Арас Булут Ийнемли – преди, сега и в бъдеще * Приятели и колеги * – Тема № 3

• 14 263
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Привет! Hug Верно до сега ни подгряваха, с последните минути на снощния епизод ни хвърлиха в "Чукур". Не, че нещо не разбрах, но определено имам нужда да гледам отново епизода. Да се насладя пълноценно на играта, щото и аз бях повече концентрирана да слушам, все пак руския не ми е майчин. Joy

# 676
Много се радвам и аз за този скок и за това, което видяхме снощи. Дано продължат в същия дух и да са вече наясно какво искат да гледат зрителите. Защото последната половина на снощната серия все още предизвиква пожар в социалните медии, а "Деха" и днес все още е тренд в социалните медии.

Качвам и седмичните рейтинги за гледаемост на продукциите. Тази седмица сме в 10ката и в трите категории и то на доста добри позиции🔝🔝🔝

TOTAL- 7ма позиция.

АВ- 5та позиция.

АВС1- 7ма позиция.

"Благодаря на всички зрители🙏
Забележка: Тези, които не могат да гледат от сега нататък, ще съжаляват, защото се раздават карти отново!!!💥"

# 677
"Благодаря на всички зрители🙏
Забележка: Тези, които не могат да гледат от сега нататък, ще съжаляват, защото се раздават карти отново!!!💥"

Забележката още повече изостри любопитството ми. Не ми се ще да прогнозирам, защото винаги бъркам в преценката си за предстоящите действия и отношението на героите към тях.
Иска ми се всички братя да носят поне частица от интелекта на Девран, но уви. За момента големи мухльовци се оказват. Джейлян също я е "ударил" хормона и витае в облаците.
А Имре много сериозно се влюби в Девран. Дали Айсел ще се окаже права, че дъщеря ѝ ще страда ако е хлътнала по гения.
Няма още бг. превода, а аз съм нетърпелива...
Цитат
Арас чрез IG история | сподели новия плакат на #Deha.
'Gemiler Yandı...💥', каза той 🔥  

Цитат
Deha Dizi
Огънят се разраства, тайните се превръщат в пепел. Какво ще остане след този пожар? 🔥

#Deha с новия си епизод в неделя от 20.00 ч. на @showtv. @ayyapim

# 678
Правилно ги определи- мухльовци. До един😆 От друго тесто е замесен Девран😉

Днес рожден ден празнува колегата Дженк Кангоз/ Хаким🥳
Много лични и професионални успехи. Дано видим нещо и от сета в негова чест.

Такива цифри искам да виждам 🔝

Ахсен🤍

❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥

# 679
Heart

Може ли все така рошав да върви просто много ми хареса така....

# 680
Изгледах отново епизода със субки. Ами , нямам думи просто. Геният си е гений. Ама едно нещо не ми дава мира. Как Девран намери тайника с парите на Карга? Така ли нямат охрана тия стотици милиони? И защо ги изгори? Макар да са черни пари, все пак Карга му е най малко виновен. Освен , че се опитва да му набута Имре като шефка. Joy А той едва ли ще се застъпи за брат си Хаким, особено след информацията от Джесур. Та ми светна нещо, дали пък това не е театър за пред Искендер и парите са фалшиви? Щото иначе ми е бедна фантазията какво предстои. Head Band А Искендер явно ще го спасят Джесур и Имре, няма начин да не са ги проследили.  Просто си разсъждавам, не ме слушайте! Joy

Последна редакция: пн, 02 дек 2024, 20:15 от pipilota65

# 681
Пипи, аз още не съм го гледала със субтитри, но снощи и аз се чудех как ги намери. Мислех, че нещо съм пропуснала. Чудех се и защо му е да гори парите на Карга. Не може да не е наясно какви ще са последствията. Но дали пък за това не заключи цялото семейство? Карга и Хаким все пак са братя и няма как да го изостави. Според мен парите на истински, но каква е целта на Девран, не разбирам.

От сторито на Арас.
"Това е същото усещане след 10 години."
"Какво става😂

# 682
Ох и той се е сетил за Мете. Липсват му тези времена изглежда всъщност това е сцената която му отвори чадъра защото всички говореха за лудото момче на капитан Али след тази сцена.

# 683
То в Х нон стоп вървят колажи от образите му и пожарите, които пали🔥 Не е за пръв път😆

# 684
От Tolga Yaşar

Една приятна сцена от епизод 11

Цитат
༆Сериал „Deha“

Да, може би искаше да ме излъжеш, но видях погледа ти. Впрочем, ти каза, че моите думи нямат значение, важна е душата. Не повярвах нито на думите ти, нито на това, което ми каза, но повярвах на погледа ти.

#ImDev ❤‍🔥

# 685
Арас днес💥

Бирсен официално обяви, че "Sakir Pasa Ailesi" започва в неделя, 15 декември. Ще се конкурира с "Деха" и "Тешкилат".

Мелис.

С Керем за Şimarik.

Хазал за Marie Claire.

За феновете на Караджа/Едже Яшар- ще е на телевизионните екрани отново през Януари с проекта "Kardelenler".

Последна редакция: пн, 02 дек 2024, 22:45 от YoanaIv.

# 686
# 687
Танер Румели/Карга от партито на GQ Man Of The Year.

Освен Мелис, част от екипа на Şimarik е и Вартоли/Еркан Кека от Чукур. Забравих да го спомена него.

"Девран разкри всичко, което беше  скрито.
Беше много добра сцена."

"Радвам се, че тази индустрия има Aras Bulut İynemli, ние сме влюбени 👏🏻❤️‍🔥"

"Изгарянето на бащата е изконен спорт за нас от незапомнени времена."   

"Девран вече не е същият⚡️
Нов плакат на Deha с Devran, изгарящ пари" 💸🔥

Лека нощ.

# 688
С този шедьовър ви пожелавам. Лека нощ!

https://x.com/kayadrawsdizis/status/1863561487781949567

# 689
Здравейте, момичета!

Цитат
⭐⭐⭐Ненадминатата звезда от епизод 11 - АРАС БУЛУТ⭐⭐⭐
🥺😢Девран чува последния разговор на брат си с баща си и не може да сдържи емоциите си🥺💔
💔Най-силната сцена от сериала, която разби сърцата на зрителите💔

➗🧬 DEHA 🧬➗
 #Deha #Гений #ArasBulutIynemli 

Общи условия

Активация на акаунт