Нашите second hand находки - тема 51

• 75 429
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Окончателно ли е затворен софийския Четири сезона на бул. Мария Луиза?

# 466
Окончателно ли е затворен софийския Четири сезона на бул. Мария Луиза?
Опразнен беше преди няколко дена, не се виждаха рафтовете за обувки по стените на входа.

# 467
japp17, страхотни находки! Да са ти честити! От къде са?
Аз пак мисля да пускам поръчка, много зарибяващи са тези кодове Smile

# 468
От Хумана днес- къси гащи и блузка:

# 469
Отдавна не съм обикаляла магазините, но на това му казвам топ находка: 😃 https://ladyzone.bg/moda/shopping/35-lv-za-svatbenata-roklja-na- … 5_BRBHGrO-w9rMjBg

# 470
Ауу, завидях! Grinning

# 471
Някой я е дарил, за да може булка без средства за нова сватбена рокля да има приказно преживяване, а закупилата я, защото е "находка", се опасява, че не знае къде е най-добре да я препродаде Rolling Eyes

# 472
То пък една рокля ... пълен кич. И нещо не схващам новината - ако няма се омъжва за какво ѝ е, освен да я препродаде? В случая е ударила джакпота за препродажба.

# 473
Чак и в новините го изтипосали като сензация Joy
Аз много пъти съм виждала находки, които обаче не ми трябват или не са мой размер и съм ги оставяла за други.
Специално сватбените рокли, ако не са правилно съхранявани си променят цвета и губят свежест, та не знам колко е находка тази рокля като гледам реалната снимка, но може и да се намери будала да даде многократно повече.

# 474
japp17, страхотни находки! Да са ти честити! От къде са?
Аз пак мисля да пускам поръчка, много зарибяващи са тези кодове Smile
Благодаря! Черното яке и жилетката от Хумана, кецовете и палтото от магазините на кг около Женския пазар, зеленото яке от магазин на Стамболийски, като се тръгне от Д. Петков към центъра се пада отляво.

Рокля на Vera Wang съм намирала в златните времена на Мания, в последния ден от аутлета на Опълченска, под левче беше Relaxed Подарих я на по-висока приятелка, защото се оказа дълга и голяма за мен, а на нея ѝ седи страхотно. Сега като я видя с нея по някакви събития, много мило ми става.

# 475
  • Бургас
Хумана,по 3 лв/бр
Скрит текст:

# 476
  • Ямбол
Аууу, останаха ми очите в зелената рокля 💜🤩. Жестока е.

Аз с този пуловер дали съм се похвалила?
Скрит текст:

И той ми е от Хумана, на подобна цена 😁.

# 477
Петролната рокля е със страхотен цвят и интересни детайли, но е изцяло от изкуствена материя, нали? Нищо, дано пък да е комфортна в летните месеци. Със сигурност изглежда чудесно!

# 478
  • Бургас
Петролната рокля е със страхотен цвят и интересни детайли, но е изцяло от изкуствена материя, нали? Нищо, дано пък да е комфортна в летните месеци. Със сигурност изглежда чудесно!
Да,изкуствена материя е. За лятото няма да става,отдолу има подплата. Аз я взех за повод в средата на април. Сега трябва да реша с какъв цвят обувки да я комбинирам

# 479
С телесен цвят обувки или черни няма да рискуваш. Иначе вземаш роклята в чантата и тръгваш по магазините. Simple Smile
Точно това се ядосвам сега на себе си, пак съм си купила сравнително официална рокля в изкуствена материя за бала на сина ми. Явно е много трудно да се нацели хем официален вид, хем приятни материи.

Общи условия

Активация на акаунт