Имам нужда от съвет,макар и непрофесионален. На 26г., имам базедова болест и съответно през 2017г. ми премахнаха щитовидната жлеза,която в момента е заместена от Л-тироксин. Целия житейски път е едно много дълго писание,с което не искам да Ви отнемам от времето да четете. През годините имах поликистозни яйчници,които ми казаха миналата година,че уж просто яйчниците ми били с поликистозен вид.Така и не разбрах каква е разликата,естествено и никой не ми и обясни. Инсулинова резистентност нямам,но проблеми като че ли се задълбочиха в последните няколко месеца. ТСХ ми е леко завишено -6. Килограмите ми са доста 90,апетита ми излиза извън нормалните граници,особено за сладки и шоколадови работи.Знам,че ако нямаш воля няма как да се случат нещата. Но вече и менструалния ми цикъл въобще го няма. Сигурна съм,че е от килограмите.Последния ми цикъл е на 17.09.Преди това юли месец.За 11месеца ми е идвало общо 5 пъти. Това не е нормално. Не знам вече към кой лекар да се обърна какво да направя. Всички ендокринолози са некадърници в Пловдив. Имаше кадърни,но те за съжаление вече не работят със здравна каса,а на мен ми е трудно да си позволя всеки месец по 100лв преглед. Не разполагам с време,за да спортувам,не е оправдание,но имам малко дете. Имам семейство,за което трябва да се погрижа.