ДЕСЕТИ КЛАС тече лежерно, а майки сипват виното вечерно

• 29 730
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Доста интересно звучи. Имат възможност да разберат особености на различни професии от първо лице. Такива срещи дават възможност да добиеш по-добра представа за това какво би било интересно да учиш и работиш .
Тони, дръж се! Не се давай на болестта.
Моят от малък не пропуска да се разболее в дните точно преди празниците. И всяка година събирането с родата е на ръба след "сериозната фаза", чак домашни тестове за ковид правя. Гледаме до колкото можем да не разнасяме бацили по другите къщи.  Да видим тази година дали ще му се размине. Пу-пу, дано. Вече установявам, че като има температура и е болен вечер започвам да заспивам преди него. Чак съвестно ми става , че ме унася докато на детето му е зле. Добре, че нямам на тези тодини по-малки номер две или три. Горкинките щяха да си боледуват, а майка им да си спинка.

# 151
Сидонче, това е прекрасно, дано другите срещи минат добре, все нещо ще си хареса.

Имсче, нема съ давам, инат катър съм. Горкичкият набор, ама наистина дано този път го подмине. За спането, хич да не ти пука и да не ти е съвестно. Все пак не е нещо животозастрашаващо, аз съм същата. Когато е много зле, тогава най - лесно и бързо ме бута съня. Какво да се прави, все пак после пак ще е наша отговорноста да се грижим за тях. Наистина е добре, че нямаме други, горките, как ли щяха да оцелеят с такива майки като нас Joy, щяха да ни линчуват.

Сега като се припотя няколко пъти, като пия ударни дози илачи, един дълъг и горещ душ, ииии, ще съм пушка. Сърдитка скоро и тя ще е напълно оздравяла. Да видим какви новини ще ми донесе после.

# 152
  • София
Тони, според мен е възможно да има алергия от ластиците. Дъщеря ми имаше алергична реакция от очила за плуване. Много време ми отне да разбера от какво се получава. Първоначално смятах, че е е алергия към слънцезащитен крем, но смених няколко и обривите и зачервяването си ги имаше. Сменихме очилата с хипоалергенни и всичко се оправи.

Гледам, говорите си за профили. Моят идея си няма какво ще избира. Аз също не съм проучвала нищо. През м. февруари или м.март ще имаме родителска среща заради профилите и се надявам там да кажат всичко, което трябва да знам по темата.

# 153
Роузи, благодаря за отговора. Ако е от тях, значи скоро няма да се оттърве от тях, защото тези ластици ще ги носи толкова, колкото каже зъболекарката.
Дано наистина ви изяснят нещата относно профилите. Има време до РС, през това време може да се поразровиш.

Аз пък хич не бързам да ги науча тез неща, ако може и има начин това да стане към края на следващата учебна година, ще е още по добре.

# 154
При нас основните два профила са още още при кандидатстването. Третия и четвъртия май също.
Сидония, много интересно звучи тази програма.
Аз с нетърпение чакам ваканцията.

# 155
При нас профилите са ясни. Основни математика и информатика. Трети профил - английски. Четвърти няма. В 11 и 12 клас ще е само с приятни предмети. Е, почти. Остава БЕЛ 🤣

# 156
  • Пловдив
Включвам се предколедно и да запиша присъствие до края на годината Wink
Дъщеря ми е в професионална паралелка, така че каквото сме имали за избиране, сме го направили в началото на 8 клас. Чака с нетърпение да мине тази година и да отпаднат общообразователните предмети. Доста тежък 10 клас, но няма как.
За Коледа поиска пиърсинг на носа, но отказах. Не сме много оригинални за тази Коледа - козметика и уреди за красота, музикални дискове, книга и още един Converse да се намира, че се съсипват за отрицателно време.
Този уикенд ще обикаля за подаръци за приятелите. Това е много важно за нея и му отделя доста внимание и време.

# 157
Не е леко в 10 клас, дори химията, която много заобича в 9 кл, сега, казва, е в друга орбита.
Нейните два предмета ще са математика и информатика, а другите 2 вероятно английски и химия. Тази годинагеографията й се стува интересна, това е точно тази география, с която аз и баща й сме кандидатсвали и много обичаме да я дискутираме.
Има 20 от 21 точки на олимпиадата по математика, дано има този устрем и на следващия етап.
За Коледа все дребни неща - по едно одеалце, книги, шапки....
Общо взето символично.

# 158
  • Майничка
И момата вижда бая зор в 10 клас. Засега май БЕЛ и ИТ спряга като профили, ФЕ и АЕ са задължителни.
За подарък съм взела един спрей за тяло на Lush и това ще й е. Другото - от заплатата, дето я е разпределила преди да я е видяла още.🙂

# 159
Наборката е професионална паралелка и няма драма с избора на профил.
Купила съм символичен подарък за Коледа, големият подарък  (телефон) си го получи на черният петък.

# 160
Подаръците са козметики. И 5 дни на СПА. Има покана за 3 турнира в Белград до края на годината. Има още два дни да реши на кой от тях ще участва.
Записала се е на олимпиади по Биология, БЕЛ и География. Уж ми е обещала да не се готви допълнително. Каквото знае до тук.

# 161
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Да почерпя виртуално, че набора пораства

# 162
  • Mars Hotel
Жив и здрав да е, Нинка! Много успехи и щастие.

# 163
  • в очите на дъщеря ми
Нинче,  жив и здрав да е набора!

# 164
Да ти е жив и здрав!Весел празник и нека мечтите му се сбъднат!🎉🍀

Общи условия

Активация на акаунт