Бягство към победата - 2: Съкровището 📜💎- Тема №3

• 39 063
  • 790
  •   1
Отговори
# 405
Ох, най после след прочетеното тук разбрах коя е Вики и коя Тони от барманките. Момичето, което е по-слабичко и все е по гащи - имам предвид, че впито трикотажно клинче нито е удобно за такова жежко време,нито е за приятно за гледане пред камерите. Вики се облича много по-добре и е по-приятна за гледане.
Не  блестят с кой знае какъв интелектуален багаж, но не са чак като врещящата майка. Само като влизаха в "бивака" който си беше направо виличка дудна 5 минути къде ще се настани и наистина повтаряше едно и също. И с това ще ти дам 20 , 30, 50 лева.... оооох.. кажи ще ви дадем пари за такси за да се върнете... Беше грубо, селяндурско..опитваше се да е интересна и това някъде там, където живее явно се харесва, но на мен - не.
Къде работи тази жена? някой каза че в банка? Коя е тази банка, в която обслужват клиентите с 'зимети тъз хъртия и я разпишети, ама не се разпреварвайте с другити клиенти" ??

Защо решихте че имат нещо общо дъщерята и Радо? Като го гледам те са две различни планети? 

# 406
Аз си знам, че са заедно, няма да коментирам откъде, че вече ми се “скараха” за обсъждане на личен живот, а същата потребителка е проучила родата на Барманките. Но Росица нека го нарича приятелство, то ще се чуе, хората малко или много ги разпознават.
Клинчетата на Тони са най-малко скандалното нещо, защото е млада, това ѝ е удобно и има тяло за тях, носи ги. Нямат гардероб, който им осигуряват, чак да преценяват кое е добре за пред камера. Купете ѝ едно фередже и да се покрие цялата. За следващия сезон(ако има такъв), да се вземе бележка от предаването.
Аз гледам игрите, не ме интересува облеклото и външния вид на участниците. Нито знанията им, ако се справят по друг начин “заобикалящ”’системата, аз съм за, но не толкова грозно с “на ти пидисе леа”, а просто може да се предлагат пари и да са по-обрани (за справка Фармацевтите и жената, която ги заведе, беше коментирала, че са ѝ платили таксито във фб). В чуждестранните формати не винаги печелят “най-умните”, а тези, които са най-оправни и избират повече преки пътища към следващата задача. Дори в регламента си го пише. Ако беше така, щяха да избират само хора с IQ над 140..

# 407
Доколкото аз разбирам, клюката, че полицаят и щерката са гаджета тръгна от една тяхна обща снимка, публикувана във фейсбук. Днес попитаха щерката дали е вярно, отрече и каза, че са само приятели.

Очевидно не могат да са по-обрани. Такъв им е характера, заради това събраха сума ти хейт и лоши коментари. Илиана също, междувпрочем. Едните прекалено обрани, другите защо не са по-обрани. Угодия няма (сещам се тук за готиния скеч на Лили Гелева Grinning)

# 408

Клинчетата на Тони са най-малко скандалното нещо, ...
  кой е казал, че е скандално? Ако беше с рокля с гол гръб и високи токчета пак щях да напиша същото - неподходящо ..по същия начин се обличаше и мисля, че момичето от сгодените..
Иначе Стаси има перфектен крак, но на места като манастири, където ги посрещаше също считам за неуместно да се появява в този вид.

# 409
А на женената детските къси гащи помните ли ги? Само аз ги отбелязах докато бяха в играта. Клинът не е като късите гащи все пак, а да не говорим, че момичето от Барманките сигурно няма 25... какво като е по клин. За такова търчане, клинът е удобен. Щерката и тя с клинове ходи, да не говорим, че и майка ѝ също. Габито по гащи се съблече, пък не бяхте толкова впечатлени.

# 410
Габито кога по гащи е била? На фотосесията ли?

# 411
Да, на фотосесията.
А за женената аргумента беше, че имала крака за показване. Ами момичето от Барманките, не знам коя коя е от двете, да не би да няма? Ама те на фотосесията категорично отказаха да се разсъбличат. И това се забрави.

# 412
Вчера обидите ми дойдоха в повече, па ако ще и да са били провокирани. Кажи го един, два пъти, па спри. А то беше кой от кое село е, па колко му бил интелектуалния багаж, па емоционална интелигентност,... и за двете двойки важи.

Също така, не подкрепям двойки да си решават задачите една на друга. Наясно съм, че не е против правилата, но не искам да гледам финал с участници, които са ги добирали като "патерица".

Ако ще е така, да се разреши директно да си преписват едни от други от листовете със задачи, а защо не и някой да изиграе две хора - едно за себе си и едно за любима друга двойка, или да изплете 2 реда и т.н.

Относно парите, снощи го показаха няколко пъти и тук се разкоментирахте, но те и преди са предлагали пари "за да се върнеш с такси", сигурно няма двойки които да не са го правили. Не е против правилата, аз лично и на това не съм фен като начин за решаване на задача.

# 413
  • Другата България
За каква “патерица“ говорим, след като това не е “Стани богат“?
И това не е формат САМО за решаване на загадки и задачи?
А и се преписваше - вече не помня кога и къде беше, Панагюрище мисля, когато трябваше да се връщат до центъра при паметника за текста на него. Тогава също двойките си помагаха.

# 414
Оф, за фереджета никой не говори, ама извинявайте с този светъл, абсолютно прилепнал клин, нищо не остава на въображението. На мен ми е нелицеприятно.
Дъщерята беше с черен клин и дълга тениска, другите дни не ми е направила впечатление с облекло.

# 415
  • на село
Мисля, че каза бюстие, а не сутиен Joy да допълня и аз.

# 416
Малко прекалено ми идват вече тези коментари за дрехи, клинове, сутиени, гащи и т.н. с цел да се хейтят определени двойки и участници.

# 417
Каквото и да си говорим на майката клина е най-хубав, също и синята тениска, с която е от началото на предаването!

# 418
Всеки коментира това, което му е направило впечатление.

# 419
И аз да се хвана за "патерицата". Кой на кого беше патерица? Двете приятелски двойки решиха да обединят усилията си против третата антипатична и на двете.  Е в случая помощта в едната посока беше 66% към 33% но можеше да се окаже същото в другата или 50/50... В случая вероятно спаси барманките, но ако те случайно знаеха другите 2 отговора вероятно фармацевтите щяха да изгорят така че си беше взаимноизгодно. Действаха спонтанно, дори не се договориха да се изчакат 15с и ако се уверят че никой не знае третия отговор  тогава да търчат обратно. А правилата на играта позволяват и далеч по-стратегически и наглед мръсен ход - 2 нехаресващи се двойки да се съюзят за момента против трета  с която и двете са ОК но им се струва по-опасна конкуренция за финала което и  се случва в други формати. Ами игра е и затова е важно да се спазват регламентираните правила и да няма двойни стандарти, моралните всеки си ги тълкува според пристрастието и интереса.

Общи условия

Активация на акаунт