Нашите second hand находки - тема 51

• 24 974
  • 297
  •   2
Отговори
  • Пловдив
Добре дошли в новата тема,където ще продължим да обсъждаме и показваме нашите находки от любимите ни магазини.
Моля, използвайте бутона “Следено ” вместо  "записче", "цоп", "троп", "хоп", "и аз тук" - така  ще получавате винаги известия при нов отговор и ще можете да се включите по всяко  време в темата ни.
Линк към старата тема: https://bg-mamma.com/?topic=1641885

Последна редакция: пн, 25 ное 2024, 14:00 от Tatti

# 1
  • Sofia
Пантофи от Ремикс/или Контур 🤔,забравих/
Пролетта ги взех,но бях ги забутала по шкафовете и сега ги открих.
…около 25лв./бр.

Сигурно това е новият магазин,вчера ми се появи в инстаграм
Скрит текст:

# 2
От сигурно месец майка си търси две дълги пердета, леко прозиращи и да подхождат на новият й диван. Цените по редовните магазини я уплашиха Sweat Smile Оглеждахме вторите и днес открихме в Хуманата! Мисля че паснаснаха супер! излезнаха 30 лв общо.
*само това сиво одеало не върви много Sweat Smile

# 3
Цените в Мания Д. Петков.

# 4
Здравейте,ето някои секънд хенд находки от мен,худи на Superdry за 4 паунда и някои дреболии

# 5
Много спретнат изглежда новият магазин на Стамболийски, поне на снимката

# 6
Много спретнат изглежда новият магазин на Стамболийски, поне на снимката
Да, чисто и приятно е и на живо, минах оттам преди известно време и забравих Simple Smile

# 7
  • София
От Възраждане към НОИ по десния тротоар посока НОИ ли? Правилно ли съм запомнил или въобще не е там?

# 8
От Възраждане към НОИ по десния тротоар посока НОИ ли? Правилно ли съм запомнил или въобще не е там?
Имат сайт: https://textales.com/contact-us/

# 9
  • Пловдив

И топ находката за мен - нови боти UGG за 19лв. /из интернет откривам модела с външния цип за 274лв./

# 10
Деси, честити боти, попадението ти наистина е впечатляващо 👌!( и заради цената, и заради състоянието, и заради качеството)

# 11
  • Варна
Бях обещала да кача пуловера като го облека, че не можах да му хвана цвета и красотата.

# 12
Цените в Мания Д. Петков.

Мания на Опълченска със същия календар ли беше?

# 13
Мания на Опълченска със същия календар ли беше?
Почти съм сигурна , че се движи 2 дена по-рано, най-ниска цена четвъртък, т.е вдругиден 🙂

❗ Редактирам, че днес минах през Опълченска и се оказа, че са други датите😔

Последна редакция: ср, 27 ное 2024, 19:10 от japp17

# 14
Ремикс имат до -60% на всичко.Не съм поръчвала сигурно една година от там,набързо отстрелях едно яке Clockhouse ,което ми намали с 30%.Доставката ми идва висока, но за веднъж годишно бива.😃

Последна редакция: пт, 29 ное 2024, 22:49 от believe_

Общи условия

Активация на акаунт