Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Декемврийска вещерска и спортна

• 70 608
  • 2 206
  •   1
Отговори
# 1 995
  • Варна
Содата не е толкова гадна като й свикнеш. С лимон даже е приятно. Дано се оправи малкото Златенце бързо.

Тук преди малко се опитваше да захвърчи снежец, но бързо му мина ентусиазма. Чувам как хороиграчите в Морската градина си въртят музиката и явно си играят, както всяка седмица. Не ги плаши студ. Разхождахме се с ММ преди обед, и ние в градината. Гледахме едни маратонци... абе даже и бягащи по шорти имаше. Луда работа Simple Smile
Аз пък бях опакована в юрганче и ми беше су-пер.
Всъщност ми се иска да се изфукам с изпросения ми подарък Simple Smile Този вид дрехи все съм ги имала за "мечешки" при моето телосложение, та малко трудно се възприех, ноооо кефът е голям да ти е топличко.
Скрит текст:

# 1 996
Попи, много ми се идва на хоротека и ако не бяхме тъй у нас, щях да се отзова. Направо ме брой в други случаи.

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 16:35 от zlatenceto

# 1 997
Дорч, много добре изглежда якето, да ти е честито.
Аз по спешност се сдобих с декатлонски бори, след като моите миналия ден подгизнаха. Грабнах единствените, които що-годе ми станаха, уж непромокаеми, че ще ми трябват тези дни.

Въртя пералня и отивам да правя салата, МУ реже мезета.

# 1 998
Ох,такава муска спретнах,че се търкалям и грухтя!А не ми е от любимите яденета.
   Гледаме Ледена епоха,хилим се много.От детството на децата ни е любим.
   Щерката на приятелка ми се обади да тори майка си и баща си и да се оплаква от тях.Мислих,мислих,май ще кажа на майката.А и не искам да ме замесват , аз моите драми ги минах. Не ми харесва начинът,по който говори за родителите си,ама не ми харесва и как те се отнасят с нея.
   Мдаааа.Дорч,якето е супер.Бюти,ма много за кратко!
   Болните да оздравяват.

# 1 999
  • Пловдив
Добро неделно!

# 2 000
Добрютру!

Тъкмо навреме за кафето. Много гадно кафе съм взела този път, ти и аз си се чудя на моментното затъмнение, ама едва едно изпивам.

Как са децата, Златенце, Лаватера, Попи?
Пропускам ли някое, надявам се няма други болни.

# 2 001
Добро утро и от мен!
   Ставам,пускам кафе и тъпото котле пак дава грешка.Мамка му!
  Надявам се добри новини от лазарета!

# 2 002
  • Наблизо
Как сте болничките?

Мен мама с някакви хомеопатии ми поспря носа.Имам хроничен синозит и ей така тръгва..

# 2 003
  • Mediterraneo
Бюти, каква е хомеопатията? И аз съм с хроничен синузит, сега след гърлото ми се възпали и той. Запушен тотално нос, пък се леят реки. Сутрин се кърти и гной, какво да разправям. В аптеката тръгна пак да ми дава спрей с морска вода, не го искам, бе, искам лекарство някакво в тоя спрей.

ММ и голямата отидоха да изпращат гаджето на летището. Тя ще си остане още седмица у нас.

# 2 004
  • Наблизо
Прополисов спрей със сребърна вода.Все едно смъркаш алкохол,но помага.

# 2 005
Добро утро!
Трябва обаче да е добре разредена прополисовата тинктура, защото стандартно се приготвя с много висок градус спирт. Бюти, знаеш ли съотношението ѝ със сребърната вода какво е?

# 2 006
Добро утро!
Клеева тинктура тук има и без алкохол, намерих случайно в една билкова на Руски.

Пандичка и Лан да кажат как са? Добриня и нея я няма тези дни, надявам се да празнува някъде.
Лав и Попи, как са дечицата?

Последна редакция: пн, 30 дек 2024, 02:47 от zlatenceto

# 2 007
Свеки ми е пратила два пакета с телешко. Ребра и нарязан на по-дребни парчета месо. Мислех да правя попска яхния, но не можах да намеря балучки. Та отпада. Кажете как да го готвя, моля.

# 2 008
Добро!
Какво е балучки?
Винен кебап?

Нашият маратон продължава.

# 2 009
Златенце, само хремата май остана, но и тя отшумява.

Надявам се да не лепне нещо ново по НГ.

За синузити и упорити хреми - компреси с морска сол. Старо, но златно. Ако не друго, облекчава напрежението в кратуната.

Общи условия

Активация на акаунт