BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 6 - 11.11 - 17.11.)

• 71 113
  • 2 146
  •   1
Отговори
# 945
Виктор ще си намери друг водач, Мамасита може да му стане, Веселка, Радо... избор има. Гадже няма да си хване, защото трябва да е със спортно тяло като Теодора. Той много държи на това.

# 946
Гласувах с не малка доза отвращение за гаджето на табуретката, защото ми е ясно че Марио ще бъде спасен, а по никакъв начин не искам повече да гледам Бледоликата. Притеснявам се че невръстното й гадже ще организира вот в нейна подкрепа, а за Ревльото няма да има толкова организиран вот..Със сигурност между двамата избирам Виторио

# 947
Според мен Виктор няма да преживее раздялата с тедка ще бъде 1:0 за Велин

# 948
Замислих се за думите на Веселка. Марио гледал жените като се къпят. Марио беше в хола, когато ги извикаха за последната фигура и Ванеса беше изтичала от банята, мокра на двора.Ивонето също беше излязла от банята, но Марио си беше в леглото, Ланеца видя, че не е "рунтавелка". Постоянно има в банята групички, които си говорят. Виктор със сигурност седи там, докато Теодора се къпе. Но по лесно е да се обвини Марио.

# 949
Ама Георги какъв е циркаджия,беше толкова тъжен,чак се разплака още в началото,когато Ивон го целуна, днес вече знае рунтава ли не е ли...

# 950
На мен стори ли ми се или Теодора вчера каза нещо за Ванеса, че не я чувства конкуренция? И то след като е чула нагласите на публиката.  Иска ми се да бяха номинирани Венета и Теодора, за да я изгонят черната мамба.

Глас категорично за Марио. С това мислене "ще гласувам за Виктор,  щото Марио е сигурен" да не стане накрая Марио натирен.

# 951
Добър ден. В последните страници има някакъв положителен уклон към поведението на Веселка.
Бога ми хора, вие си знаете кои сте, сериозно трябва да преразгледате ценностната система на това момиче, въобще не намесвам липсата на елементарна физическа култура.
Няма да добавите никаква стойност към социалните си контакти, ако имате такъв човек в приятелския си кръг. Нямам идея откъде тръгна този уклон, но е тотално сбъркано за мен.
Същото важи и за Ванеса, много пъти го написах, тя и Теодора са с един и същи мироглед, както и с интелектуален капацитет. Само че, едната е с явно поведение и външност, докато другата е прикрита и ти трябва някакво време да я разгадаеш. Все пак половинка да ти е Георги Валентинов, нали..
Атижа е била в училище на задните чинове, най в дъното на стаята и там си е останала, бива бива без да имаш елементарна позиция и характер, ама при нея е на ръба на патологията. То се вижда и по начини и на изразяване, чрез дрехи и външен вид и т.н.

# 952
Виктор сега е под напрежение, че Амеба ще излезе и ще си легне с приятеля си... недопустимо!

# 953
Добър ден. В последните страници има някакъв положителен уклон към поведението на Веселка.
Бога ми хора, вие си знаете кои сте, сериозно трябва да преразгледате ценностната система на това момиче, въобще не намесвам липсата на елементарна физическа култура.
Няма да добавите никаква стойност към социалните си контакти, ако имате такъв човек в приятелския си кръг. Нямам идея откъде тръгна този уклон, но е тотално сбъркано за мен.
Каква е ценностната система на Веселка? И как да я преразгледаме сериозно?

# 954
Веселка като е толкова категорична, че Марио е перверзник, как така веднъж не го е изказала това директно пред него, така както смело го нарича луд, психично болен и т.н.?
Ако обвинението ѝ е основателно, не мисля, че всички жени в къщата щяха да си мълчат по въпроса, а напротив щяха дружно да скочат срещу него и биха го изказали този проблем на глас..

# 955
Гласувах и аз за Марио да остане.Според мен Теда ще си ходи.Хората масово не я харесват вътре.Незнам ако така стане ,Виктор ще изкърти къщата сигурно .В събота ще е култов епизода Joy

# 956
  • София
А спряганият за гадже на Ванеса, Георги Валентинов, какъв е? Тя беше много притеснена навън да не си помислим, че Петър се е опитвал да я сваля. А с Гого нещата изглеждат доста по-зле.

# 957
А спряганият за гадже на Ванеса, Георги Валентинов, какъв е? Тя беше много притеснена навън да не си помислим, че Петър се е опитвал да я сваля. А с Гого нещата изглеждат доста по-зле.

Някакъв ММА, бивш на Златка Райкова, беше в миналия сезон на Сървайвър.

# 958
Tози ли и е гаджето ? Рязко ми падна в очите това момиче, ако е така.

# 959
  • София
Tози ли и е гаджето ? Рязко ми падна в очите това момиче, ако е така.

Това се чу няколко пъти особено тук. Но със сигурност си е много добра приятелка с Емануела 😃

Общи условия

Активация на акаунт