Глицериновите сапуни от сергиите по морето

• 1 356
  • 12
  •   1
Отговори
Здравейте, Какво мислите за глицериновите сапуни от сергиите по морето и къде ли не?
На мен ми подариха такъв тип сапун, който е комбиниран с гъба ще приложа примерна снимка. Но след като започнах да го ползвам получих обрив или някакъв вид гъбички нз точно какво, но беше червено и много сърбеше в интимната област. При положение, че по тази част на тялото не минавам директно с този сапун, явно е било от пяната, която се е стичала. Започнах да се чудя какво се случва и точно мислех да си запазя час за гинеколог, се усетих че единствената разлика в рутината ми е въпросната гъба-сапун. 
Спрях да го ползвам, минах за няколко дена на бебешка измивна козметика и всичко ми мина.

Вие ползвали ли сте такива и какво мислите за тези сапуни.

# 1
Такива сапуни обикновено съдържат етерични масла, а те са алерген. Някаква непоносимост към съставките.

Последна редакция: ср, 27 ное 2024, 00:10 от Meddyy

# 2
  • IC 1101,Abell 2029
Такива сапуни се купуват от аптека,а не от сергиите където има какви ли не боклуци.

# 3
Лично аз не бих си купила сапун от такова място , където има всякакви мръсотии и прочие . Има хора , които изработват сапуни бих си купила от тях или от магазина . Колкото и да е опакован все от някъде ще влезе нещо . Така  че не не бих си купила и не бих ползвала .

# 4
Много ги харесвам тези сапуни и купувам от време на време, но от разни магазини. Точно на морето ги видях за пръв път преди години, но и тогава купих от магазин. Не съм имала проблеми досега. Най-вероятно си направила реакция към някоя от съставките, кожата в интимната област си е много чувствителна.

# 5
Купувала съм, къпали сме се с децата, а те и двамата са ми правили алергии към различни марки козметика, и никой от нас не е имал проблем. И на сергиите, ако помня правилно, са опаковани с целофан както и в магазина. Стоката е една и съща, не виждам разлика, а и сапунът е измиващо средство, нали?
Вероятно е реакция към някоя от съставките.

# 6
Веднъж купих такива сапуни, не помня откъде, беше по времето, когато навсякъде имаше базари. Когато се намокреше сапунът нямаше никаква миризма, пресуши ми кожата и никой около мен не ги хареса. Много харесвам глицериновите сапуни на Капус и купувам, когато ги намеря

# 7
Обожавам глицеринови сапунчета, купувам където и каквото ми хареса и единственото, което съм получавала е благоухание. А биофреш имат едни такива детски със всякакви форми-звезди, русалки, охлюви, миди, с които и най-придирчивите деца нямат търпение да се измият.

# 8
Не се знае и с какви багрила са ги боядисвали.
Не всички са подходящи за боядисване на козметични продукти, а някои търговци от желание да спестят, кой знае какво използват.

# 9
Би следвало да си има ясно обозначен производител, състав, партида на производство и т.н Ако липсват или са без превод на български, не бих купила/ползвала.
Аз лично съм правила реакция към доста известна марка, така че индивидуалната непоносимост не е категоричен маркер за ниско качество или нередност.

# 10
  • Велико Търново
Сапуните по сергиите би трябвало да са еднакви с тези от магазините ( сувенирни  и хранителни ) по курортите. Особено показаните сапуни със сигурност ги зареждат едни и същи дистрибутори. Вече ако е било някакво ръчно правено изделие е възможно да  е с компрометирано качество, но тези тип конфекция са навсякъде еднакви.

# 11
  • Димитровград
Купувала съм такива за подаръци, винаги са имали голям успех. Нито аз, нито моите познати са имали оплаквания.

# 12
Ако са стояли 1-2 месеца на слънце целодневно, не се знае какви реакции са се получили между компонентите им. Съответно да реагираш на нещо, което при правилно съхранение на сапуна, можеше и да не ти се случи.

Общи условия

Активация на акаунт