Какво ви говори за липса на вкус и възпитание

• 10 025
  • 296
  •   1
Отговори
# 225
Ау, нарисуваните вежди са наистина безвкусни. И много страшни.

# 226
Мъж с много тесни дънчици. Тези по крака като клин и накъсани на места. И долу понякога чепиче на босо.
Носят ги обикновено момци и господа с преливащи на талията форми.

# 227
  • По света и у нас
Хахахаха, да верно.

Мъжете с впитите сака, панталони, разни тениски с прекалено много картинки и цветя/версачета/логота.
Мъже с някакви цветни маратонки, с червени обувки тип от Пиротска.
Мъж с изрусена или боядисана коса.
Мъже жени с неестествено боядисана коса - зелена, синя и тн.
Хора с брънка на носа или въобще навсякъде по лицето или тялото. Мъж с обици на ушите…
Татуировки за мъже и жени.
Мъж с дълга коса.
Мъж с дебел ланец(и), като че ли е от групировките през 94 та година.
Мъж с бижута - гривнички, герданчета, пръстенчета.

# 228
Мъж с дълъг нокът на кутрето.

# 229
Мъж с много тесни дънчици. Тези по крака като клин и накъсани на места. И долу понякога чепиче на босо.
Носят ги обикновено момци и господа с преливащи на талията форми.

Мен ме дразнят и тези, смъкнати до средата на задника, дъното им виси празно, а като се наведат им се вижда половината 'ивица газа'.  Изобщо в последно време се появи една мъжка мода на криви, тесни лошо стоящи дънки които просто ме отвращават, но явно на определени хора се харесват. Добре, че при жените трендът е готин - високите талии и широките дънки са много секси.

Това с дългия нокът има ли го още? Отдавна не бях виждала, ама сигурно при цигани и прочее маргинали се среща.

# 230
С последното мнение изобщо не съм съгласна. Но, все пак трябва да се разберем тук, кое точно смятаме за скъпо😄

Е, сега. Зависи и какво. Ако са ботуши за 500 лева, да речем не е толкова скъпо, ама за тениска си е скъпо. Не са много хората, в световен мащаб, които носят за по толкова. На мен и 200 лева ми се вижда скъпо, не мога да се адаптирам психически, че отдавна не бях си купувала дрехи, нищо, че това е цената на 10 кила сирене. Имам от преди 7-8 години палто с висок процент вълна, струваше към 100 лева на намаление. Аз, откакто забременях и се е родила дъщеря ми, почти не съм го носила, та реално почти не е носено, за сметка на олекотено шушляково якенце, с които ходя почти навсякъде, че и да се изцапа, пъхаш го в пералнята и изсъхва бързо... Сега исках по-късо вълнено да си взема, че старото ми е дълго и по-късо ми се струва по-практично - и за 200 лева са по-боклучави, с по-малко вълна, криви шевове и р.н., от старото... Просто цените много се промениха, не мога да им свикна.

# 231

Татуировки за мъже и жени.

Не посмях да го кажа, че в подобна тема настъпиха драми преди време по подобен повод. Но в моите очи татуирането на които и да е части на тялото е абсолютна безвкусица.

Последна редакция: пт, 15 ное 2024, 21:29 от Светкавица

# 232
Татуировките е модерна и личен избор, но от друга страна, ако има кой да ви разгадае на коя част я имате, какво символизира, ще ви даде много информация за вас, като личност. Аз не съм експерт, но чета и често изображението говори. От лявата ни страна е майката, майчината енергия, от дясно бащата и бащината енергия. Моя позната с голяма роза от лявата страна, но с много бодли, попитах я, защо е избрала такава татуировка, тя каза, че не знае. Моето тълкувание беше, уважение от една страна към майка й, но и много болка носи от нея и затова са тези боли, при това доста големи. И тя каза, че това е точно така, уважава я, но отношенията им са много болезнени и я боли от това. Другата и татуировка сърце, имената на децата й от дясната страна и всъщност това е бащината енергия, той е починал, много и липсва, има ли са силна връзка и много любов й е дал, татуировката и нежна, красива точно отражение на това какво изпитва. Стана ми тъжно, но зависимост има. Затова не съдете никой, който има татуировка,  това дава понякога енергия, сила, щастие, често е символ на загърбен тежък проблем и ново начало. Наш приятел след тежка операция си направи огромна татуировка на това място, за да скрие белезите и да не го пита постоянно някой, като се съблече, от какво ти е този белег. И последно слушах една психоложка, която казваше за татуировките, че често се случва, когато някой преодолее душевна болка да иска да махне татуировка.

# 233
Татуировките разказват истории, но тези истории ги пазиш дълбоко в себе си, не е нужно да се клепеш с разни картинки. За мен това си е чиста показност и привличане на внимание, но всеки е господар на тялото си и сам решава.

# 234
Хе, какво приятно профилиране направи, Сефора, не се бях замисляла, и аз съм от тези, които отвръщат поглед (но съм "за" който иска да се татуира ако ще от глава до пети)

# 235
  • Mediterraneo
Тотална безвкусица е някой да се опитва да ми тълкува татуировките.

# 236
  • По света и у нас
Хахаха, на показ е, но да не сте посмяли да ги разгадавате, че навлизате в личното пространство.

Облякла се като труженичка от магистралата, но не се опитвайте да и подвиквате и да я сваляте защото тя иска да е на спокойствие…

# 237
Татуировките е модерна и личен избор, но от друга страна, ако има кой да ви разгадае на коя част я имате, какво символизира, ще ви даде много информация за вас, като личност.

А ако човек се е нашарил с всевъзможни картинки и надписи като стените на обществена тоалетна (сещате се – с най-различни стилове и шрифтове), това какво говори за него?
Любопитно ми стана...

# 238
Харесвам татуировки и познавам хора, които имат красиви татуировки, смислени и добре композирани. Аз нямам татуировка и не бих си направила, но, нямам нищо против нашарените хора. Напротив!

# 239
  • Между гори и планини
Моят мъж има татуировки - две след сблъсъка му със собствената му смърт, една в памет на брат му. И обеци има и пръстени с черепи, кожено яке, рокерски ботуши . Целият му вид крещи - рок и Харли Дейвидсън. Това не е попречило да е на много висока длъжност в чуждестранна компания.
Виж нацепена батка, с плитки, скъсани дънки, от които като се наведе лъсва косматата му цепка, но е с тениска на Баленсиага, ми е много по- кич и без собствен стил. Просто чул, че е скъпо и си го сложил.
Уважавам хората със собствен стил, дори да е мега смахнат по моите критерии.

Общи условия

Активация на акаунт