Къщата на инфлуенсърите - Тема 9 (сезон 3)

• 52 683
  • 804
  •   1
Отговори
# 165
  • София
То сигурно вече всички освен децата знаят, но е наясно, че тя не е харесвана и му намаляват шансовете с нея.

Аз гледах малко от нея, не разбирам защо си мисли, че е доказала, че е различна миска. Аз не виждам особена разлика, не е чак като Нора Недкова, не си пада по простотиите, но пък пак се скара с всички, високомерна е и няма особено обща култура.

# 166
Ех, тва Жорче, палаво и хитро. Хем нова тръпка, хем я крие да не го прецака с нещо. Много грозно отношение според мен.

# 167
Между другото, Виктория каза в Надкаст, че всичко онова, което останалите казаха на първите номинации, когато нападнаха Веси, съвпадало с личните й впечатления за нея и разбирала напълно аргументите им. Каза още, че наистина я имало тази бариера на Веси при общуването с останалите жени, че през цялото време Вики не се е чувствала като част от тяхната коалиция, защото почти не са общували с нея и само накрая са й диктували някакви крайни решения и в момента не е близка с Жоро, Веси и Дани.

# 168
  • софия
Ако някой се жертва да гледа Надкаст с Веси, да разкаже, моля. Аз май нямам нерви за това.
Ей ме, Слабка жертвоготовната. Искам да ви кажа, че гледам и се забавлявам на макс. Много семпло девойче, което си мисли, че е кората на ла*ното.
 При ПиЦ не успя да лъсне толкова, но тук е очеизвадно. Препоръчвам за гледане в Надкаст.

# 169
Веси се е явявала на кастинга за Игри на волята. Open Mouth

# 170
Их, Веси в Надкаст не спря да го хвали туй Жоре .. Валерия не давала пример, трябвало да се държи като Жоро и само сипе комплименти .. Не бе, не са заедно, не не.. 🤣🤣🤣

# 171
Аз няма да успея да я издържа, но в началото ми стана много смешно. Обяснява, че като видяла Жоро, веднага знаела, че ще си паснат, защото бил добър стратег.
Туджаров: "А това от Игри на волята ли го знаеш?"
Веси: "Да!"
Туджаров: "Той там не беше добър стратег."
Веси: Така ли? Joy Grinning
И вика, че докато не изгледала епизодите, не била разбрала, че Валерия се бъзика с нея с онази реплика, че и паркираните коли ги блъскат. Grinning Толкова пък да нямаш чувство за хумор и да се взимаш насериозно.

# 172
Аз се жертвах за няколко минути, но Надкаста е само с Туджаров и смятам да си го спестя. Харесвам Туджаров, но никога нищо не измъква от жените и само им сваля звезди, репертоара му го знам наизуст, като рекламата на Макарон.

Изгледах няколко минути и от двата подкаста, аз виждам едно меркантилно момиче, което на всяка цена иска да е инфлуенсърка. Отново ни се обяснява как не я харесваме, защото не обичаме стратегии (Туджаров, вече е малко кофти, предвид колко информация черпите от Бг мама, ама все не сме разбрали чувствата на лирическия герой). А и любимата ми реплика “Ако Валерия са я блъскали и знае какво е да спи с друг, докато е във връзка, мен не са ме”. Злобно момиче, язък, че е хубава. Жорката и той ми стана антипатичен покрай нея и Дани, а ми беше фаворит.

Едит: Веселка говори много неправилно. По принцип не съм от хората, на които им прави впечатление, но от цялото натъртване на думите и ме-кане ми се зави свят.

# 173
  • София
И на мен ми направи лошо впечатление изказването на Туджаров. Неуважение към аудиторията си е това, може би пък трябва да се замисли, че неговият мозък излита, хареса ли жената и не е обективен. И това не го чува само от жени, Неделчо редовно му го казва.

Аз съм против да са нападателни към госта, но няма нужда и да се съгласяват с всяка глупост, Веси е нехаресвана заради личните ѝ качества, а не заради външен вид или стратегии. Има късмет, че се е родила така и това я спасява.

Само нарича останалите в къщата злобни, но по-злобна от нея вътре нямаше, затова и не я харесаха другите още от началото, още преди стратегиите. Опита се да го изкара, че жените ѝ завиждат и затова не я харесват, но всъщност първо мъжете не я харвсаха. С Кико се скара на първия ден.

# 174
Чакайте, че и Валерия предстои да ходи в Надкаст. Туджарката ще припадне от екстаз, започвам да се притеснявам за него. Grinning

# 175
Надкастът с Валерия след Ергенът беше дъно на дъната. Страшен криндж да гледаш как Туджаров е изплезил език до земята и точи лиги без да успее да сглоби и един смислен въпрос.
Сега ако не присъства Неделчо, също мисля да си го спестя.

# 176
Запознах се с Туджаров, когато гостуваше в Плаза мол-а с Азов. Човека си е бохем, обича красиви жени, очите му шарят яко, гледаше повече майки отколкото деца. Заговаря си красиви жени и е много смешен, защото не може да се окопити..
Веска и словоизлиянията ѝ са жалки, има прекалено голямо самочувствие. Тя също се залепи за двама мъже и омайваше Ставрев, раздели единия с приятелката му, защо нейното е “стратегия”, а поведението на Валерия е грозно? Валерия кой мъж раздели с жена му? Голяма моралистка, но е по-хубаво, когато всички жени ни завиждат, ‘щот сме великата миска и общуваме с повече мъже, че те нали нямат злоба.
Предпочитам Валерия и за победител и пред жени като Весела. Открита, пич, не толерирам неща в поведението си, но отношенията ѝ с Янков не засягат трети човек.. Simple Smile

# 177
На мен наистина ми е забавно как говори за себе си като за някакъв невероятен стратег, за коалицията, с кой играла и т.н. Дори след излъчването не е видяла колко нелепи бяха и на какво ниво беше стратегическата игра на всички. Както Неделчо повтаряше постоянно: "Просто такъв е материалът." Представям си как стоят двамата с Жоро вкъщи и си се възхищават взаимно.

# 178
Все по-често ми се иска да съм толкова тъпа и делулу. Животът със сигурност е много по-лесен. "Ние сме красиви, бели и добри, просто ни завиждат". 🤦♀

# 179
  • Paris
Някой изгледа ли подкаста с Янков?

Общи условия

Активация на акаунт