BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 6 - 11.11 - 17.11.)

• 70 979
  • 2 146
  •   1
Отговори
# 1 455
Георги: По-тарикат ми си от мен?
Марио: Да 😂
Понякога е хубаво да е така директен, въпреки, че не го харесвам

# 1 456
Какви са тези магаретии тука? 😁 Падам от смях с този Гош и физиономиите му.
Радо е секси,но с поведение и мислене на селски тарикат.
Атижа е пошъл стил няма какво да се засяга. Щом сама не може да го осъзнае.

# 1 457
Ама Веселка нямаше нужда да ползва бирата за пилето. Другата половина от тая бира я изпиха Виктор и Радо. Смешни са наистина, чак се подхилкват, че Марио ще го отнесе.
Половината време ядат само леща и сухари, ама сега драма, че нямало бира за пилето…

# 1 458
Show must go on т. е. Витьо трябва да останее 😂😂 Чуеци, срам не срам, гласувах от два телефона за него 😁

# 1 459
  • София
Много ми харесва как го изкарват, че Теодора е виновна за психопатията на Виктор 😃

# 1 460
Този ли искате да остане повече от Теодора ?
В това видео даже няма какво друго да покажат освен виковете му…
Виктор да си ходи, Теодора другата седмица

# 1 461
Ама Веселка нямаше нужда да ползва бирата за пилето. Другата половина от тая бира я изпиха Виктор и Радо. Смешни са наистина, чак се подхилкват, че Марио ще го отнесе.

"пияно пиле" искаше да направи, много хубаво става с бира 😁

# 1 462
Атижа е пошъл стил няма какво да се засяга. Щом сама не може да го осъзнае.
Чалга стайл, бейбе!
Треси гъзото, лепи цици на стъклото

# 1 463
Много ми харесва как го изкарват, че Теодора е виновна за психопатията на Виктор 😃
Не, но… Как да го кажа. Виктор е тъп и наивен. Но Теодора е манипулатор и изстисква живеца от него. Определено предпочитам той да остане. Наистина мисля, че точно един час ще циври, после ще се осъзнае. Далеч от очите, далеч от сърцето. Особено за такава псевдолюбов.

Последна редакция: сб, 16 ное 2024, 22:00 от Lilly_85

# 1 464
  • София
И коментаторите искат Виктор да остане и Тодора да изхвърчи, а ако може и двама да изхвърчат  ще е оптималният вариант..

# 1 465
Изпуснах, бирите защо са на Ланеца, че си ги търси като наследство?

# 1 466
Атижа си е стил мазна чалга, но точно Веселка да ѝ бъде критик на визията, е нонсенс.
А Ланеца е най-закъхарен точно него някой да не го прецака материално.
Малко тирадата му спрямо Марио беше  -ти знаеш ли кой съм.
А на Радо плъха и да не му се пиеше бира, нарочно я раздели с Виктор, за да нажежат обстановката.
Това относно Гош:

# 1 467
Особено за такава псевдолюбов.
А и нали си има табуретка? Joy

# 1 468
  • София
Не, но… Как да го кажа. Виктор е тъп и наивен. Но Теодора е манипулатор и изтисква живеца от него. Определено предпочитам той да остане. Наистина мисля, че точно един час ще циври, после ще се осъзнае. Далеч от очите, далеч от сърцето. Особено за такава псевдолюбов.

Не съм особено съгласна. Виктор е прост и агресивен със или без Теодора. Тя на няколко пъти го спира да скача на бой, казва му да се кротне. Виктор без Теодора ще ошамари Марио накрая.

# 1 469
Марио е направил скандална прическах на Теодора.

Общи условия

Активация на акаунт