Бягство към победата - 2: Съкровището 📜💎- Тема №3

• 39 053
  • 790
  •   1
Отговори
# 270
Изобщо не очаквам някой да е по-различен в предаването и в живота. В някое друго предаване може и да е възможно да се преструваш и да контролираш емоциите си, но в това според мен не е възможно. Състезават се, изнервят се, сърдят се, забавляват се, показват се такива каквито са. А те са различни, всеки с темперамента си, с характера и поведението си. Един е по-експанзивен, друг има откровено просташно поведение, трети е темерут, четвърти е по-обран и т.н. Всеки си има своите "фенове", отношенията помежду им също се влияят от това и от наличие/липса на общи интереси. На мен загатнатите тук и в самото предаване отношения между участниците изобщо не ми влияят на симпатиите. Но това съм аз, за друг може да е важно и да оказва влияние.

Предаването е много хубаво и позитивно, въпреки забележките и недомислиците. Надявам се да си остане такова до края.

# 271
А каква беше наградата?

# 272
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Наградата е съкровището, а какво е то ще разберем когато победителите го открият. Вероятно пак екскурзия.

# 273
Наградата е съкровището, а какво е то ще разберем когато победителите го открият. Вероятно пак екскурзия.
Залагам на околосветско или нещо такова за спечелилата двойка. В стила на Слави е

# 274
Залагам на околосветско или нещо такова за спечелилата двойка. В стила на Слави е
Ееееее, чак околосветско не вярвам...
Може да е екскурзия до Азия, Африка.

# 275
Барманките много се подценяват, не е лошо да си самокритичен, но те малко прекаляват.Момичета, не спирайте да се развивате!

# 276
Ееееее, чак околосветско не вярвам...
Може да е екскурзия до Азия, Африка.
Има “бюджетни” с круиз. Ще ми е интересно каква ще е наградата.
Днес чакам епизода и стискам палци на крака, ръце за Барманките и Фармацевтите.
Споделям предните мнения за Радостин. Напомня ми на героите от анимациите и филмите, които са по-тийн, в които героите като него са тип умници и не дават на другите деца да преписват домашната и на тест (ТОВА Е ШЕГА НЕ КВАЛИФИЦИРАМ ПОЛИЦАЯ).
Все пак те са достойни за финал, не мога да кажа на черното бяло, така че ще съм доволна на всички, само да не са Мама и щерка..

# 277
Какви бяха тези приказки от барманките в края на епизода? Едва ли не другите не са достойни да им бъдат конкуренти... то като цяло цял епизод мрънкаха и коментираха другите. После пък как не на място се чувствали с останалите двойки, а дават едната как танцува и се хили?  Вповече ми дойде тяхното мрънкане и напрягане.
Дано спечели мъжка двойка. Фармацевти, актьори, полицаи - всичките ги харесвам. Майка и дъщеря пък няма смисъл да коментирам. Тук по - скоро се чудя, като я виждат каква особа е, как барманките въобще се впечатляват от нея и се засягат..

# 278
По-нагласено не можеха да ги избутат майката и дъщерята... Прекалиха с тия животи вече...

# 279
Простотиите на майката са ми в стила тези на Краси, та съм склонна да мисля, че майката и дъщерята са включени, за да има кой да откликва на "хумора" на Краси или по-скоро да го замества, защото Краси е по-много по-обран тук като водещ, отколкото го помня от Шоуто на Слави.

# 280
Изключително грозно ми е това постоянно подвикване на майката към дъщяря й - "...бе, ЖЕНА".

Що за обръщение към детето ти?! Сякаш подвиква на някоя от махалата. Много грубо и неприятно.

# 281
Аууу, тази задача много гадна.
Не стига, че е трудно, но и после не се ли окъпят бая ще им е гадно 😆

# 282
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Ники (май беше) от Фармацевтите направо като машинка на царевичака. Режисьора от актьорите най не му спори. Барманките са мъжки момичета,  майката и тя развъртя сърпа.

# 283
  • София
Актьорите ми бяха фаворити, но са доста зле с ориентацията и постоянно се забутват някъде. Барманките се сработиха, спрямо началото, но нещо в последните епизоди не ми допадат. Дори на мога да обясня защо. И те се навикват, обиждат, присмиват се на другите. Не са толкова крайни като майката де.
Честно казано, полицаите най-много заслужават да спечелят. Говоря за това, което показват в играта. Социалният елемент не мисля, че трябва да се отчита.
Май съм за Фармацевтите 😀

# 284
  • Другата България
Ники (май беше) от Фармацевтите направо като машинка на царевичака. Режисьора от актьорите най не му спори. Барманките са мъжки момичета,  майката и тя развъртя сърпа.
Не знам някой от вас рязал ли е царевица /или слънчоглед/, но ако знаете как режат кожата и листата, и самия царевичак....как влязоха тези хора така смело с голи ръце и крака за мен е мистерия, аз съм влизала с дълги ръкави и крачоли, и с шапка, и пак се бях изпонарязала....респект за всички тях.
Споделям мнението, че на Преско все нещо не му е като хората, все бърза, припрян, сравнява се с другите, гледа по тях, от тях, кара се на партньора си....много е изнервен вече, и му личи.

Поредна тъпотия - фармацевтите седят, и......чакат.
Явно са решили да ги порежат тези момчета, нямам друго обяснение за безумния регламент.

Общи условия

Активация на акаунт