Instant Pot - тема 5 - мнения, рецепти и съвети

• 28 899
  • 734
  •   1
Отговори
# 360
Щом ще го сменяте, купете Про Крисп. Има защо! Simple Smile
Съжалявам, че сте стопили стария. Много е неприятно Sad

# 361
  • Враца
Съжалявам за изгорелия уред.

Точно вчера ми попадна мнение във ФБ от къде е добре да се купуват уреди ИП и Технополис беше в списъка като доверено място.

# 362
Моят 8 ритров  Instant Pot DUO CRISP + AIR FRIER е от Технополис. Повече от две години нямам забележки. Но съм го инсталирала до печката, отстрани на аспиратора. Така е завъртян, че когато изпускам пара, тя е към аспиратора.
Съжалявам за това, което ви се е случило. Разликата с цената тогава с официалния сайт беше над 150 лв.

# 363
  • София
И моят Инстант Пот е от Технополис. Беше с 30% отстъпка.

# 364
  • Бургас
Купихме го. Дано не е някой паралелен внос Wink

# 365
  • до най-прекрасния мъж
Здравейте, вчера си подпалих уреда. Сложих го под аспиратора, съответно на котлоните. Не знам как ги включих, при все че са заключени, но това са фактите . Банално Simple Smile.

Както и да е. Днес ще си купя нов. Отново същият -Instant Pot DUO CRISP + AIR FRYER 8л..

Исках да си го купя от официалния сайт, но, там има в наличност единствено 5,7л.

Въпреки, че в сайта е по скъп със 120лв, исках от там, но ще се наложи от Технополис, където се продава за 400лв.

Въпрос - някой купувал ли е от техномагазините и има ли проблем след това, с експлоатацията му?
Моят е от Технополис, ползвам го две години и половина. Никакви проблеми нямам. Те са официален партньор на Инстант Пот за България, както и Техномаркет, Озон и Емаг (но само предлаганите от Хийт Он). Аз исках да го видя на живо, понеже ми беше първи уред и нямах изобщо представа какво представлява, както и колко точно е обемен. По мое време се предлагаше той и Дуо Ево само. Наскоро купувахме друг уред и видях, че Технополис доста са разширили асортимента. Предвид немалкото случаи на счупени от подмятане уреди в куриерските фирми, е добър вариант да се вземат от място. А и най-малкото добиваш представа какво вземаш. Особено за уреди ми е трудно да пазарувам по картинка.

# 366
  • Бургас
Още същият ден го купих от Технополис. 399 лв.
За този период на експлоатация до момента, нямам оплаквания, или да виждам да се различават по нещо от старият ми уред, купувам от официалния сайт.

# 367
Здравейте, някой варил ли е кестени? Дали 10 мин.ще са достатъчни, трябва ли да се цепват?

Последна редакция: вт, 07 яну 2025, 19:03 от Пролетно цвете

# 368
  • 1st floor
Здравейте, някой варил ли е кестени? Дали 10 мин.ще са достатъчни, трябва ли да се цепват?
Аз правих, но само веднъж и не помня времето. Не съм ги цепила, защото четох, че само при печене го правят.

# 369
  • София
Аз ги варя на 10 минути на високо налягане с естествено освобождаване. Някой, или тук или във ФБ писа, че ги прави на пара и вкусът им се запазвал повече. За съжаление не помня подробности. Ако някой друг се сети, може да помогне.
При варенето не се цепят.

# 370
  • софия
Скрит текст:
Имам нужда от помощ: предстои дъщеря ми да се справя с битовизмите сама. Идеята е да сложи продукти, да прави каквото прави, колкото прави през деня и като се прибере да има ядене. Нещо, което ще помогне на студент да си готви. Все още няма опит, не готви, нямаме уреди за подобно готвене, не сме били в ситуация да е далеч и да знаем как се справя, но с помощта на момичетата от бързите отговори се насочих към мултикукър с капак за запичане.
Без цената да е водеща, кой от тези модели и какъв обем бихте избрали за описаната ситуация:
Ninja Speedi Multicooker
Instant Pot Pro Crisp 11-in-1
COSORI Pressure Cooker, 9-in-1
Или друг, който е подходящ?

Благодаря за отделено време.
Hug

Последна редакция: чт, 09 яну 2025, 08:48 от zvаnchе

# 371
Звънче, ти си в темата на втория уред Grinning , а той е Мерцедесът на Инстант Пот, така че 1 глас за него от мен (имам го вкъщи).

# 372
  • софия
Да, видях, че темата е за Интстантпот, но не намерих обща за този тип уреди.
Извинявам се, ако не съм в правилната тема и разводнявам!
Ох, видях я! Мултиварката в името ме е заблудила, защото я свързвам с едина стара руска тенджера за варене на мляко.
Отивам там, но може да се върна при вас Hug

# 373
Да, видях, че темата е за Интстантпот, но не намерих обща за този тип уреди.
Извинявам се, ако не съм в правилната тема и разводнявам!
Ох, видях я! Мултиварката в името ме е заблудила, защото я свързвам с едина стара руска тенджера за варене на мляко.
Отивам там, но може да се върна при вас Hug
Не, не я разводняваш, аз имах друго предвид Grinning, че повечето в тази тема имаме точно втория уред, от който сме много доволни. И най-вероятно той ще вземе превес в твоята "анкета" Grinning
Едно време се бях насочила към Нинджа, тя също е добра, но за България май нямат сайт, магазин и т.н. По-лесно е поддръжката и сервиза на ИП, отделно имат всякакви части и аксесоари, които можеш да си купиш.

# 374
  • София
Звънче, Ninja Speedi. Нямам го, но съм му хвърлила око след като ми се развали фрайера с двойно подгряване. Предназначен е точно за бързо готвене. Виж клипове в тубата - слагаш на дъното ориз със зеленчуци, а на повдигната решетка някакви филенца. И за сандвичи става, и за нещо готвено с малко течност. Няма налягане, но момичето едва ли ще се впусне в сложно кулинарстване.

Общи условия

Активация на акаунт