Посрещнете Коледа със стилен ръчен душ от GROHE!

• 8 631
  • 603
  •   1
Отговори
# 225
  • Велико Търново
С гланцови тъмни плочки, с параван (не душ кабина), и шкафове които да побират всичко необходимо.

# 226
  • Б
Светла, просторна с душ кабина и душ с рАзлични приставки за масаж.

# 227
Светла,просторна,с голяма мивка и огледало.Елементи от дърво/например плота ,на който е поставена мивката ....

# 228
Мечтаната баня за мен е просторна и свободна от излишни неща. И ако може сама да се почиства:)

# 229
Красива и функционална.

# 230
  • софия
Мечтаната баня е голяма с душ кабина и пастелни бежови нюанси.

# 231
Естествени материали, зеленина, голяма хидромадажна вана на нивото на пода, отделен душ и прозорец с красива гледка. Ако мога да обобщя, бих казала усещане за тропическо СПА.

# 232
Мечтаната баня е голяма, светла, задължително да има вана

# 233
Мечтаната баня за мен е красива, практична и просторна с обособено място за съхранение на козметика, кърпи и препарати. Ох как си мечтая за по-голяма баня...

# 234
Топла, светла, удобна и лесна за почистване най-вече . И много функционална. 💎

# 235
Баните за мен са част от интериора и затова винаги искам да хармонизират с дома, да са спокойно място, подредено и удобно, да ми е удоволствие да влизам там, не просто място за хигиена.Държа материалите и аксесоарите да са качествени и с дълъг живот.
В една от баните ми има вана и често банята става СПА преживяване.

# 236
Точно в момента съм на тема баня и как искам да изглежда и нейният дизайн вече толкова съм избистрила, че остава само реализацията. Моята баня ще е в зелено (плочки с елемент листа, които създават усещане за гора), подът е от оребрени плочки в кафяво, които емитират дърво и не се хлъзгат). Шкафчетата, поставките и другите елементи, като закачалки, сапунери, рафтчета са отново в нюанс на кафявото. Мивката със сигурност ще е цвят капучино, не бяла. Огледалото, овално, с подсветка зад него, голямо,и поставеното така, че да създава комфорт. Таванът ще е в много бледо син цвят. Осветлението ще е с потенциометър, за да се регулира силата според желанието ми на момента. Лампите поне две. И сега идва любимата ми част душът. Обожавам да свещенодействам в банята и затова за новата ни баня съм решила да се постарая на макс за едно приятно изживяване и да сложим хидромасажен панел с душ слушалка, статична част, която осигурява хубаво разпръскване и комфорт, за да мога хубаво да отмивам маски, шампоани, скрабове и т.н козметични глезотии. Много е вероятно да сложим подвижна стъклена преграда, но желанието ми е за максимално добре използвано пространство и в същото време място за движение, без претрупване и без разхвърляни вещи. Дизайнът вече съм го направила, сега остава само да намеря и сглобя елементите от наличното в магазините и пролетта действаме.

# 237
Мечтаната баня е уютна, удобна, луксозна и с разкошна гледка към борова гора.

# 238
Достатъчно просторна, светла, удобна, топла и ако може само почистваща се

# 239
Мечтаната баня е с естествени материали, камък, дърво, стъкло. Мечтая за подово отопление в нея и система за звуково озвучаване.

Общи условия

Активация на акаунт