WIZZAIR - 49

• 38 193
  • 780
  •   1
Отговори
# 180
Датите са променлива величина, дотогава има време да сменят датите един-два пъти. Само казвам...
Точно така е. Тази година ми смениха точно два пъти и часовете, и дните до Барселона на Уизеър за юни (имах пътуване до Андора с резервирани нощувки и в Барселона, и в Андора) и ми объркаха всичко, защото първо махнаха съботния полет, после промениха часовете на полетите в останалите дни от вечерен на сутрешен.  И нощувки се ребукваха (за по-скъпи) и автобусни билети до/от Андора. Много планове могат да объркат Уизеър по принцип. Последната издънка е с промените София-Лион-София, където махат четвъртъчния полет, а в останалите дни следобедните полети стават ранни сутрешни.

# 181
В смисъл, дали се пътува спокойно или има някакво напрежение, повече чакане, по-специално настроение/отношение на пътници понеже е точно на празници?

# 182
Аз съм летял на 24.12 и 31.12
Беше сравнително празен самолета, и по-скоро евтино като цена, но не нещо фрапантно.
Ако очакваш някакъв купон на борда, забрави.

# 183
аз търся мнения за сърбите- не съм ги ползвала
търся билети Лисабон София, не съм фиксирана, засега...
можем да летим от последния уикенд на юни, или най-късно 8ми юли, но ми излизат много малко читави часове

# 184
Може би е по-добре Луфтханза, летял съм с тях от/до Лисабон. Има опции през Мюнхен, през Франкфурт, през Виена, те работят заедно с Австрийските и са гъвкави. Ако нещо ви се размести, ще ви прехвърлят на друга връзка. През Белград има по-малко опции, а и е по-скъпо. Аз съм летял с Еър Сърбия само от/до Белград, с малки самолети АТР72, бръмчат като за световно, а за турбуленциите да не говорим Grinning Но това си е мое мнение, базирано на моя опит.
Друг може да препоръча друго Wink

# 185
луфтханза са ясни
иначе имаме и TAP, през Барселона, после wizz - аз затова влязох да чета тук
ама TAP  са шампиони по закъснения, та не знам ...

# 186
  • София
Искам възстановяване на сумата за отменения полет до Лион. Но с купуването на билета съм купила и стандартното членство уиз дискаунт за 70 лева. Сега виждам, че за възстановяване ми посочват общата сума на плащане минус 70лева членството. Така ли трябва да бъде?

# 187
  • sf
Полетите по празниците са като всички други полети .

# 188
  • София
аз търся мнения за сърбите- не съм ги ползвала
търся билети Лисабон София, не съм фиксирана, засега...
можем да летим от последния уикенд на юни, или най-късно 8ми юли, но ми излизат много малко читави часове

Много съм доволна от сърбите. С тях съм летяла София-Белград и Белград-Париж Шарл де Гол и обратно. Вярно е, че самолетите им София-Белград са малки, но пък то полета е 45 минути и ние бяхме 6 човека в самолета и две стюардеси. Ако си намерите подходящ полет, не се колебайте.

# 189
Искам възстановяване на сумата за отменения полет до Лион. Но с купуването на билета съм купила и стандартното членство уиз дискаунт за 70 лева. Сега виждам, че за възстановяване ми посочват общата сума на плащане минус 70лева членството. Така ли трябва да бъде?

Така правят, да. Членството си остава да важи.

# 190

veka, много благодаря!
излизат ми всякакви варианти с тях , че даже и Лисабон- Белград
обмислям комбинацията ЛИс-Белград/ луфтханза/ и Белград-София

# 191
Хващаш търсачка като Гугъл флайтс, слагаш LIS - SOF и избираш, часове, цени...
Ако искаш на отделни билети вече не е толкова просто, но пък може да е по-евтино.

# 192
Здравейте! Мога ли да взема преносима батерия в ръчния багаж, която разбира се няма да ползвам по време на полета.

# 193
Може. Даже не мисля, че има забрана да се ползва.

# 194
Няма забрана. Всеки път си зареждам телефона по време на полет с power bank. Като е в полетен режим и се зарежда мн. по-бързо. Като кацна и си имам зареден телефон на 100%.

Общи условия

Активация на акаунт