Предстои ми замразен трансфер, да поговорим - Тема 12

• 33 154
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
MERA мен ме викна направо на 13-14 ден , но бях започнала естрофема от 1-вия ден на цикъла

А кой ти каза да започнеш естрофема на първия ден, нали доктора ? Значи, обади се на първия ден от цикъла и ти казаха да започваш естроген без да е имало преглед  ли?

Последна редакция: ср, 15 яну 2025, 18:47 от •MERA•

# 136
Мен ме вика, за да види дали няма задържан фоликул, за да не започна да пия естрофема и после да се отложи трансфера.

# 137
MERA да, точно така! Прегледа се бе състоял на 13-ти от МЦ за евентуален трансфер на ЕЦ , но лигавицата ми не беше окей. Тогава той предприе трансферът да бъде на следващия МЦ и да стартирам естрофема от 1-вия ден. Викна ме чак на 13-14 ден отново , трансфер имаше !

П.П. За всички , ако имате и най малко съмнение във вашия доктор, по добре го сменете. Щом той така е преценил , доверете му се , ако не искате ....има и други.

Тук споделяме жени , които ходим при различни доктори , някои при едни и същи без да подозираме за това. Всеки си има начини на работа и не на последно място , всяка една от нас е различна ... има доктори които не действат монотонно, а спрямо случая на пациента.

# 138
MERA да, точно така! Прегледа се бе състоял на 13-ти от МЦ за евентуален трансфер на ЕЦ , но лигавицата ми не беше окей. Тогава той предприе трансферът да бъде на следващия МЦ и да стартирам естрофема от 1-вия ден. Викна ме чак на 13-14 ден отново , трансфер имаше !

П.П. За всички , ако имате и най малко съмнение във вашия доктор, по добре го сменете. Щом той така е преценил , доверете му се , ако не искате ....има и други.

Тук споделяме жени , които ходим при различни доктори , някои при едни и същи без да подозираме за това. Всеки си има начини на работа и не на последно място , всяка една от нас е различна ... има доктори които не действат монотонно, а спрямо случая на пациента.

Aaa , това вече е друго . Благодаря за обяснението. Лека и спокойна бременност .

# 139
MERA не съм казала , че съм бременна!
Трансфер имаше , имплантация също ...просто бременността завърши без успех, но това е вече съвсем друг въпрос.

Успех ти желая , и не спирай да вярваш !

# 140
Miracle Съжалявам 🥹 и при нас се случи същото . Още не мога да се съвзема след поредния неуспех. За следващ и вероятно последен трансфер ( остана ни един ембрион) не се чувствам готова психически. Успех желая и аз, вярата вече ме е напуснала мен…имате ли план за следваща стъпка ? Аз мисля на сама глава да си пускам тромбофилии по съвет на други момичета с дългогодишен опит с тези процедури.

Последна редакция: ср, 15 яну 2025, 23:09 от •MERA•

# 141
MERA За тромбофилята съм с огромно "ЗА" ! Направи си за твое успокоение 😇
Иначе ние сега ще действаме с ПИД на ембрионите , на които е възможно разбира се. За сега това чакаме и очакваме , след това с бодра стъпка отново към трансфер 🙏🤞

Относно вярата , казвам го като човек с 3 загуби зад гърба си , едната която беше в по напреднал етап (към 20г.с.). Трудно е ! Знам! Но въпреки всичко намирам дълбоко в торбата парченца вяра и се държа за тях.

Успех , стискам палци🤞🙏

# 142
Карат ли ви да правите секс деня преди трансфер? Чудя се колко е важно, защото честно казано точно в деня преди трансфер не ми е до това.

# 143
Карат ли ви да правите секс деня преди трансфер? Чудя се колко е важно, защото честно казано точно в деня преди трансфер не ми е до това.

За първи път чувам такова нещо 😂 Мен нищо не са ме карали да правя.

# 144
И мен не са ме карали да правя. Не попитахте ли защо ви съветват да правите?

# 145
Нас ни караха единия път имаше бременност, втория път нямаше ефект. Аз бях питала защо, но не помня вече какво ми бяха казали.

# 146
За първи път чувам такова нещо.

+ 1
Даже ни беше абсолютно забранено!

# 147

И още нещо каква отпуска си пускате за тези прегледи преди трансфера и за самия трансфер. Годишната, която се полага или някаква друга

Аз винаги съм пускала от редовните отпуски. През годината почти не ползвам за друго, пазя си ги само за това.

# 148
С какви игли и спринцовки слагате пролутекса  в корема , другият ми въпрос е след фраксито с какво се мажете за да вземе температурата и болката .

# 149
С какви игли и спринцовки слагате пролутекса  в корема , другият ми въпрос е след фраксито с какво се мажете за да вземе температурата и болката .

Аз за пролутекс ползвам 2мл спринцовка и си вземам жълти и сиви игли. С жълтата изтеглям медикамента в спринцовката, а със сивата се бода. Относно фракси аз след поставяне задържам на мястото за кратко тампон със спирт. Чувала съм, че някой слагат лед ако ги боли много.

Общи условия

Активация на акаунт