Декември близо е вече, наближава срещата ни с малкото човече. Декемврийчета ❤ тема 6

• 30 958
  • 759
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
И моите си хълцат по веднъж или два пъти на ден. Точно в момента едната хълца и ми се струва, че и доста се върти(а може да е сестра й😂 )

# 376
Аз не знам кога хълца, не мога да разбера😀
Иначе днес изпрах три перални, сега се сушат, утре гладя и съм топ готова!

# 377
И моят юнак си хълцука. В нас хаосът стана още по-голям 😢😢😢
Утре продължаваме, дано започне да личи, че всъщност пренареждаме...мрън!
Искам подреден дом поне за малко....

# 378
  • Пловдив
Аз подредя и след 10 мин отново хаос. Двама човека сме, без котки или кучета 😂
Не знам как го правим, аз най вече де😅

# 379
Моята драма е,че живеем в ново стрпителство и са едни малки кутийки...детската стая е за 1 дете, сега трябвя да стане за 2, а в нашата спалня ми е и хоум офис,който за момента трябва да разкарам.
И то става ад, ама ще се оправя де, бебо само да стпи мирен оше един месец.
Котката и тя се бута само да помага 😀😀

# 380
За хълцането, моето много хълцаше в корема и сега, извън корема, пак често хълца. Сега сякаш повече се притеснявам и се чудя, защо сега, неудобна ли му е позата, преял ли е, гладен ли е, нормално ли е Grin
Обаче е много сладичко, звучи като едни играчки кученца, дето ги продават по улиците Joy

# 381
Тъкмо обяснявам на мъжа ми, че пак хълца и пак я усещам отзад (не знам при вас, при мен като хълца и "дупето" ми хълца Joy ) и това е само неприятната част, иначе е много сладко като усещане. Нашата госпожица хълца по поне 3-4 пъти на ден и минимума е 15м Laughing

# 382
Честита рожба Funn! Да е много здрав Виктор! 💙

Честита рожба Eti1995! Да е много здрава Далия!❤️

Бързо възстановяване мили дами!

# 383
И аз тази сутрин се събудих с идеята, че остават 2-3 седмици и вече е време за последни приготовления. Все нещо изпускам ама....

Айси, първите години от раждането на сина ни, мъжът ми, който е доста подреден човек, държащ на чистотата, се прибираше от работа, виждаше една две книжки на земята или нешо такова и казваше "леле, каква е тази кочина тук". Сега е доволен и щастлив, ако целият арсенал от детски играчки седи само в детската стая Joy

# 384
И аз като се събудих в 5ч това мислих- имам 1 седмица, а багажа не е стегна, дрехите му не са изгладени, стаята не е подредена. Но всичко съм изпрала така че само трябва да събера всичко в куфара.
Понеделник е денят 😵💫

# 385
Морген! Снощи бях на тонове. Засякохме ги моите контракции, които са си чудесни за раждане (над 75 mmhG) , а шийката вече е наполовина скъсена. Бебето не реагира по никакъв начин на интраутеринното налягане и също е добър знак. Това малко ме плаши, но и радва. Лекаря и акушерката, с които се разбрах за раждането са чудесни и се надявам всичко да мине по мед и масло.
Моля ви, дайте нещо за запек…. Хелп!
Друга дето да и текът гърдите? Огромно количество коластра и вече се чудя какво да правя 😀
Здравей,за запека преди ми действаха крушите,сега кивито.Ако искаш пробвай.Хапвам две кивита и на другия ден си ходя до тоалетна

# 386

Изключително забавно занимание, предполагам при всички ни се усеща като на фронта, борба за оцеляване 😂 Да ви е усмихнат деня напук на всички притеснения и болежки 🍀🌸

# 387
Днес имам контракции, но без болка… Просто твърд корем… А като се успокои, бебка яко рита… Разтяга ли се, какво прави не знам… Но е толкова силно, че като ида до тоалетна имам чувство че ще се разреве отнякъде 😂😂😂😂😂 и ще и се покаже главата 🤭

# 388
Аз това с твърдия корем го имам почти постоянно. Мина повече от седмица от падащата тапа и нищо. Утре АГ ще е изненадан, че още не съм родила. 😃 Ама сега щото всички все ме питат дали съм родила, съм решила да стискам до термин. 🤣

# 389
Аз имах 2-3 много спокойни дни, шаваше си, имаше момент на буйстване, но като цяло много спокойна. Вчера ми го върна тъпкано и днес пак мирна и тиха, даже успявам и да поспивам 🤫 Но забелязвам, че освен типичното си течение се прокрадва сякаш и нещо друго. Ще се следя, но как да разбера дали ми пада лека полека тапата? Имам болки леки и в ингвиналните гънки, предимно когато ме натисна. С главичката на долу си е и май си слиза с всеки ден все повече и повече 🤔😵‍💫 Хваща ме леко шубето 😂

Общи условия

Активация на акаунт