Къщата на инфлуенсърите - Тема 9 (сезон 3)

• 52 684
  • 804
  •   1
Отговори
# 150
Е да, върнах назад и си нагласих кадрите, хахаха. А в Къщата 2 мисля, че и Котарака спомогна за счупването на едното легло.

# 151
  • Paris
Много добри кадри и субтитри си хванал, ахахаха
Георги каза, че не са заедно с Весела, но е възможно нещо да стане. Според мен просто не искат да се обявяват все още и пазят Фейгин. Искаше ми се да се включа в подкаста на Валерия и да питам защо на нея ѝ изкараха миналото с имена и обстоятелства на показ, а Георги и Весела ги опазиха и дори в монтажа не се виждаше, че е имало нещо помежду им, а много от участниците потвърдиха и се чудеха защо е изрязано. За съжаление няма да успея, но ако някой от вас иска, може да попита в коментарите, ако го отразят.

Аз пък го разбрах, че са заедно, но не искат да го говорят, защото е рано все още.

# 152
Спас споделя, че ще си прави подкаст, в който той, заедно с известни личности, ще стоят в ледена вана за няколко минути и ще им задава въпроси.

# 153
Ох, пак се почна с детинските му глупости. Спас Бидона Grinning

# 154
Слушам Жорката и се спуквам от смях. Така се оплете милия. “С Весела не сме заедно” и продължава 10 мин да се оплита в думите си, за да каже заобиколно, че всъщност са заедно, ама не преди и не сега, ама ще са заедно в бъдещето, един вид. Абсолютно се опитват да скрият колко бързо са се случили нещата след като са излезнали (или още преди това).

# 155
Казва ли нещо друго интересно? Simple Smile

# 156
  • софия
Пак му куца стратегията на Жорката, сефте.
 Като са решили да го играят така е трябвало да предвидят няколко неща. Да не се мотат за ръчица из цяла България, мис вкиснало мляко да не се обажда зад кадър в подкастите му, ей такива, дребни подробности. Стана ясно, че и огромните подробности, като Крум например, също им убягват. Много се забавлявам с това момче.

# 157
Май повече мисли за имиджа си преди финала и иска да изключи всичко, което може да му попречи да спечели. Но аз щях да ги уважавам много повече, ако бяха застанали гордо и категорично зад решенията си.

# 158
Много добри кадри и субтитри си хванал, ахахаха
Георги каза, че не са заедно с Весела, но е възможно нещо да стане. Според мен просто не искат да се обявяват все още и пазят Фейгин. Искаше ми се да се включа в подкаста на Валерия и да питам защо на нея ѝ изкараха миналото с имена и обстоятелства на показ, а Георги и Весела ги опазиха и дори в монтажа не се виждаше, че е имало нещо помежду им, а много от участниците потвърдиха и се чудеха защо е изрязано. За съжаление няма да успея, но ако някой от вас иска, може да попита в коментарите, ако го отразят.
И аз съм на това мнение..Именно както казах и преди ,защото Ицака и Жорката са доста близке..видимо от влоговете на приятелката на Ицака.. Доста изразани неща има ,за дапне излиза така,че Жорката уж колко говори вътре ,че обича Фейгин и бил лоялен пък изведнъж неразделен с Веска.. Уж имало и секс в къщата ама и това не го излъчиха .. Значи това навява мисълта ,че именно може да са те двамата.

# 159
Кои подкастове "Ще си кажат" останаха още?

# 160
Валерия и Янков.

Аз не знам защо, но не смятам, че Георги е стигнал далече с Весела в самото предаване. Когато Фейгин дойде да го види, на мен ми изглеждаше супер искрен, зарадва се, не видях някакво неудобство или да е гузен пред нея. Може и добре да се прикрива, де...

# 161
  • софия
Аз също не мисля, че е било в самото предаване. Но веднага след него, гаранция. И сега ни разказват приказки

# 162
  • София
Определено не е в предаването, все пак и другите смятаха, че тя и Дани имат нещо. Под секс имат предвид сигурно опипването на Дани и Вики под чаршафите или Валерия и Янков като се скриха в тоалетната, но там камери няма, само предполагаха.

Тъпо е да отричат, че са заедно освен ако няма смислена причина от рода на бившите им партньори да са лабилни.

# 163
  • София
Ако някой се жертва да гледа Надкаст с Веси, да разкаже, моля. Аз май нямам нерви за това.

# 164
  • София
Ако зрителите разберат, че са заедно и Георги е зарязал Фейгин, заради нея може да му се отрази негативно за гласуването. 😃 За това си трайкат според мен.

Общи условия

Активация на акаунт