Открийте подмладяващата сила на BeAdora! Включете се в играта и спечелете!

• 10 356
  • 629
  •   1
Отговори
# 225
Добро почистване и хидратиране, това са нещата, които спазвам ежедневно.
Относно марката, не ми е позната, въпреки че се придържам към български козметични продукти и смятам, че някои от тях са много, много добри.
Задължително ще изпробвам  нещо и от тази марка.

# 226
  • софия
Аз ползвам хидратиращи продукти, също така ползвам услугите на козметик.

# 227
Имат 3 златни правила: почистване, хидратация и слънцезащита. Бранда не ми е познат, но с удоволствие бих пробвала продуктите на BeAdora.

# 228
Моите тайни са добър сън, хидратация и слънцезащита. Не съм използвала продукти.

# 229
  • София
Кажете ни какви са вашите златни правила за красива и млада кожа?
Тайната ми е спорт, подходящ хранителен режим, добро почистване и грижа за кожата, много вода и малко младолик ген от баща ми.
Ще се радваме да ни споделите и дали познавате бранда BeAdora, и кои са вашите любими продукти
Чувака съм за бранда BeAdora, но не съм пробвала продуктите и ще се радвам да го направя.

# 230
  • Велико Търново
Слънцезащита на първо място, преди да нанеса крем за лице винаги нанасям лосион, така кожата ми се хидратира повече. От време на време си правя и някоя маска, с която да си освежа и хидратирам лицето.

Чувала съм за марката, но нямам лични наблюдения.

# 231
Почистване, хидратиране, слънцезащита - това са водещите неща на които държа за моята кожа. Не съм използвала марката и бих се радвала да имам възможност да ги пробвам.

# 232
Моите златнии правила са: Задължително добро почистване на кожата сутрин и вечер. Наплискване със студена вода, за да засиля кръвообръщението. Старая се да използвам козметика с добра попивност и слънцезащита 50+ целогодишно, не прекалявам с количеството и броят продукти върху кожата ми, за да може да диша. Предпочитам качество за сметка на количество и тази тактика работи добре за мен. Сменям продуктите в зависимост от сезона и ако кожата ми прояви непоносимост, защото съм с доста чувствителна кожа. Наблягам на домашни маски за допълнителна хидратация. Когато видя, че кожата ми дава сигнал за някакви липси пия витамини, колаген. Напоследък се зарибих и по масажите на лице с гуа ша и ролер и ефект има, но трябва постоянство.
Чувала съм за продуктите на BeAdora, дори съм разглеждала продуктовия лист, но все още нямам лични впечатления, тъй като не съм ги използвала.

# 233
Не познавам продуктите ви

Тайните са - хидратация, почистване, сън, много вода и слънцезащитна

# 234
  • София
Моите златни тайни за добра кожа са почистване, хидратация и ежедневен самомасаж.

Не познавам продуктите Ви, но съм много интригувана от описанието им и искрено се надявам да имам късмет да спечеля комплекта.

# 235
Моите златни правила за красива и млада кожа:
1️⃣ Хидратация – Пий много вода и използвай хидратиращ крем всеки ден. Хидратираната кожа е сияйна кожа!
2️⃣ Слънцезащита – SPF е задължителен, независимо от сезона! Защити кожата си от вредните UV лъчи.
3️⃣ Рутинна грижа – Почиствай лицето си внимателно сутрин и вечер, за да премахнеш грима и замърсяванията.
4️⃣ Здравословен начин на живот – Храни се балансирано, спи достатъчно и избягвай стреса.
5️⃣ Редовен пилинг – Отстранявай мъртвите клетки, за да разкриеш свежата кожа под тях.

Познавам бранда и знам, че техните продукти са с натурални съставки и иновативни формули. Един от фаворитите ми е техният хидратиращ серум, който оставя кожата мека и сияйна.

# 236
Красивата и млада кожа е резултат от добри навици, здравословен начин на живот и правилна грижа. Приемът на вода, балансираното хранене, физическата активност и сънят са важни за красивата кожа.
Не съм ползвала все още продуктите, но бих желала.

# 237
Прием на повече вода, използвам подходящи за възраста и кожата ми продукти. Познавам марката само по име.

# 238
  • In The Middle Of Nowhere
Сън, повечко вода и витамини 🙂
Не познавам бранда BeAdora, но се надявам да имам възможност скоро да се запозная с продуктите.

# 239
Почистване и хидратиране на кожата, прием на повече вода и достатъчно сън. Не съм ползвала марката BeAdora, но бих пробвала продуктите им

Общи условия

Активация на акаунт