ДЕСЕТИ КЛАС тече лежерно, а майки сипват виното вечерно

• 29 734
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
Привет!
Честити да са всички рожденици,които съм пропуснала!С пожелание за здраве и късмет!
При моя хубостник нямаше организация в у-ще за предстоящите празници,новата класна е омг....
Минаха част от класните,справя се добре,нали съм писала и преди-запетицва положението🤪.Аз съвсем съм го оставила да се оправя сам,но с още две хлапета и грижи за болен член от сем.съвсем нямам сили.Искам тази ваканция само да се наспя🤪.Купила съм си две книги и се надявам да ми остане време за тях.

# 181
Честит рожден ден на празнуващите! Да са здрави и успешни!
Класните при набора вече минаха и януари вероятно ще направят по някой тест. Младежът е доволен. По БЕЛ ще разбере как се е справил след ваканцията. Лежерно е за сега. За въпросният избор на профили никой нищо, не е споменавал. Знам само, че по математика и английски оценките са им по две. 🤷😊 Попитах го а той ми каза, че нали са си избрали профили още в началото. 😁 Та така.

# 182
  • Пловдив
karzz , виното при мен работи. Редовно се приема, за да няма избити.
Оценките няма какво да ги коментирам-от осанна до разпни го. Изобщо не й пука. Онзи ден след 2 петици по география, незнайно как има 6. Спокойно обяснявам, че за да я оформи господина ще трябва още 1 оценка. Ааа не искала-да й пише 5. Тук все още съм спокойна и й казвам да си попълни листовете, които господинът е казал и като ги представи ще има още една шестица. В този момент тя пише нещо на телефона. Тук лееекичко повишавам глас, а тя спокойно обяснява, че пита в групата някой дали знае на кой урок са. Учебникът й бил девствен. В крайна сметка реши,че не си заслужава труда и е по-лесно да я изпита ,ако той реши. Толкова за интересът й към учебния процес.
И да я похваля малко. Снощи свири соло на китара на благотворителния коледен концерт на центъра. Като за първи път пред публика беше добре.

# 183
Нинка, жива и здрав да е младежа! 🍀

Понижил е успеха тази година и не му пука. На олимпиада не иска да ходи. На купони, също рядко ходи. Най-вероятно ще е с нас на Нова година.

# 184
Бобси, дано се оправи болния член от семейството ти.

Рении, от не каза бе душата, щях да дойда да я позяпам. Браво на девойката, и нема да и се караш, само недоволстваш, не може тъй.

Краси споко, всичко ще се нареди, няма да съ отчайваш.

При нас тази година по няколко предмета са с ООП и с ИУЧ - РП, едните са Мат. и БЕЛ, другият Инф. или ИТ беше, не помня, не ми се отваря сега школото да го гледам. Преди дни ме питаше дали ще се отчитат отделно, или ще се смятат заедно. Горката, пита мен дет хал хабер си нямам, моя милост също не знае. Ще чакаме до края и ще разберем.
Иначе си кара почивката - шапка на тояга, чака да разбере оценките от класните които прави, но не с нетърпение.

# 185
  • Бургас
С моя се разправяхме вчера. Набляга яко на тренировките и спорта! Искал да се подготвя за състезание по бокс. А за плуването,така или иначе ще има. Надъхал се е яко!
А като го попитах за училището! ?😱 За там бил спокоен,всичко му е наред! Да, ама не! Има проблемни двойки, които трябва да оправи!☺️

# 186
  • София
И аз се наслаждавам на ваканцията, почти толкова съм доволна колкото и младежа.
Класните по БЕЛ и Мат минаха, остават по немски и английски.  Отделно ще имат и контролни. И при него има доста оценки за оправяне, ама дали ще успее да се накара да седне да учи, е друг въпрос.
Тони, ИУЧ е с отделни оценки и влиза в успеха за срока и годината. При нас имат тази година по БЕЛ , МАТ и ИНФ. ФУЧ е без оценки.
Прекрасни и спокойни празници, момичета! Всички да са здрави! Heart

# 187
Карзче, не се панирай, има време, ще ги оправи. Би трябвало вече да си му свикнала, че те държи под високо напрежение до последно. Тъъъйййй, чеее, наблягай на %%%  с високи С°°°°° и нещата ще се наредят.

Имсче, благодаря ти, ама  нищо не каза ся, и на едните и на другите, положението е еднакво, надявам се само нарове да няма, пък другото ша го оправи.

# 188
  • София
Привет, момичета, да се разпиша предпразнично - аз мъча последен работен ден за годината, поне официален, де, иначе все гледам нещо да си отметна по празниците, работно. Наборката уж щеше да излиза, сега ми пише, че ѝ било студено, изморено и отпаднало, ама нямала температура, просто била като парцал. Ами, може. Изморена е, виждам я. В събота чистихме, пазарувахме, опаковахме подаръци и после имахме гости - т.е. не е "почивала". Вчера двете ходихме за подарък в мола (само тя нямаше коледен подарък и ходихме да се чуди какво от всичко, което си има, трябва да се дублира). Купихме едни кубинки и някаква козметика, никаква изненада няма да има в подаръците. После каза, че "ще се глези" - взе си вана, прави си маски (докато аз обикалям кварталните магазини и пазари за храна за Бъдни вечер, дрян, борчета и т.н.) и накрая си легна в 8 без 10  Rolling Eyes Но това не ѝ е за първи път - докато е "на педал" е като с навита пружина. Дойде ли ваканция и сякаш...омеква, отпада, рухва. Трябват ѝ 48 часа сън и гледане в тавана, за да презареди, сякаш организът отказва. Дано е това, де, а не е някой вирус.
Само класното по БЕЛ е отметнато, даже е оценено с .. 5 на теста и 6 на есето. Не знам как може есето да е по-успешно от тест с а) б) в) г) ама...явно може. Седмицата след ваканцията имала 3 класни (МАТ, АЕ и Корейски) и 3 теста (физика, химия и биология). Не го разбирам и това, даже май официално не може да се случва точно така, ама...да минава там.
Пожелавам ви да си изкарате много весели, спокойни и зареждащи празници! И нали знаете - отдайте си се спокойно на хапване и пийване, щото то не се пълнее между Коледа и Нова година, а между Нова година и Коледа...Sunglasses Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пн, 23 дек 2024, 15:52 от мандаринка

# 189
  • София
При младежа още класните не са минали, та ще се "поти" януари, надявам се. Simple Smile
Весело посрещане на празниците! Топлина и уют в семействата ни да има в изобилие!

Последна редакция: пн, 23 дек 2024, 16:53 от denizara

# 190
И ние ще се потим през януари.
Аз си направих подаръци сама, понеже никой не се сеща за мен вече толкова години. Купила съм и за другите от фамилията, но за себе си взех парфюм, две чанти, очила, козметика и още нещо, което ми убягва. Така де, цяла година се гърча. И аз съм човек. Търся ютия и здраве за цялото семейство, барабар с домашните любимци!

# 191
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Благодаря за пожеланията към набора. При нас наистина е сложно декември и януари с 4 именяка и 2 с РД. За Коледа само Никола не си знае подаръка, но не написа писмо до добрия старец и той ще го изненада с най-яките геймърски слушалки Grinning
Нямам никаква представа какво и кога, относно училище.Днес писа 4 часа някакво домашно по програмиране и не тръгваше. Спретнах го да свали пелети и да вържем чемширите и на 10-та минута след това всичко работеше 🤣

# 192
  • Mars Hotel
Весели празници, момичета! Дано ви донесат уют, топлина, прекрасни моменти с любимите хора и, разбира се, много подаръци!

# 193
  • в очите на дъщеря ми
Спокойни, весели и уютни празници, мили дами! Здрави да сте, Вие и хората, които обичате!

# 194
Светли празници на всички! 😘🍷🥳

Общи условия

Активация на акаунт