ДЕСЕТИ КЛАС тече лежерно, а майки сипват виното вечерно

• 29 735
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
# 196
  • Пловдив
Весели празници, момичета! Здраве и късмет за вас и семействата ви!

# 197
Весели празници и от мен!
Да си отива вече тази трудна година!
А за следващата тая надежда да е по-добра! За всички!

# 198
Мили майки, весело посрещане на новата 2025, да е мирна и щастлива и децата ни, а и ние да правим разумни избори по отношение на важните дилеми!

Аз последните месеци се отдадох доста на поезия. Намерих скромна публика не само привърженици, дори сродни души, но и критици. В общуването с всички тях започнах да ставам по-добра.
Ще си позволя да споделя с вас едно от последните ми неща, то е по римна схема на Спенсърова нона, нарекох го

Сюреалистичен джаз

Саксофонът на бара ме връща
към отдавна забравен мираж.
Бях ли млада и теб ли прегръщах
безусловно? Ти беше мой страж!
Нарисувах те: образ - пейзаж,
залепих те - картина на бара.
Май че всичко е просто колаж -
там съм куфар на някаква гара...
Закопчан съм! Не дръж катинара!

Това е и едно намигване към читателите на Мураками - бар, джаз и невидимо се лее уиски...

# 199
Поздравления за твоя талант в стихоплетството! Допадна ми много! Браво!
Аз вече преядох и си полегнах - така ще дочакам полунощ. След химна и дежурната заря, пак ще седна да хапна - вече на чисто в Новата година. Дано не се пръсна до новогодишната баница!

# 200
Честита Нова Година! Да бъдем здрави, спокойни, успешни и с много сили, за да си носим задачите на гърба и да се справяме с всичко, което ни дойде до главите- бързо, ефикасно, лесно, дефинитивно!

# 201
Честита 2025 година!
Да прекаляваме с положителни емоции!
Да чакаме без стрес успехите на децата ни!
Да бъдем здрави!

# 202
  • в очите на дъщеря ми
За много години, мили дами! Да сте живи, здрави и щастливи!

# 203
  • София
За много години! Да сме здрави, с късмет и усмивки безчет!

# 204
  • Бургас
Нека бъде цветна, весела и живописна !!!

# 205
Честита да е новата година, само хс хубави неща да се запълни. От здраве, щастие, късмет и успехи да не се оттървете. Нека да ви донесе много радост в живота.

Синеочке, браво за стихописанията, нека все така да ти се отдава, продължавай да твориш.

Мойта я сюрпризираха на 30.12. с оценката от теста по Био., има си боровинка, остава да разберем дали е пълна или с добавка. Казала им, че ако е ниска оценката, ще добави по точка - две от проекта който правеха преди това, за да я повиши. Но както и да е  получена, като се има на предвид факта, че на този раздел само на два урока и два часа преговор е била, а вкъщи не е учила изобщо, си е идеално. Да видим от другите какъв ще е резултата.
Иначе се размазва от лежане, храна и зяпане в тела, миии, кара го на мързелуване както винаги.

# 206
Честита нова година! Нека да е успешна и здрава за всички! Школо да е пълно само с тревички и боровинки (Тони, така ли беше Wink). Всички деца да имат цели и да ги следват, като пътят им към успеха не е много трънлив.

# 207
Не точно, но и тъй ша го приемем. По скоро е плодово - зеленчукова. И на мен ми се ще да е само откъм боровинки и грах, но уви, нема да стане. Да няма в най - долният диапазон, другото ще го уредим.
Тези дни ми е много скучно, ама като няма кой да ми разказва училищният блиц.

# 208
Честита Нова Година! Повече смях, по - малко стрес, много здраве и късмет!

# 209
  • Майничка
Да ви е здрава, щастлива и късметлийска Новата година! 🍷🍷

Общи условия

Активация на акаунт