Декември близо е вече, наближава срещата ни с малкото човече. Декемврийчета ❤ тема 6

• 30 939
  • 759
  •   1
Отговори
# 285
И аз като Jollie, моят син пиеше мляко до 2.5 години, а сега от август всяка нощ се буди, дори в момента съм в неговото легло. Свиква се. Забравя се. Но аз с него много исках да си спортувам и нямах особено енергия, това ми беше най неприятно.

Айси забравих да ти кажа, че ти е страхотна снимката! И аз си искам тялото обратно. Мен не ме рита никъде болезнено, но съм огромна, всичко ме боли, студено ми е и нямам дрехи. Вчера излизах и от студа почнаха контракции, още имам въпреки ношпа. Едва вървя, лягам и ставам вече.

# 286
Благодаря, Дух ❤️

Ами ужасно си е, имам flashback на 7 години, като вече бях "оф, хайде да раждам вече".... вчера се разкашлях за нещо, напишках се, едвам стигнах до градината, която буквялно е на 5 мин от нас, и аз имам 3 неща, които въртя да обличам...писна ми 😃
Мрън и добро утро!

# 287
Морген! Снощи бях на тонове. Засякохме ги моите контракции, които са си чудесни за раждане (над 75 mmhG) , а шийката вече е наполовина скъсена. Бебето не реагира по никакъв начин на интраутеринното налягане и също е добър знак. Това малко ме плаши, но и радва. Лекаря и акушерката, с които се разбрах за раждането са чудесни и се надявам всичко да мине по мед и масло.
Моля ви, дайте нещо за запек…. Хелп!
Друга дето да и текът гърдите? Огромно количество коластра и вече се чудя какво да правя 😀

# 288
Dom.anais,
Бебето идва скоро за коластрата Simple Smile

Иначе по другия въпрос - Фрутилакс пия понякога и поне на мен ми действа добре и не ме подува като другите сиропи. Иначе всички неща като кивита, круши и т.н. може да се пробваш и с тях.

Аз днес съм на тонове и преглед, та се вълнувам да видя тулумбата колко голяма е станала. Дано не излезе над 4 кила до 40та седмица 😆

# 289
Морген! Снощи бях на тонове. Засякохме ги моите контракции, които са си чудесни за раждане (над 75 mmhG) , а шийката вече е наполовина скъсена. Бебето не реагира по никакъв начин на интраутеринното налягане и също е добър знак. Това малко ме плаши, но и радва. Лекаря и акушерката, с които се разбрах за раждането са чудесни и се надявам всичко да мине по мед и масло.
Моля ви, дайте нещо за запек…. Хелп!
Друга дето да и текът гърдите? Огромно количество коластра и вече се чудя какво да правя 😀
.    Сини сливи ( ако не намериш пресни, то сушени), магнезий,  кафе или капучино за закуска ( аз го правя с безкофеиново кафе), вода, супички, движение, салати Simple Smile

# 290
Благодаря, Дух ❤️

Ами ужасно си е, имам flashback на 7 години, като вече бях "оф, хайде да раждам вече".... вчера се разкашлях за нещо, напишках се, едвам стигнах до градината, която буквялно е на 5 мин от нас, и аз имам 3 неща, които въртя да обличам...писна ми 😃
Мрън и добро утро!
I feel you, Sis. Сменям бельо през няколко часа и си взимам душ през няколко часа, защото явно имам неволно изпускане.

Бях на кардиолог. Освен другите екстри имам и някакъв перикарден излив на сърцето. Бебето дърпа от протеините в моето тяло и трябва да ям повече сирене, извара, яйца и месо. Ама аз на всяко ядене почти ям месо и протеини... вчера даже свински ушички залусвах Joy заради белтъчините в тях (но и защото ми харесват хаха)

# 291
Момичета, ако ви се случва да имате изпускате сега вижте как сте след раждянето и взимайте мерки. Аз през предната бременност никога не съм имала, но явно от раждането тазовото ми дъно не е същото и все отлагах да ида на магнитен стол за физиотерапия или лазер :/ та не се подобрих. Сега като родя задължително взимам мерки!

# 292
Момичета, ако ви се случва да имате изпускате сега вижте как сте след раждянето и взимайте мерки. Аз през предната бременност никога не съм имала, но явно от раждането тазовото ми дъно не е същото и все отлагах да ида на магнитен стол за физиотерапия или лазер :/ та не се подобрих. Сега като родя задължително взимам мерки!
И аз това си мислех и аз с предната бременност нямах проблем. Мисля си за упражненията на Кегел обаче съм толкова непостоянна ...

# 293
И аз задължително ще взема мерки,за сега няма шанс, но да 2 бременност и по-голям купон.
Ето ни тема за разговор за "после". Къде, как, защи 😃

# 294
Дух, нормално сърцето има течност около него- перикарден излив, ако количеството не е увеличено извън нормата, не се притеснявай
Благодаря, Дух ❤️

Мрън и добро утро!
I feel you, Sis. Сменям бельо през няколко часа и си взимам душ през няколко часа, защото явно имам неволно изпускане.

Бях на кардиолог. Освен другите екстри имам и някакъв перикарден излив на сърцето. Бебето дърпа от протеините в моето тяло и трябва да ям повече сирене, извара, яйца и месо. Ама аз на всяко ядене почти ям месо и протеини... вчера даже свински ушички залусвах Joy заради белтъчините в тях (но и защото ми харесват хаха)

# 295
  • Пловдив
Ще взимате ли възглавници за зимните колички/ зимните кошове за новородено и ергономични ли трябва да са?

# 296
Не е препоръчително бебето да спи на възглавници до минимум първата година. Вратът и гръбнакът се изкривяват, а за новородено е животозастрашаващо.

# 297
Сели, ходя на кардиолог от няколко месеца и това е ново. За първи път го споменава и изписва в епикризата.

Последна редакция: пт, 22 ное 2024, 19:04 от Дух

# 298
Дух, помрънкай си, оплача се, поплачи си ако трябва и ако ще ти олекне. Не вярвам някой тук да те съди, всички по един или друг начин вече издигане и поне аз ти съчувствам с цялото си сърце. Не е срамно и не е грешно, човек си, а не машина. Броим дните, буквално! Кураж!

# 299
.

Последна редакция: пт, 22 ное 2024, 19:04 от Дух

Общи условия

Активация на акаунт