Арас Булут Ийнемли – преди, сега и в бъдеще * Приятели и колеги * – Тема № 3

• 14 265
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Въййй, това беше най-инфарктният епизод до този момент.

Извинете, че не се включих, но това трябваше да се гледа, без прекъсване.

# 661
Направо си го остави да изгори с все парите😀
Кой ли ще помогне на Искендер сега? Не може да си замине, няма как. Ама добре му каза същото, което каза и той за сина си- моя баща ще знае как да излезе от там.

Диде, това е за гледане. Страхотна игра на всички.

# 662
Аз ви завиждах благородно ,че гледате а аз само слушам и не мога да обесня какво усещаш тогава защото само слушаш и не гледаш. Опитах се да хвана всяка думичка отдавна не съм влизала в дълбочина на диалог по този начин. Благодаря за тази сцена на сериала на Булут и Уур бей едно огромно браво!

# 663
Ох, свърши! Един вид мини финал. Девран разгада загадката с убийството на Боран. Сега  какво ще гледаме? Само да няма ново убийство? Щото с мафията е опасно, Девран яко ги настъпи. Искендер ще се спаси, какво ще се случи с Яман и Ферман? Оффф, и за това ще чакаме 3 седмици ли? Главата ме заболя, не очаквах чак такава развръзка. Но ме изкефи. Евала на гения, трябва да заработи за полицията. Heart

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 23:07 от pipilota65

# 664
https://x.com/sezosezos/status/1863317253673955676

Майко това съм го изпуснала... :д

# 665
Много беше хубава сцената между двамата- Девран и Искендер. Като цяло от средата на серията на мен ми стана много интересно. Първата половина не, честно казано. Но от средата натам зяпах и аз екрана с отворена уста😀
Но играта на всички ми хареса много. Особено на масата. Всички пресъздадоха много добре всяка емоция.
И накрая с тези двамата- баща и син- забиха пирона.
Голям е Арас. Гигант!

От тук нататък започва истинското действие. Картите са на масата. Парите на Карга отидоха. Искендер ще намери начин да избяга. Хаким как ще се измъкне от затвора....интересно.

Дано няма 2 седмици почивка, че точно сега предстои най-интресното.

# 666
Дааа, заключи я в къщата при останалите, и ги повери на Софи да ги пази.

# 667
Деха е на второ място тренд в Туитър.

Арас също е в тренда.

Утре се надявам и очаквам добри рейтинги. Да платят и да не спират епизодите😆

Благодаря за превода и участието на всички, които се включват в онлайн гледането и на тези, които четат🌹🌹🌹

# 668
Страхотен епизод и брилянтна игра на Арас и останалите актьори!
Момичета, благодаря ви за компанията и обстойните споделяния.
За настроение след сериозното напрежение:

# 669
За лека нощ да ви пусна една снимка на Арас от сторито на Толга Яшар, който беше фотограф на "Чукур" и сега на "Деха". Много ми хареса. Той обича да прави паралели.

И това от Танер Румели/Карга🔥

Епизод 11 вече е наличен в Youtube.

# 670
Смея за на този туит от няколко минути...

# 671
Добро утро☕️☕️☕️

Минавам с рейтингите по традиция⬆️⬆️⬆️

Успешен ден и успешна нова седмица от мен🍀🍀🍀

# 672
Не знам какво са давали при Толга - конкуренцията ама определено последните 30 мин ме накараха да се замисля за много неща и веднага след излъчването веднага прегледах епизода с някои превъртания. Имре много си вярва и точно както и казва Айсел ще реве велико. Страшно съм доволна от развоя с Хаким и Иско но ми е най-чудно като стигне до Джесур какво ще става защото асъл той бутна столчето на Боран.

# 673
Здравейте, момичета!

Очакван и много добър рейтинг. Сериалът "Deha" във всички категории е скочил нагоре.
Имам чувството, че сега започва истинското действие.
Досега само ни подгряваха. Но определено съм доволна от всички излъчени дотук епизоди.
Очаквам с нетърпение превода, за да се насладя на спокойствие, още веднъж, на динамиката и играта на актьорите.
Цитат
След днешния епизод плакатът се промени.
„Вече нищо няма да е същото“
#Deha #Genius #ArasBulutİynemli #TanerÖlmez #TanerOlmez #MelisSezen #MelisSezen  

Цитат
IG история 📷 eesraa.h по време на снимките на епизод 11

#ArasBulutIynemli #ИйнемлиАрасБулут #cukur #deha

Цитат
💥Зад кулисите на сериала ➗🧬 DEHA 🧬➗

Фантастично начало на седмицата ви пожелавам!

# 674
Аз след последната сцена

Общи условия

Активация на акаунт