиономия.

# 911
Не мога да преценя дали Беба е хубава или грозна, главно, защото същото лице е върху всяка фолк дива и пишман кифла. Така да кажа, писнало ми е да го виждам и вече не го отчитам. :д

# 912
Как никой не каза нищо на Пламен за крясъците и епитетите, които употреби по адрес на Марио?  На 60 години, но с акъл на петгодишен.

# 913
Най-противно ми беше, че 10 човека стояха, гледаха и не казаха нито дума на обезумелия Пламен, който е побъркан.

# 914
Петър нещо много миличък е станал, даже защитава Марио, а до вчера го обиждаше…
Много му се иска да остане, ама няма как да стане

Общи условия

Активация на акаунт