WIZZAIR - 49

• 38 204
  • 780
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
Няма забрана, но има ограничение - до 27 000 mAh. Не ми се е случвало да се загледат точно в това, но ограничението е с оглед безопасност, доколкото знам.
П.П. Добре е и да не е твърде стар power bank, че  съм виждала случай да се надуе и загрее, а това си е опасно 😊

# 196
Искам възстановяване на сумата за отменения полет до Лион. Но с купуването на билета съм купила и стандартното членство уиз дискаунт за 70 лева. Сега виждам, че за възстановяване ми посочват общата сума на плащане минус 70лева членството. Така ли трябва да бъде?

Така е да, членството си остава.

За кога е бил билета до Лион, понеже мисля да купувам за февруари. Имат супер цени в момента.

# 197
  • София
За 23ти януари- четвъртък за Лион

# 198
  • Sofia, Bulgaria
От 10.01 няма полети в четвъртък.  Сутрешните вторник и събота си продължават както и до сега. 6.10ч от София, 8.25 от Лион.

# 199
И на връщане трябва да си 7 ч. сутринта на летището в Лион. Велико Sad

# 200
  • Sofia, Bulgaria
И на връщане трябва да си 7 ч. сутринта на летището в Лион. Велико Sad
Сутрин има доста по-удобен транспорт да стигнеш до летището в Лион, отколкото да си тръгнеш вечер. Последния четвъртък полета от София кацна с такова закъснение, че ако си за някое от околните градчета, нямаш никакъв шанс за транспорт. Като кацнеш в 7.45ч, може да се придвижиш до всяка точка на Франция.

Последна редакция: вт, 10 дек 2024, 04:01 от Elena Ilieva_418253

# 201
Той има предвид полета от Лион, не от София.

# 202
  • Sofia, Bulgaria
И аз за полета от Лион пиша, не за този от София Simple Smile

# 203
И аз за полета от Лион пиша, не за този от София Simple Smile
“Последния четвъртък полета от София кацна с такова закъснение, че ако си за някое от околните градчета, нямаш никакъв шанс за транспорт. Като кацнеш в 7.45ч, може да се придвижиш до всяка точка на Франция.”
Няма значение де 🥰

# 204
Аз си бях взел сутрешен полет София-Лион и следодебен полет Лион-София (четвъртък), но махнаха този в четвъртък и се отказах от цялата резервация.  Не си купувам билети с отиване вечер или с връщане сутрин. Особено, ако съм за кратко време. И да има удобен транспорт, за да съм в 7 ч. на летището, нито се наспивам, трябва да изхвърча максимум в 6 ч. от хотела в центъра. Не, мерси.

# 205
Големи хитреци Уиз. Защо пък и от реферален линк на Револют да не печелят

# 206
  • София
Здравейте, имам следните въпроси: Опцията Request refund позволява ли връщане на парите в банкова сметка?
Опцията за канселиране чрез flex позволява ли връщане на парите в банкова сметка или само в wizz account?

Последна редакция: ср, 11 дек 2024, 10:41 от brayan__

# 207
При канселиране чрез flex се връщат само в wizz account? За другото не знам.

# 208
Здравейте, някой има ли идея за новия маршрут Варна-Абу Даби дали ще летят само до края на Октомври, понеже само до тогава има разписание.

# 209
Октомври мина, значи е за лятното разписание догодина. Като пуснат зимното разписание ще се разбере.
То е предимно зимна дестинация, та ще е логично да има полети зимата.

Общи условия

Активация на акаунт