Арас Булут Ийнемли – преди, сега и в бъдеще * Приятели и колеги * – Тема № 3

• 14 269
  • 738
  •   1
Отговори
# 630

Не разбрах кой беше на тая снимка дето Искендер показа на Хаким.
Шеф на моб. оператор, който трябва да предостави записите от тел. на Боран

# 631
Карга съобщи на Девран ,че ще работи с Имре и тя е негов шеф.

# 632
Благодаря ти, Пипи.
Яман глупав, Ферман глупав....цялото семейство са глупави. Човек да се чуди защо е нужно толкова време да им отделят всеки път на семейните свади.

Всъщност май Айсел е дала идеята на Азра да се краде от клиентите?

# 633
Благодаря ти, Пипи.
Яман глупав, Ферман глупав....цялото семейство са глупави. Човек да се чуди защо е нужно толкова време да им отделят всеки път на семейните свади.

Пълни чепици бога ми добре ,че Девран се метнал на баща си с мозъка си ,че иначе щяха да ровят по комуналите с мозъка си на патици.

# 634
Тази игра на котка и мишка определено ми харесва.
И не ме дразнят семейните крамоли.
Всяка сцена носи своето послание и е предпоставка за следващи действия.

# 635
Девран се усети за Имре, че ще му "отмъщава", да видим как ще я хързулне? Може би няма да и върне куфарчето следващия път. Joy

# 636
Хахаха Диде, не е лъжа😀 Явно другите са взели повече от майка си. Тя и тя една отнесена от вихъра. Само се вайка и мрънка.

И Яман падна в капана с глупавите си действия.

# 637
Яман да, Ферман също. Леле, парите които Девран ще изгори, дали няма да са "заетите" от Ферман?

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 21:50 от pipilota65

# 638
Карга казва ,че няма доверие на тези които предават съдружника си.
Джесур казва ,че винаги подкрепя силната страна винаги и това за него е Карга и ще го избере пред Хаким.
Предупреди го ,че ще има ден в който ще изяде ритник от брат си ето тогава може да се довери на Джесур , а преди това Карга му каза ,че не търси хора на които да вярва.

# 639
Вече не мога да разбера кой за кого работи, но всеки първо себе си гледа. А Ферман сам си надяна въжето.
Да видим как ще се оправя.

# 640
ИмДев целувка с изкуствен интелект.

https://x.com/Khatia1996/status/1863305078125285412

# 641
Джесур и той едно мекотело, хлъзгаво. Бил на страната на силния.

# 642
Тея пари дето Девран ги гори, бяха мнооого. Чак толкова ли Ферман е окрал от хората? Ако е така, ще се врътне сериозно. Много ще ми е кеф😆

А Карга ме радва. Само си седи в кабинета, прииждат при него всички и той ги гледа лошо😆

# 643
Няма ли да дадат някоя рекламка вече умирам от глад и това е дерт.

# 644

Това, докато трае рекламата, няма как да не огифя🔥

Макар че не виждам как ще видим целувка в този сериал. Щом и Девран и Есме, които са заедно от деца, се пипат само по ръцете😆

Общи условия

Активация на акаунт