Нашите second hand находки - тема 51

• 75 389
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Чантите на Liebeskind са страхотни, а тази изглежда и в добро състояние. Чудесна находка!

# 511
Според мен не е ползвана чантата и има дълга дръжка. Много и се чудих, но като им знам цените на Libeskind реших да я взема. Продавачката каза, че цяла сутрин продават кожени чанти и тази беше последната в коша. Магазина е от веригата "Четири сезона".

# 512
Носи си я с кеф!

# 513
  • Пловдив
В Пловдив има ли Четири сезона? Обожавам чанти 🥰

# 514
  • Свети Влас
Намерих им фейсбук страницата за Пловдив

# 515
Намерих им фейсбук страницата за Пловдив
Отдавна го затвориха, в момента на това място има различен обект.
А и в страницата последните публикации са от 2021 г.

# 516
  • Свети Влас
Не съм от Пловдив, съжалявам...

# 517
А в София останаха ли някъде Четири сезона?

# 518
  • София
А в София останаха ли някъде Четири сезона?
Лично не съм проверил, но питах по-назад в темата и казаха, че и последния на Мария Луиза е затворил.
Аз имах много приятни попадения там и моля, ако някой види отворен нов някъде, да пише 🙂

# 519
Да, затворен е и този магазин. И аз имам хубави находки от там. Жалко!

# 520
Момичета, благодаря ви, но трия снимката, защото вече половината форум е виждал бельото ми Joy Joy

Последна редакция: вт, 25 мар 2025, 18:14 от Г-жа Рамацоти

# 521
Хумана Красна поляна днес до 8лв за брой.

# 522
  • София
Да знаете Манията в Красна Поляна в София дали не са я затворили? Не я виждам на картата в сайта, а не съм ходила 2-3 месеца там.

# 523
  • София
И аз с подобен въпрос. Направил съм си бележка в телефона с дни за зареждане, защото абсурд да запомня такива неща.
Ако има някои окончателно затворени, моля, споделете. Сухата река, Билла е в ремонт и не знам ще има ли Мания и след ремонта.

# 524
Да знаете Манията в Красна Поляна в София дали не са я затворили? Не я виждам на картата в сайта, а не съм ходила 2-3 месеца там.
Ако визираш тази на Вагона ( Лидл, Юск), тя и тази на Димитър Петков вече със сигурност са Контур и затова ги няма на сайта.

Общи условия

Активация на акаунт