Бягство към победата - 2: Съкровището 📜💎- Тема №3

• 39 059
  • 790
  •   1
Отговори
# 420
Аз продължавам да съм за актьорите на първо място, но и другите две мъжки заслужават да спечелят. Барманките нещо ме дразнят напоследък, клинчетата на Тони са безумни за мен, Вики ми направи лошо впечатление онази вечер, на една от задачите Пресиян изтича покрай нея и тя подвикна "Споко бе, брат"...
Споко, но и ти тичаш по задачите.

Чувствам се длъжна да отговоря, защото в епизода отиваме при Стаси и ,,рева”.Беше едно огромно напрежение. На входа на залата за народни танци се сблъскахме с актьорите като Пресиян като адски припрян в този момент ни изблъска, след което в залата когато повикахме жената за оценка той я издърпа безкруполно и се хванаха в хоро .Тогава ни изпревариха защото бяха нервни, припряни и под адреналин. А ние бяхме адски изморени психически. Това е и причината да кажа ,,споко бе брат” ,защото ми дойде в повече тази игра на блъскане, падане на колене и дърпане и драпане за победата в момент, в който прясно се бяхме разделили с Габи и Иван, които ни бяха много близки в тази изолация от външния свят. Ние си бяхме създали хабитат с приятелства и подкрепа, защото има фактор - спане в чувал на поляната, недоспиване , не ядем , не пием вода дори за да не спираме до тоалетна защото ще загубим преднина… но тези неща няма как да са видими за всички. Има огромна умора при всички накрая и напрежението изби. Караш сред бесни румънци, които бързат за морето, минаваш луди километри и отговаряш за още два човешки живота в колата. Понякога не си трезво мислещ. До колкото приятелката-потребителка, която е разследвала родителите ни с Тони - моля те прати им поздрави, че не съм ги виждала от доста време🤒❤

Последна редакция: пн, 09 дек 2024, 02:27 от Viktoriatsvetozar11

# 421
На мен по-скоро друго ми стана интересно. Защо майка и дъщеря нямаха проблем с това, че Фармацевтите и Полицаите си помогнаха в първите 2 задачи и то като ги изъплниха напълно заедно, но когато накрая си помогнаха с Барманките стана проблем. По-скоро там си пролича цялата им злоба и личностно отношение към Барманките.

# 422
Един страничен въпрос - знаете ли какво е добруджанското хоро, което играха в предпоследния епизод в Добрич?

# 423
Вчера обидите ми дойдоха в повече, па ако ще и да са били провокирани. Кажи го един, два пъти, па спри. А то беше кой от кое село е, па колко му бил интелектуалния багаж, па емоционална интелигентност,... и за двете двойки важи.

Подкрепям. Много точно казано.
Вики, разочаровахте ме снощи, а ви симпатизирах след последните излъчени епизоди. Не бяха за пред камера  тези обиди, това хулене, изобщо не ви отиваше подобно поведение, каквото и да го е провокирало.

# 424
Не изгледах последните 10 минути, че ми дойдоха в повече жените. Едните крещят и плюят, другите не спряха на мрънкат от седмици. Не симпатизирам на нито едните да уточня. Какво се чудите на врещенето и клетвите на Надежда? Виждайки как другите две двойки си помагат, тя разбра, че с тяхното участие е свършено. Да, прецаха ги. Но такъв им е късмета. На тях нямаше кой да им помогне. Да видим, след като майка е щерка са аут, за какво ще мърморят и недоволстват барманките другия епизод. Хубави момичета, с качества, които развиват и тепърва ще развиват, но ми дойдоха малко в повече изказвания от рода на не/достойни двойки, селяндури и пр., както и прекаленото взимане на сериозно. Не ми изглежда като да се наслаждават на играта и оставам с впечатление, че след време ще си спомнят най - вече как са брали нерви покрай Росица.
Аз не се възмущавам от клинчето на Тони, а от това на майката. 😁 Младо момиче с готино тяло. Да го крие ли?

# 425
Изгледах го в БТВ и така ми направи впечатление за парите, за който ги попитаха.

Разбирам, че продукцията са орязали малко от идеите, но доколкото си спомням в първия сезон имаха в началото някакви пари и те им бяха за всеки етап точно за такива неща - хвани такси, плати за информация, купи книга и т.н.
Лирично отклонение - в чуждестранното, което съм гледала мнооого отдавна и заради, което станах фен на формата, даже даваха само пари и някаква много бегла информация и оправяй се до там. Като ти свършат парите - върви пеша. Дори малка грешка в преценката на транспорта можеше да ти коства много, примерно ако си решил да вземеш автобус , а другия влак. Ходеше се много, а и задачите честно казано бяха доста Индиана Джоунс и наистина търсене на части, за да си подредиш картата  😍
Мисля предаването беше в Шотландия тогава, защото помня много замъци и изумрудени пейзажи , дори и на не толкова модерният ни тогава телевизор 😁  (ако някоя добра душа се сеща, за какво говоря и знае къде може да се гледа да пусне един линк)

# 426
На мен по-скоро друго ми стана интересно. Защо майка и дъщеря нямаха проблем с това, че Фармацевтите и Полицаите си помогнаха в първите 2 задачи и то като ги изъплниха напълно заедно, но когато накрая си помогнаха с Барманките стана проблем. По-скоро там си пролича цялата им злоба и личностно отношение към Барманките.

На самолета нямаше как Майка и Дъщеря да видят дали хората в първия самолет са си помогнали, защото пристигнаха по-късно. А на задачата с катинарите помагането беше буквално пред тях + вече се знаеше, че това е последната задача за деня.

# 427

На самолета нямаше как Майка и Дъщеря да видят дали хората в първия самолет са си помогнали, защото пристигнаха по-късно. А на задачата с катинарите помагането беше буквално пред тях + вече се знаеше, че това е последната задача за деня.

Така е да, тук сте абсолютно прав!
И все пак помагането между участници не е от този епизод, в предишни епизоди също сме виждали такива ситуации, в които двойките си помагат. Самия факт, че усетиха, че отпадат ги озлоби към двете двойки. В епизода с охлювите също бяха последни и забравиха как извадиха късмет, като цяло майката и дъщерята са двойката, която стигна до тук с най-много късмет, почти винаги бяха последни точно в петъчния епизод и на другия ден все някак се измъкваха. Лично за мен те нямаха място на финала. Според мен дори и водещите ще си отдъхнат като ги няма, Стаси така хубаво им каза, че това, че не са успели да създадат приятелство и да си изиграят социалната игра си е лично техен проблем, но дори не съм сигурна, че те разбраха какво точно им казва - майката по абсолютно селски начин говореше през цялото време, дъщерята гледаше с пренебрежение и бързаше да си тръгва, че да кълне всички до девето коляно, както тя каза.
За мен злобата няма място на финал, а и като цяло в такъв тип предаване, което е с цел знания и забавление на първо място.
Ще подкрепям Фармацевтите на финала, пак казвам, че те са единствените, които играят играт с кеф и без никакво напрежение.

# 428
Барманките според мен са свикнали приятели и познати за им поматат в живота. Аз на тебе, ти на мене. Никой на никого не е длъжен и човек трябва да разчита на собствените си сили. Конкретно за помощта от фармацевтите според мен си беше ок, те си помогнаха взаимно.
Относно реакцията към Роси, ми нормално то с тази неприятна женица, каква да им е реакцията.
Аз единствено бих ги обвинила, че очакват другите да им помагат. И че прекалено много злобеят към актьорите и полицаите.
И на мен тези светли очертаващи клинове са ми неприятни за гледане.

Актьорите са ми най-симпатични и ще им стискам да спечелят.
Барманките трябва да отпаднат следващи, защото са най-слабата двойка след оставащите.

# 429
От останалите двойки симпатизирам на фармацевтите и на барманките, но не вярвам да спечелят те.
От началото досега симпатизирах на Музикантите, Колегите, Барманките, Сгодените, Фармацевтите.
Полицаите и актьорите се справят много добре със задачите и предполагам, че едната от техните двойки ще спечели.
Браво на единия полицай за познанията по история! Мисля, че Иван се казва. Точно той ми е по-симпатичен от тяхната двойка.
Ванката от Колегите също имаше добри исторически знания, но сякаш полицаят доста повече неща е чел.
Иска ми се да има следващ сезон, но да помислят за отпадане на двойка, която губи и трите си виртуални живота. А не както в този сезон замазаха с някакво смешно забавяне.

В анкетата гласувах за Фармацевтите.

# 430
Вчера обидите ми дойдоха в повече, па ако ще и да са били провокирани. Кажи го един, два пъти, па спри. А то беше кой от кое село е, па колко му бил интелектуалния багаж, па емоционална интелигентност,... и за двете двойки важи.

Подкрепям. Много точно казано.
Вики, разочаровахте ме снощи, а ви симпатизирах след последните излъчени епизоди. Не бяха за пред камера  тези обиди, това хулене, изобщо не ви отиваше подобно поведение, каквото и да го е провокирало.
И аз подкрепям. И за сведение на Виктория, Горна Оряховица не е село. Росица може да е със селско поведение, но да я пратите там където ѝ е мястото - "село" Горна Оряховица, не е еднозначно. Така в момента обидихте не само нея. И още нещо - не вие пратихте Росица и Надежда на село, а отбор Фармацевти. Ако не бяха те, щяхте да видите финала през крив макарон.

# 431
  • София
Стига де, много точно си е отношението към двете ужасни жени майка и дъщеря. Може да са от град, но поведението им е просташко и селяндурско. Дори само това, което ни показаха, заслужава и по-тежки квалификации.
На мен ми беше неудобно да ги гледам как псуват и крещят.

# 432
Много грозни беше всичко от тяхна страна. Дори не беше забавно и с перуките и другите неща УЖ за разчупване.
Момента с перуката в гащите го определям като най- просташки в личната ми класация.
Смятам, че Надежда ако беше с друг партньор щеше да покаже много повече. Убедена съм. Смятам, че тя имаше много повече знания и умение за ориентиране от майка ѝ.

# 433
  • София
Не мисля. Майката имаше повече знания и умения, просто се държи отвратително пошло и невъзпитано.

# 434
Майката и дъщерята бяха изключително дразнещи, държаха се просташки и меко казано невъзпитано. Псуваха, кълняха, обидиха дори един човек, който го изкараха от дома му да ги упъти и им каза "аз бърза работа нямам". Поведението на майката в библиотеката в Пловдив беше отвратиелно. Просто нямам думи - лично моята теория е, че ги държаха по всякакъв начин умишлено, за да вдигат рейтинга по този начин - в иначе единственото културно и стойностно реалити предаване. За да не е прекалено сухо и праволинейно. Няма да ми липсват нито секунда, трябваше мноооооого отдавна да отпаднат. Не заслужават финал по никакъв, ама никакъв начин. Но пък вижте как предизвикат бурни реакции у всички - и тук, и в шоуто - вярвам и в рейтинга.
Мъжките двойки за мен са без диспут - напълно заслужават финала.
Сега - за барманките - не са ми били фаворити в нито един момент, но има добри моменти с тях - най-вече анализите им и самоиронията. Не ми харесва как се отнасят към полицаите и най-вече Радо - явно там по линия на Росица е ненавистта. Бях убедена от началото, че заради Росица и Тео и Полицаите им помагат - оказа се вярно. Имаха малшанс техните подръжници да са много напреди  да не могат да им помогнат (Тук Стаси грешеше, като искаше да им каже че нямат социална среда и приятели - точно 2те най-силни двойки бяха техни приятели и поддръжници)
Бих предпочела Ванката и Габи или Женените да бяха 5тите финалисти - и 2те двойки отпаднаха много нелепо (особенно колегите, женените поне имаха шанс за реванш, но се провалиха)

Нещото, което не ми харесва е че няма ясни и конкретни правила или поне да ги предупреждават в началото на състезателния ден - за да могат да си направят стратегия - Както каза Ники от фармацевтите - язък за японското багерче и старанието (след като трябваше да чакат полицаиите доста време на летището).
Тези изравнявания като цяло, особеено в съботата (ден за отпадане) са ми много неприятни и несправедливи - всички задачи от преди това се обезмислят по този начин.

И това, че не се знае, че ще имат право на втори шанс, но защо само 8 двойки?!  Също и неяснотата относно наградата и финала - беше добре да има очаквания, но явно загадачността също си има привърженици.

Общи условия

Активация на акаунт