Ами няма да ти го кажат повечето. И двете деца родих преди да навърша 30 (на 25 и на 28). По-прекрасно нещо не съм правила в живота си. Образование (няколко даже), работа, финанси, спестявания имам. Време за спорт, хоби, разкрасяване, излизания имам. Пътуваме няколко пъти годишно.
Ето, малкото дете в момента се е гушнало до мен. До преди малко ме е целувала и ми се е усмихвала лъчезарно. Голямото ми разказа как е минал денят му в градината и ми изпя песничка, а на връщане по пътя се замяркахме със снежни топки. За теб това е депресиращо и съсипващо, за мен най-важното в живота. Няма да ти кажа колко е отвратително, защото не е. Но пък chichi ти написа колко е изтормозена от деня и гледането на дете. Като не е твоето, не раждаш и толкова.
1. Ще си промениш мнението
2. Ще съжаляваш, че не си го променил
3. Ненормален си ако не си съгласен
4. Задължително ще си провалиш живота и ще останеш сам
Това е същото като аз да очаквам всеки да живее с моите разбирания. Тази тема се превърна в някаква тирада как аз съм ненормална, побъркана, лош човек, навлек. По горе някой пишеше романи как съм била живеела на гърба на семейството на приятеля ми, а никъде не съм твърдяла че това така. Всичко това изкарано от едното нищо. Имам чувството, че като не са съгласни с някой почват да си градят в главата образ на отвратителен човек за да може после да оправдаят собствените си предразсъдъци в коментарите