BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 6 - 11.11 - 17.11.)

• 71 136
  • 2 146
  •   1
Отговори
# 975
Гледах го току що по нова
ББ: Съквартиранти,  един от вас е с пол различен от този по рождение
Или нещо такова беше
Неее, сериозно ли? Да не би да направят 3 от 3 (готини епизода)? 😁

# 976
Давам идея на Брадъра, да направят песен и видео към песента "Чао, Беба, чао, чао, чао". Мисля, че ще е чудесно, дори няма да се налага Виктор да се прави, че реве, защото ще е напълно естествено реване.

# 977
Замислих се за думите на Веселка. Марио гледал жените като се къпят. Марио беше в хола, когато ги извикаха за последната фигура и Ванеса беше изтичала от банята, мокра на двора.Ивонето също беше излязла от банята, но Марио си беше в леглото, Ланеца видя, че не е "рунтавелка". Постоянно има в банята групички, които си говорят. Виктор със сигурност седи там, докато Теодора се къпе. Но по лесно е да се обвини Марио.

Аз мисля, че Георги съвсем не случайно откри мамаситката на Ивоне, а тя всячески търсеше начин някой да ѝ я забележи в подкрепа на версията ѝ, че не е мъж.
Коя жена само по халат и без гащи би се хукнала да гъделичка и се бори с як мъж, без да се притеснява, че това не е най-подходящата дреха за случая!? И естествено напълно закономерно по време на "импровизираната" закачка повтори етюда на Шарън Стоун и Георги впечатлен опищя света от кеф, че освен на жена си, видял и нещо различно.
Той уж много хитър, но втренчен в дребния детайл, изпуска основното.
Ивонне е с най-скъпа и на място козметична поддръжка, остава да е  по критерия на Георги както каза Атижа - неестетична.
Мамасита е перфектно преобразена жена от сигурно негрозен мъж, в което съм напълно убедена вече.
Начинът, по който тича, ъгловатите движения, лицето отблизо снощи пак в огледалото ...Идеална изработка.

# 978
Не е качено никъде промото за епизода довечера, наистина ли ще обявят за Ивонне?

# 979
Тя тичаше с бельото в ръка - ясно беше, че някой ще види нещо. 😁 Противно на повечето тук си мисля, че в къщата не знаят за Ивонне. Може някои от по-досетливите момичета да са имали подозрения, но едва ли е коментирано с мъжете. Ланеца ще е в шок. 😁 Виктор също ми прилича на човек, който не одобрява тези неща (краен е, чуек!) и нямаше да я гушка така, ако знаеше, че е мъж.

Последна редакция: пт, 15 ное 2024, 20:29 от Lilly_85

# 980
  • София
Ивонне беше по халат, отдолу блуза/тениска и без никакви гащи. На мен ми се стори много странно.

# 981
Не е качено никъде промото за епизода довечера, наистина ли ще обявят за Ивонне?

Няма го още никъде, но и аз го гледах по ТВ-то… явно ще разкрият Ивончето, въпреки, че не мисля…

# 982
Направо се удивявам до къде е стигнала съвременната естетична хирургия. Правят се и операции на гласните струни, за да звучи гласът женствен. А се чудех от къде го вади този женствен глас Ивонне.

# 983
  • гр.Пловдив
Знае ли се нещо за коментарното студио утре вечер?

# 984
Да ви кажа според мен знаят и коментират, че мамасита е папасита, обаче това не се излъчва, защото предполагам, че следват някакъв сценарий и спрямо него не е дошъл моментът, в който да обявят това. Иначе някои от мъжете, особено Виктор никак не е очарован от ласките от нея. Вчера и Паци не изглеждаше очарован, че го целуна по устата, когато излезе в костюма на свещ.

# 985
Един от бебовците ще хвърчи утре и явно е време сценарият да поеме в нова посока Joy

# 986
Направо се удивявам до къде е стигнала съвременната естетична хирургия. Правят се и операции на гласните струни, за да звучи гласът женствен. А се чудех от къде го вади този женствен глас Ивонне.

Не че нещо, но на милионерчето гласчето е по-женствено от на Ивончето.

# 987
  • На морето!
Аз мисля, че Георги съвсем не случайно откри мамаситката на Ивоне, а тя всячески търсеше начин някой да ѝ я забележи в подкрепа на версията ѝ, че не е мъж.
Коя жена само по халат и без гащи би се хукнала да гъделичка и се бори с як мъж, без да се притеснява, че това не е най-подходящата дреха за случая!? И естествено напълно закономерно по време на "импровизираната" закачка повтори етюда на Шарън Стоун и Георги впечатлен опищя света от кеф, че освен на жена си, видял и нещо различно.
Той уж много хитър, но втренчен в дребния детайл, изпуска основното.
Ивонне е с най-скъпа и на място козметична поддръжка, остава да е  по критерия на Георги както каза Атижа - неестетична.
Мамасита е перфектно преобразена жена от сигурно негрозен мъж, в което съм напълно убедена вече.
Начинът, по който тича, ъгловатите движения, лицето отблизо снощи пак в огледалото ...Идеална изработка.
Ако е вярно, че има различно основно, вярно много незначително ще да е, за да не го види този хитър ром.

# 988
За там специално съм на 100% уверена, че на външен вид е съвършен женски анатомичен продукт на пластичния хирург. 
Георги  от гледката може би не го хващаше сън.

# 989
  • София
Janice_ , уби ме с това папасита 🤣

Общи условия

Активация на акаунт