Нашите second hand находки - тема 51

• 75 438
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
Аз съм много доволна от последните намаления. От 28 артикула, мъжът ми одобри 9. Аз щях да оставя повече, ама той капризен. Мрънка, че сушилната му съсипала дрехите, няма какво да облече, обаче тоооолкова мрази да ходи по магазини, че все отлага. Накрая взех нещата в свои ръце и направих въпросната поръчка. Ей, не спря да мрънка. За капак, се наложи и той да я вземе от куриера, беше разделена в два кашона. Пак мрънка. При пробването, не стига, че всичко му подавах в ръцете, той трябваше само да пробвам, а аз след това да сгъна и прибера в плика, пак мрънка... Angry Неблагодарна работа! Не стига, че му спестих ходене по магазини и немалко пари. Исках да направя втора поръчка с ризи, не искал, пак мрънкане. Казах му отсега нататък да се оправя сам и че нищо няма да му поръчвам. Обаче при последното намаление не издържах и му поръчах и ризи, и още блузи Joy Ако преценя, че ще му станат и харесат, изпирам и директно ги слагам в гардероба му! И аз намазах нещичко Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: ср, 26 фев 2025, 15:31 от Барбалена

# 451
Моят мъж е същия,не му се ходи по магазини,а същевременно е много капризен и избира.Исках и нещо за него да включа в поръчката,ама като го знам директно се отказвам.Последния път му звъннах да влезе в Хумана при мен,две якета харесах за него,едното го одобри,взе го и не го сваля сега от гърба си.😃
Но  съм го оставила да прави,каквото си знае!

# 452
Не знам вие каквотолкова поръчвате от Remix, аз напоследък нищо не мога да си харесам. Явно много пестелива съм станала.

# 453
Аз съм много доволна от находките в 4те сезона. Ходя предимно в деня за нова стока, защото тогава има най-често попадения.
Взех за детето неопреново пролетно яке с полар отвътре на Nike, горница за спорт на New Balance, ветровка на The North Face, всичко като ново, без следи от употреба.
 За мен си намерих страхотни сака - едно на Max Mara и едно на Masimo Duti.

# 454
Къде са тези Четири сезона? Имаше един магазин на Стамболийски, но го затвориха.

# 455
Ами в София не знам къде има 4 сезона, ако за там е въпроса. Мисля че на Мария Луиза имаше, до метростанцията близо, не знам дали още е актуален.
Някой ходил ли е в Textales на Стамболийски в София?
Изглежда им интересна концепцията, макар че Upcycled дрехите им са доста кичозни за моят вкус, но като идея е добре.

# 456
Къде са тези Четири сезона? Имаше един магазин на Стамболийски, но го затвориха.
В София май вече няма, оня ден видях, че и този на Мария Луиза е затворен.
Textales ми харесва.

# 457
Е те мъжете са така, аз влача или носи куриера, после връщам, като видях оборота си за година на сайта на Еконт, щях да пропадна, добре че другите куриери не ми показват такива страшни числа
А принцовете у дома само мерят, с клизма

# 458
Аз наистина се чудя какво се случва със софийските втори употреби? Днес бях в 4 магазина - този над Вис Виталис на Стамболийски, трите един до друг на Пиротска на спирката на 22 (пазара Димитър Петков). Положението е трагично навсякъде. Търсих само и единствено детско - в някои нямаше, но беше меко казано гнусно, в другите, в които имаше - високи цени и парцали. Остана ли читав магазин? Имам хубави спомени от Мпулс в Дружба, но вече ми е адски далече. Преди намирах страхотни неща в Мания на Сливница, но от нова година насам е трагедия.

# 459
Отваряте ли Мания приложението?
Опитвах, но ми дава грешка.

# 460
От Хумана Красна поляна днес за 3лв/брой
( по етикет 15 Евро  😉)- не е  чак супер находка, но на мен ми харесва

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 27 фев 2025, 18:14 от denyil

# 461
Отваряте ли Мания приложението?
Опитвах, но ми дава грешка.
Отворих го без проблем и виждам на начален екран да рекламират друг магазин

Сигурно пак е техен Thinking

# 462
# 463
Този месец, две якета 100% пух, черното е 50 г, сигурно Smile по 11 лева.
Палто за 5 лв, кашмирена жилетка и кецове по 3 лв.

# 464
Деси, винаги много сладки неща намираш за детето. ❤

Общи условия

Активация на акаунт