Къде в София - тема 6

• 14 215
  • 246
  •   4
Отговори
# 240
  • София
Къде точно в КАТ София трябва да се отиде за смяна на големите талони при починал собственик (ще се прехвърлят колите на наследниците)?
Какви документи трябва да се носят?

Смъртен акт и Удостоверение за наследници, издадено в последните 6 месеца.  Ако са повече - да упълномощят 1 от тях нотариално. Ако колата и починалия собственик  са  със софийска регистрация няма нужда от канали и подобни.

# 241
Има буферен паркинг до стадиона, откъм Драган Цанков е входа, 4лв. на час.
Благодаря!

Вариант е също да паркирате в квартал Изток безплатно в близост до метростанция Жолио-Кюри, ако успеете да намерите място, и от там да си хванете метрото за 1 спирка до стадион Васил Левски.

# 242
Здравейте. Може ли да ме ориентирате къде в София мога да намеря магазин за офис декорация - става въпрос за статуетки, пясъчни картини нещо от този тип? Може би тип магазин за подаръци... По принцип пазарувам от онлайн  сайтове, но тъй като трябва да декорирам новия офис и искам във физически магазин да избера нужното. И да не е безбожно скъпо, имам финансова свобода, но и цветя ще купуваме и не искам да прекалявам. Ще съм безкрайно благодарна, нямам времето да обикалям много, много.

# 243
За цветя вижте в някоя борса/ градински център най-добре. За друг тип декорация, щом имате бюджет, вижте сайта на Jysk и после, ако се налага, на място. Иначе в доброто старо Джъмбо могат да се намерят също нелоши идеи, а от Пепко съм си купувала чудесни кашпи и също разни дребни неща.

# 244
Къде мога да намеря памучни тениски (мъжки)? Не държа на никакви марки, лога, щампи, просто да са памучни, добро качество.

# 245
За цветя вижте в някоя борса/ градински център най-добре. За друг тип декорация, щом имате бюджет, вижте сайта на Jysk и после, ако се налага, на място. Иначе в доброто старо Джъмбо могат да се намерят също нелоши идеи, а от Пепко съм си купувала чудесни кашпи и също разни дребни неща.

Да, за цветята ще вземем от градински център. Благодаря за останалите идеи.

# 246
Къде мога да намеря памучни тениски (мъжки)? Не държа на никакви марки, лога, щампи, просто да са памучни, добро качество.

В магазините за работно облекло. И онлайн има много.

Общи условия

Активация на акаунт