Арас Булут Ийнемли – преди, сега и в бъдеще * Приятели и колеги * – Тема № 3

• 14 267
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Фенско творчество, Еми😉
Но е красиво.

Да видим сега, ще вземе записите от обаждането на Боран и ще започне да се случва нещо.

# 646
Многп р трудно но обещавам ще го направя ще спазя всяко обещание което съм ти дал.

-Татко ли каза?

# 647
Олии, колко истински е Девран.
Арас е невероятен.
От тези сцени направо настръхвам.

# 648
Девран разбра, че е Хаким тоя, който е стрелял в брат му.

Страхотна игра на Арас.

# 649
Мисля ,че Девран навърза всичко защото каза името на Хаким.

Булут е само за поклон аз вече не го хваля защото го виждам за излишно ,но без да гледам само слушам ми е достатъчно да настръхна и хапя устни защото е едно от най-добрите неща които съм гледала като актьор. Няма празно!

# 650
Навърза го да. Спомни си, че двамата работят заедно. То беше ясно. И Карга ще разбере.

Девран взе пищова и заключи цялото си семейство в къщата, заедно с Есме. Явно се опитва да ги защити.

# 651
Крайно време е да му теглят столчето на Хакимчо.

# 652
Хаха, Девран ги е поканил всички от името на Карга.

# 653
Той Девран изпрати съобщения на всички от името на Карга.
Да дръпнат столчетата и на Хаким, и на Искендер, и на Джесур. Интересно ми е какво Карга ще направи.

# 654
Днес решенията ще са дело на г-н Юсуф.
Покажи да видим.
Защо го караш да говори толкова? Кое той?
Защо толкова се притесняваш момчето иска съвет от нас.
Батко седни!
Да искам съвет.Искам и съвест...И затова съм тук.
Застреляха ли го?
Да брат ми,Моя брат беше на 17г и беше дете.
Чухме моли баща си и търси помощ ,но баща му с чантата с фалшиви пари го праща на клиента си който ще залъже.
Кой е?
Ти го познаваш добре аз сега научих.
А той си отмъщава убивайки брат ми заради измамата на Искендер. След това напада и жената на Искендер.
Кой е той?
Брат ти...
Какво иска да каже това момче?
Искам да ти кажа че той иска да те премаже под твоята традиция.
Това е семеен въпрос.
Девран казва ,че без да му мигне окото ще го предаде на полицията и затова вярва в това което той ще направи.
Вълкът сам си върши работата демек.

Задържан сте Хаким за убийството на Боран Каран.Има и свидетели има и доказателства.

# 655
Тука беше много интересно и нямаше как да редувам и пиша. Трябваше да се гледат физиономиите на всички.
Какви доказателства е събрал Девран за Хаким? Юсуф едва ли ще остави брат си. Спомена, че са семейство.

Беше наистина много интерсен момент. Най-интересната част на епизода.
Сега Девран ще го завлече при парите. Не че разбрах как намери парите, ама айде...

# 656
Леле, това са парите на Карга. Как ще се спаси после от него?

# 657
На Карга ли са, Пипи? Аз мислех, че са на Искендер. Защо пали на Карга парите?

# 658
За да няма с какво да подкупят полицията да пусне Хаким

# 659
Баща си ли ще убиеш?

Имре:Всичко което той казва истина ли е?
Джесур:Съмняваш ли се? Това е техен проблем вече.

Тук е цехът за пари на Карга.Колко много пари колкото не можеш да мечтаеш.Колко са? Онзи негодник за колко му продаде брат ми? Това? Не става! Девран...
Стига гледа напразно. Вече сме насаме точно както трябва.Ти ще отговориш.Колко беше цената за продан на брат ми?
Аз не съм го убивал!
Ти го уби! С твоето ламтене.За пари продаде парите си негодник с твоето ламтене.Онова момче умря наричайки те татко.Заради теб...За теб.Защо дойде? Защо дойде какво хубаво те нямаше докато бяхме свикнали.
Девран нека аз да ти разкажа на спокойствие...
Аз много добре знам какво стана с Боран той те обикна.Гледайки ме в очите той ми каза ,че ти го обичаш,че си го гледал както си ме гледал.
Той ми беше син.Мислиш ли ,че мен не ме боли?
Както не прогоря душата ти когато аз тичах след онази кола по същия начин е теб не те заболя.
Вие потъпкахте гроба на синът ти бе..Смя се с тях ръкопляскахте си дори мен вкара в това.
Исках да го науча да се научи да не вярва на баща си бях извикал полицията. Нямах в сметките си ,че Хаким ще го убие. Ако той е мой син той щеше да знае да излезне от там.
Така ли?
Така е виж аз как се справям и какво ми се случи ,но винаги останах прав.
Хайде ставай! Ставай де!
Ти да не полудя?
Ето сега стана каквото искаше Искендер. Плуваш в парите за които похаби живота на синът си.
Девран недей!
И ти и Хаким вярвахте в това.
Девран!
Вярвахте в това няма го вече...Защото ако няма пари няма и сила.
Девран! Девран не можеш да ме изоставиш ти си човек който има съвест.Не би похабил никой. Не би приличал на мен!
Аз сега научих какво е да искам.Искам моят брат да знае ,че съм си отмъстил. Аз искам да знае ,че може да спи спокойно.
Девран! Девраааан!
Не ме изоставяй! Не ме изоставяй! Девран! Не ме оставяй!

Ако ти наистина си мой баща ще излезнеш от там Искендер.
Не ме изоставяй!

10/10 не съм добре не гледам а само слушааааам

Общи условия

Активация на акаунт