Искам да кажа... (225) през ДЕКЕМВРИ 2024

• 38 896
  • 1 076
  •   1
Отговори
# 180
  • Бургас
Не е много с кеф, защото излиза май, че трябва да ги декларираме и ще се облагат.

Нямаше барбун, взех чернокоп. Първо трябва да разбера как се чисти Sad Що ми трябваше на баир лозе 🤔

# 181
Лаленце, така е трябвало да стане, може пък това да те е предпазело от нещо по-лошо, когато му е времето ще стане. Hug
Али, орисвам всичките неволи да останат в тази година и от догодина само хубави неща да ти случват.
Бубе, Пинокио ми беше една от най-любимите книги като дете. Heart Eyes  На Билянка много ще ѝ хареса, сигурна съм.
Честити да са именичките ни! Много здраве им желая!

Ние вече сме си у дома, все пак успях да нагушкам Алис преди да се приберем. Днес ще правя сьомга на фурна със сметана, а утре ще си чакам шоколади и други сладки изкушения от Николаус. Grinning Толкова много неща искам да направя до края на месеца, а времето ми се струва много малко, искам и с работата да наваксам, за да може като изляза на 20-ти във ваканция, чак на 6-ти да се завърна.
Преди 3 седмици приятелка ми подари цвете в саксия, аз бях доста изненадана, понеже всички са наясно, че аз и кактус мога да унищожа,  опитах се все пак да го поддържам пустото цвете, ама вече е почнало да изсъхва. Изводът е, че е хубаво да съобразяваме подаръците с получателят им, а не с нашите предпочитания. Stuck Out Tongue

# 182
Ем, вместо да го поливаш му слагай бучки лед на цветето. Ще си изненадана от резултата.
Аз онзи ден си бях купила няколко букета рози. Снощи взех да ги почиствам, ами те пуснали нови от разклоненията. Та снощи по нощите сях рози, да видим дали ще се хванат.
Али, ламарини са. Явно не е з атеб тази кола, сменяй я.

# 183
За бучка лед чувам за първи път, но може да поливаш цветето в чинийката му, за да не го преодолееш.

# 184
  • София
Като си вземете ваучер за точки, влизате в сайта и си плащате с ваучера? Какво означава “налични…броя” под логото на сайта? Нещо не ми се получава от телефона Blush

# 185
Бъни, може би наличните ваучера на тази стойност.
Всички в темата, които днес празнуват да са живи, здрави и щастливи!

# 186
  • Телиш/Плевен
Не знам откъде дойде това, че всички с имена, завършващи на -слав/а, имат имен ден днес. Уж е Св. Сава, има такова име и неговите притежатели би трябвало да са именици. Иначе и аз съм Десислава и от сутринта получавам честитки, всяка година е така и все така не разбирам защо. Ама празници да има! Grinning Да са здрави и щастливи всички, които празнуват! Heart

Бъни, това са наличните към момента бройки на ваучерите. Hug

Чакам и аз късметчетата, съвсем бях забравила за тях, нали ме нямаше доста време, но се радвам, че още ги има. Heart Eyes

# 187
  • На брега на реката
Ооо, обожавам късметите и ги чакам с нетърпение. Създават ми коледно настроение.

# 188
  • София
Ем, добре сте си дошли! Моля ако може да споделиш за сьомгата какво друго й слагаш. Имам и аз една замразена и трябва да я измисля скоро да я сготвя.
ММ преди време ми беше подарил малко кактусче и понеже гонел негативната енергия го постави да стои в офиса на бюрото ми. Другата идея била, че клиентите като посегнат към мен ще се набодат.
Вярно този кактус не оцеля дълго. Все падаше на земята. Satisfied

# 189
  • Бургас
Лаленце, здрава и щастлива бъди! Да завършат успешно перипетиите с шофьорския изпит!

Ходихме с децата да поръчваме униформа, която влиза в сила от втория срок (не е много умно решение), осигурих поне едно културно мероприятие за февруари, хапваме сега някъде навън, хем да видим украсата по центъра, и към къщи.

# 190
Роди, аз обикновено ползвам прясна сьомга, режа на порции, ако я пека и мехам кожата, измивам със студена вода, подсушавам и овкусявам със сол и черен пипер, понякога слагам копър или розмарин, слагам я в тавата и изсипвам една кофичка сметана(200мл) в тавата и слагам във фурната на 200 -220 градуса за около 30-35 минути. Другият вариант е на тиган с масълце, отново измивам, подсушавам хубаво, овкусявам със сол, черен пипер и мащерка, като през цялото време поливам рибата с разтопеното масло. Трети вариант - овкусяваш и в еърфрайъра. На сьомгата ѝ отиват мащерка, копър и розмарин, но избираш само една от тези подправки в комбинация със сол и черен пипер.
Цветето не ми е дерт, поливам веднъж в седмицата, ако оцелее - добре, ако ли не - в кофата.

Прияде ми се днес торта Сахер и на връщане от работа минах през сладкарница и купих за десерт тази вечер, преди години хич не я тачих тази торта, много суха ми идваше и сега в последните 2-3 години пак я залюбих.

# 191
  • София
Аз също преди никак не обичах сьомга. В Германия започнах да я харесвам. Обожавам я върху канапе от спанак. Heart Eyes
Ще пробвам и рецептата със сметаната.
Благодаря, Ем!

# 192
  • На брега на реката
Добро утро!

Честит имен ден, на всички, носещи името на днешния светец. Да са здрави и много щастливи.
Честит празник и на банкерите! Същото желая и на тях! Едната ми снахичка е "банкерка"!

Събудих се много рано, явно горя от нетърпение да тръгнем, за да помагам на ММ да си почива. Grinning

Очеквах да са пуснали късметчетата и малко съм разочарована, някак, радват ми душата! Дано не ги забавят много!

Хубав петък, момичета!

# 193
Добро утро!
Честит имен ден на всички в темата, на бургазлии, на търговците и моряците. Някой пропуснах ли?
Днес чакаме и късметите на бг- мама!
Хубав ден!

# 194
  • при моите деца .....
Добро утро!!!!
Честит празник на празнуващите днес!
Здраве, сполука и пари, колкото люспи по шарана!
Наспах се.
Явно трябна да лягам най-късно в 22.30.
Да избутам и днешния ден.
Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт