Декември близо е вече, наближава срещата ни с малкото човече. Декемврийчета ❤ тема 6

• 30 963
  • 759
  •   1
Отговори
# 315
Муун, аз бих си стегнала багажа и бих се изстреляла към София, както казва лекарят.

# 316
Подкрепям момичетата. Не бих чакала не дай си боже да се влоши, че да отида. По-добре намери транспорт и тръгвай.

# 317
Муун, аз също бих послушала лекаря. Отговорността е твърде голяма за да взимаме ние самостоятелно решения.

# 318
Дами днес към обяд със спешно секцио се роди моето момче Виктор.През нощта започнаха да изтичат водите и хайде бързо към болницата..

# 319
Муун, извинявяй, но не те разбирам...Лекар ти казва да постъпиш в болница, а ти сякаш си търсиш оправдание и "спасение" от група бременни жени във форум...
Ти си знаеш дали ще се грижиш за паник атаките ти или ще послушаш медика, на когото си се доверила.
Валидола обаче не може и да не ти помогне...
Успех!

# 320
  • Пловдив
Фън, да е жив и здрав малкият юнак! Нека донесе много радост в семейството!
Муун, стягай си багажчето и хващай автобуса за София.

# 321
Фън, да е жив и здрав Виктор и винаги да побеждава! 🩵 Бързо възстановяване на теб!

# 322
Честито бебче, жив и здрав да е!

# 323
Funn, честито бебче! Да расте здрав и щастлив! ❤️ На теб бързо и лесно възстановяване! ❤️

# 324
Ехаааа, честит Виктор, FUN!

# 325
Здравейте,момичета моля помагайте.🥹бях на преглед и тонове ,сърдечната дейност е отлична,но пъпната връв се е усукала 2 пъти и на тоновете пише понижен вериабилност и реактивност.Лекаря иска да постъпя в болница ( а не съм в София) иска там да ме приемат.Според Вас има ли място за паника след като сърдечната дейност е в норма? Изписа ми бусколизин 3 пъти по 1 ..аз съм с зверска паник атака и кръвно 140/90🥹

И ние сме с увита пъпна връв сигурно месец да не кажа и повече, ако има достатъчно околоплодни води, следи се кръвопотока не е страшно, но щом док те иска без паника си оправи багажчето и отивай да следят нещата.
Успех 🍀

# 326
Честито бебенце, funn Blue Heart

# 327
Честито бебенце, Funn! Да е жив и здрав!💙

# 328
Йей, Фън, добре дошъл на Виктор! Да жив и здрав!

# 329
Добре дошъл, Вики! Funn, как си ти? Надявам се добре! ♥♥♥♥ Първо бебче ли е? Кога му беше термина и защо се наложи спешно секцио? ♥

Общи условия

Активация на акаунт