Нашите second hand находки - тема 51

• 75 387
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
Манията на Опълченска е затворена.

# 526
  • София
Билла / Сухата река е отворила днес след ремонт. Качили са снимки в Гугъл мапс и според тази, обектите са :

Явно и тази Мания приключи окончателно.

# 527
Отдавна не бях се хвалила с находки Simple Smile

Благодаря за Скандинавията в Пловдив! за по левче се сдобих с няколко наистина симпатични дрешки, много си ги харесвам Simple Smile

А обувките, които купих днес са от Хумана за по 3лв наистина мисля, че са попадение, особено летните.

# 528
  • Пловдив
Мммм, змийските чехли 🥰

# 529
И сандалите като се обуят са топ.
И двата чифта са ест. кожа, много съм доволна. За по 3 кинта Simple SmileSimple SmileSimple Smile
Ще си шляпам с кеф. Stuck Out Tongue
И мерси отново за Скандинавията! Много исках такава рокля като синята, тип лека, дънкова риза, която да ми става Grinning и я открих там, Неделята за левче Kissing Face Heart Exl

# 530
  • София
Да знаете Манията в Красна Поляна в София дали не са я затворили? Не я виждам на картата в сайта, а не съм ходила 2-3 месеца там.
Ако визираш тази на Вагона ( Лидл, Юск), тя и тази на Димитър Петков вече със сигурност са Контур и затова ги няма на сайта.

А какви са тези магазини Контур? Да не са скъпата версия на Мания? 😄

# 531
Контур са Мания с ново име - нищо различно относно качество на дрехите и вид.

# 532
# 533
Отдавна не бях обикаляла "корекомите". С мама така така наричаме магазините втора употреба. Обиколихме магазинчетата около женския пазар-попаднах на чудни неща. Тийна вкъщи намаза няколко тениски, едната, от които с името и номера на любим футболист 13лв. Цена в официален сайт 172€. За мен рокля Н&М за 4 лв - нова и чанта DOGO за 9лв.

# 534
Чантичката е супер сладка 😻 може ли снимка и на роклята? ☺️

# 535
Хаха, Мариана. Баща ми нарича втората употреба "магазин Престиж" Joy

# 536
  • Sofia
За мен са”бутици” 🤑

# 537
А ние им казваме левчето Grinning
И за да не е спам да се похваля - намерих си 2 дамски и 1 детски туристически водоустойчив панталон по 1 лв всеки! За мен са си находка, защото излизам във всякакво време Simple Smile

# 538
Чантичката е супер сладка 😻 може ли снимка и на роклята? ☺️
Разбира се 🤗 Нищо особено не е, даже ми е малко бабешка с тоя десен, но е лекичка и ми пасна като размер + ми прикрива гърдите и шкембето 😅

# 539
  • Sofia
o mariana, не е бабешка. С един хубав колан и подходящи обувки или кецове, ще седи супер. Със здраве да си я носиш и да получаваш комплименти Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт