ХАЛИТ ЕРГЕНЧ и БЕРГЮЗАР КОРЕЛ във филмите и в живота, някога и сега; 51

• 48 374
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
Тази вечер ще излъчат първото рекламно видео на "Ако кралят загуби".

# 196
# 197
Здравейте!

Зимният комфорт е комбинация от мразовитата красота зад прозореца, с топлината и
приятните малки неща, които ни очакват у дома.

Спокоина нощ!

Фрагман 1 за еп. 6

# 198
Добро утро!

Хубав ден, момичета! Blue Heart

# 199
Добро утро Flowers Four Leaf Clover

Хел, благодаря за фрага. Flowers Sunflower Не ми харесва Зухал, това дете преживя такива сътресения, не заслужаваше шамар.
Не съм гледала 5 серия, чакам буквички. Blush 

За Халит не пуснаха нищо.
Ще чакаме. Blush 

# 200
Цитат
За Халит не пуснаха нищо.
Ще чакаме.

Излъгаха най-безобразно.
Някой пусна слух в Туитър, че ще има фрагман и всички започнаха да го разпространяват.
После изтриха съобщението.
Но мисля, че в близките дни ще пуснат нещо.

Цитат
Не ми харесва Зухал, това дете преживя такива сътресения, не заслужаваше шамар.

Много е сложна ситуацията за Зухал.
Тя е между чука и наковалнята.
Иска да даде втори шанс на Хасан, разкъсвана между малките деца, за които той е просто татко и си го обичат и Бурак, който е достатъчно голям, за да разбира какво им причинява баща му с безотговорното си поведение.
Всички упрекват Зухал, че е склонна за пореден път да прости на Хасан.
Наистина за човек, преценяващ нещата отстрани, това изглежда абсурдно.
Но слушайки и четейки историите на жени, които са били в такава ситуация, съм си дала сметка, че никога не можеш истински да разбереш защо прощават, защо остават с тези мъже, защо търпят, защо не си тръгват, ако не си минал ти през подобно нещо.
Има и психологически обяснения, има и чисто обективни обстоятелства.
Едно е да отсечеш „край“ и да си тръгнеш, когато имаш подкрепата на семейството си, финансово независим си, имаш партньор, достатъчно интелигентен, за да позволи цивилизована раздяла, живееш в общество, където нравите са по-либерални, друго, когато всички тези неща са с обратен знак.

# 201
# 202
Хубав ден на всички! Heart

# 203
Здравейте, момичета.
Напоследък нямам много време и възможност да минавам. Малко изоставам и с една серия от ММА. Но е така покрай наближаването на празниците.
Но ви следя и благодаря за всичко, което споделяте🌹

Малко красота от мен с пожелания за успешен последен работен ден за тази година (поне за мен 😀)🍀🍀🍀

❤️

# 204
Благодаря за снимките , Йоана! Heart

Берг пише, че днес й е почивен ден, но отново е ангажирана с нещо.
Съдейки по снимките или е фотосесия за списание, или днес ще бъде записът на участието й в новогодишното издание на "Гласът на Турция". Разбира се, може и да е нещо трето. Grinning

Филмът на Берг "10 секунди" имаше две срещи със зрители, кино критици и журналисти, на които присъства и екипът. За съжаление, Берг беше на снимки и не можа да участва.

Във вестник "Миллиет" има позитивен коментар за филма и играта на Берг от театралния критик Мюжде Ишил.
От днес "10 секунди" ще бъде показван в цялата страна.

Слагам превод на статията на руски.

Скрит текст:
«Десять секунд» с Бергюзар Корель и Биге Онал в главных ролях рассказывает напряженную историю ссоры между родителем и учителем. Адаптировать его к кино сложно. Присутствует так называемая «театральность»; Потому что есть риск возникновения негатива, который включает в себя застой, показ актера, что он играет по-крупному, и монотонность повествования. Адаптация одноименной пьесы Эрди Ишик «10 секунд» в этом отношении представляет собой интересное сочетание дисциплин.
Действие происходит в престижной средней школе. За видео, снятое старшеклассницей, её исключили из школы. Мать ученицы Ясемин навещает школьного консультанта Ипек. Ее цель – вернуть ребенка в школу. Спор между ними мешает будущему ребенка.
История противопоставляет друг другу две фигуры, считающиеся «священными», такие как мать и учитель. Пока богатая мать пытается установить власть, учительница из среднего класса предпринимает шаги, чтобы разрушить ее уверенность в себе.
В то время как насыщенная диалогами история превращается в шахматный матч между двумя сторонами, борьба между агрессивным родителем и учителем, пытающимся сохранить его спокойствие, превращается одновременно в классовую и силовую войну.
В условиях индивидуальных конфликтов будущее ребенка отходит на второй план от всего остального.
Чтобы разрушить ощущение театральности и добавить повествованию динамизма, режиссер Джейлан Озгюн Озчелик предпочла использовать разные ракурсы и быстрые монтажные сцены. Теоретически это правильный подход, но на практике чрезмерное использование этого выбора подчеркивает стиль и снижает чувствительность истории. Хотя используется кинематографический язык, направленный на напряжение и черную комедию, эта история требует более классического стиля повествования. Изменение финала также уничтожает критику, которую призван достичь исходный текст. Но тех, кто не смотрел спектакль, фильм наверняка впечатлит больше.
Бергюзар Корель и Биге Онал взяли на себя роли НергисаОзтюрк (родителя) и Алги Эке (учителя) на сцене в фильме. Они оба успешны в своих ролях.
Бергюзар Корель - дно из главных преимуществ фильма "10 секунд".

# 205
Варна,  благодаря за информацията Flowers Hibiscus
Йоана - за снимките Flowers Hibiscus

Тази снимка е от Вавилон, нали?

# 206
Здравейте!

На Игнажден
/Нека съм ви доброполазник!  /
Топла и споделена празнична вечер! Wine Glass

Момичета, благодаря за всичко споделено!

Превод на  5 епизод  на "Майка ми Анкара"

Берг и Айхан - от тази вечер 

# 207
Сериалът на Халит "Анонимни любовници" ще бъде излъчен на 16 януари по Нетфликс.

Снощи Берг събра на малко парти екипа, с който работи най-тясно.
Има няколко души, които отговарят само за нея - прически, грим, облекло в сериала.
Берг обича да прави такива жестове.

Клипче

https://www.instagram.com/p/DD0YZkTI6qA/?img_index=1

# 208
Здравейте!

Щастлив е онзи, който е твърде зает, за да се тревожи през деня, и твърде уморен,
за да го прави през нощта...Спокойна нощ!

"Майка ми Анкара" - 6 епизод, 2 фрагман

„Ти открадна детството ми, татко!“

# 209
Добро утро

Благодаря за всичко споделено

Не съм гледала последната серия. В очакване съм на първите "коледни" гости, не искам да си развалям настроението по празниците с тежък сценарий, ще гледам след НГ.
Отново се върти информация за нови сериали, не съм сигурна още колко ще издържи ММА...

Общи условия

Активация на акаунт