Нашите second hand находки - тема 51

• 57 656
  • 593
  •   1
Отговори
# 405
ДО 60% , но  на всичко в любими ми дава само 20% ... ще пропусна поръчката.

Да, и аз затова пропуснах. И на моите даваше 20-25 процента.

# 406
Аз поръчах само неща с поне 50% намаление. Тези с по 20% не ги взех. То не може всичко, преценете си дали ви е изгодно

# 407
И аз взех такива с -50%,от вчера поръчката ми е със статус "подготвена за изпращане".Подозирам,че ще е голям кашон и няма да могат да го поберат в спиди автомат ,до който го поръчах.Ако я пратят в офис,нали няма да доплащам?

# 408
Този път и аз се " подхлъзнах" 😊, на - 50 и - 55% цените са приемливи, дано и състоянието да е такова.

# 409
  • Пловдив
Блуза Naketano трикото е един път, много фино

# 410
Как работи това с отложената доставка? Ако поръчам за 60 лв, ще ми начисли доставка. Ако след това пусна още 2 поръчки, например, и стигна сумата за БД, ще приспаднат ли от първата направена поръчка?

# 411
.

Последна редакция: ср, 19 фев 2025, 15:26 от SHE_IS

# 412
  • София
Да, ако с трите поръчки се достигне сумата за безпл. доставка, ще се приспадне...моят опит дотук е , че трябва плащането за трите да е еднакво, ако има част от виртуален портфейл, не ми ги обединяваше. Това е неудобно, дано са го оптимизирали...

# 413
Как работи това с отложената доставка? Ако поръчам за 60 лв, ще ми начисли доставка. Ако след това пусна още 2 поръчки, например, и стигна сумата за БД, ще приспаднат ли от първата направена поръчка?
И аз това се чудех и от части и затова направих втората поръчка. Но открих в Често задавани въпроси, че ще бъде възстановена сума за доставка във виртуалния портфейл, малко тъпо..

# 414
Моите неща дойдоха,главно поръчах спортни дрехи за тренировка или пък дрехи за игри навън/разходка...Двете неща за малкото ми дете не са като да нямат следи от употреба,но струват колкото доставката,няма да ги връщам.Поне нямат скъсано,лекета или кофти миризма.Поръчах и  едно горнище/яке  за мен за пролет/есен (отново за разходките с децата) на Bench-жестоко е.Няма топчета,изключителен цвят,плъзгача на ципа не е обелен,като ново е,за скромните 5лв.😊
Успех с находките на всички! 🌸

# 415
  • София
Моите неща дойдоха,главно поръчах спортни дрехи за тренировка или пък дрехи за игри навън/разходка...Двете неща за малкото ми дете не са като да нямат следи от употреба,но струват колкото доставката,няма да ги връщам.Поне нямат скъсано,лекета или кофти миризма.Поръчах и  едно горнище/яке  за мен за пролет/есен (отново за разходките с децата) на Bench-жестоко е.Няма топчета,изключителен цвят,плъзгача на ципа не е обелен,като ново е,за скромните 5лв.😊
Успех с находките на всички! 🌸

За неща, които са на ниска стойност и не си струва да плащам куриерската услуга по рекламацията, винаги пробвам да генерирам връщане и обикновено сайтът предлага да ги задържа срещу ваучер. (Общата стойност на връщането трябва да е над стойността на куриерската услуга.)
Доколко успявам да използвам ваучерите, е друг въпрос, но е по-добре от нищо.

# 416
Това не го знам. Как се случва? Заявяваш връщане, а ти дават ваучер?

# 417
  • Ямбол
Да, и на мен ми се е случвало на няколко пъти като генерирам връщане на нещо евтино. За някакви дрешки по 3-4-5 лв., предлагат ми ваучер, за да ги задържа.

# 418
Благодаря за идеята,ще опитам така.Ниска е общата им стойност-10,49лв. 😊

# 419
  • София
Това не го знам. Как се случва? Заявяваш връщане, а ти дават ваучер?
Да. Обикновено предлагат ваучери за артикули с ниска стойност. Случвало се е и за по-скъпи, които са стояли много време на сайта и явно алгоритъмът е отчел нисък интерес към тях.

Общи условия

Активация на акаунт