Арас Булут Ийнемли – преди, сега и в бъдеще * Приятели и колеги * – Тема № 3

• 14 270
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Аз изпуснах момента с Девран. Как ще накара полицията да му помага?
Ох този Ферман...кой къде го хване, все го прави на глупак. Да се чуди човек как се занимава със счетоводство😆
Девран разказа, че друг е стрелял и по пистолета няма негови отпечатъци.
А Ферман наистина е мухльо. Confounded Азра го навива да вземе пари от фирмата, в която работи, за да покрие дълговете.

# 616
Иско продължава да ревнува бившата каръм Гюлче от Али Хайдар.
- Аз съм баща на това дете следователно трябва да съм тук. Ама ти очакваше някой друг май?

Йони на разпита ги говореше тези неща.
Опааа камерка Wink
- Аз ти казах комисар ,че преди рапорта ще излезна.
Хаким каза ,че достатъчно се омърсили сега името им да не се забърква с убийци.
Може Девран да е дал и името му в полицията.
Карга каза да проучат всичко за починалия.

Хаким даже уредил лъжесвидетели
еййй така ще си останеш с пръст в устата охх ,че кеф

# 617
Девран сякаш знаеше за камерата? Той ли я е поставил там?

Отговориха ми на въпроса😀 Браво бе. Много умно.

# 618
Девран сякаш знаеше за камерата? Той ли я е поставил там?
Да точно затова придвидил е какво ще се случи. Искал е да стигне до самия край дори и да умре накрая на пътя.

Уморен е вече от всичко и това ,че му пречат ако е нямало тази камера на балистиката всичко е щяла да стои все едно той го е извършил.

# 619
Хаким предупреждава Карга да стои по-далеч от Девран, защото е убиец.
Карга се усъмни в думите на брат си, а Хаким го обляха с душ, казвайки му по телефона, че са намерили камера от местопрестъплението.
Камерата я е монтирал Девран. Нашият гений.

# 620
Девран поиска да отворят досието на брат му ли? Изглежда в този сериал всичко ще се случва наистина по легален начин. Щом и полицията замесват😉
Имре май се притеснява за Девран, Айсел я усеща и се ядосва много. Каквото и да й говори Имре, Айсел ги усеща тея неща😀

# 621
Девран казва ,че математик ,но се чуди ,че не може да разкрие тази мрасотия в хората. Как може ,че хора които са навредили на брат му ей така просто да се разхождат свободно още.
Девран подаде отвинение ,че се опитаха да го убият.

Имре получи новина от Иско ,че Девран ще е свободен. Каза ,че все пак ставало въпрос за комшийското дете.

Имре иска тя да му отмъсти може да го мисли и всичко ,но тя ще се погрижи за Девран след всичко.
Айсел:Да не плачеш след всичко отново
- Никога! Ако плача нека ме гръмнат ето тук...
+ Гръмнали са те вече...И то как са те гръмнали.

# 622
Гръмнали са я и още как😀

Ферман наистина ще започне да краде от хората. Дано накрая влезе в затвора. Мен много ме дразни😆

Есме, каквато е ревнивка, как й се връзва на Имре.

# 623
А аз дълбоко съм се излъгала в почтеността на Ферман.
Ще се радвам да отиде в затвора накрая.

# 624
Да ти кажа ли в кой участък е?

Джесур иска да бутне стола на тате чрез Девран използвайки Хаким. ВЪХ тази омраза искам да я обеснят цялостно.

Детето ми...
Не ми говори за детето ти...Аз те обичам и тн. Нищо не казвай! Няма да ти повярвам. Ти използва тази обич и това доверие на Боран.
Той беше мой син.
Да ти си добър в ролята си на баща.Толкова много ти е повярвал ,че ти се обади преди да умре. Но откъде да знае ,че баща му е този който го намушка асъл в гърба. Дойде защото е заради теб и те е страх. Знаеш ,че имам всичко в ръцете си без този запис ,но и утре той ще бъде намерен.Хайде пази убийците на синът си. А ако успееш да се спасиш от мен. Аллах да ти е на помощ!

Иско иска да се свърже с джиесем оператора.

# 625
Аз бях сигурна, че не помага на Девран. Не, че няма никаква почтеност, а просто е много тъп. Съжалявам, ама страшно глупав го правят вече.

А Искендер явно много се стресна от това, което Девран му каза. Явно разбра, че той знае много повече, отколкото той предполага.

# 626
Карга се чуди как Имре е отишла пред него след всичко в пресата.
Кой знае какво си разказвал на хората имаш и ти един периоди в които не си добре знаеш.
Имре иска от Карга тя да работи с Девран.Никой не я карал да се чувства в безопастност както Карга ,но имала доверие на Девран.

# 627
А той Карга като разбере, че Имре си пада по  Девран, ще откачи. Той май доста си я иска или нещо бъркам погледите му.

Не разбрах кой беше на тая снимка дето Искендер показа на Хаким.

# 628
Имре много сигурна ,че Девран ще и скочи на вратът накрая.

Девран се страхува ,че ще чуе последните думи на брат си. И няма как да го сподели на друг освен на Есме.
-Няма как да намеря думи които за да те опиша щях да бъда поет.

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 21:20 от x BlackRose x the guardian team :)

# 629
Ферман глупав, ама и Яман не е по-надолу от него. Девран да се чуди кого по-напред да спасява.

Оооо, тая мръсница Айсел е намесена с Азра.

Общи условия

Активация на акаунт