Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Декемврийска вещерска и спортна

• 70 604
  • 2 206
  •   1
Отговори
# 2 025
  • София
Смятам вече е време за следобедно кафе с бейлис.

# 2 026
Арте, много красива чаша и е тамън! 🩷

# 2 027
Чашата ми импонира екстра!
   Кой разглоби шибанярското котле на съставните му части?Аз и мъх.Утре ще дойде майстор.
    Синът току-що мина граница и каза,че е купил месо,да не готвя.
   Гледам Кати,че майката и таткото опаковат багажи .Тя ме е поканила на РД на Зайко.Досега пях песни.

# 2 028
Кво си прейтЕ 🤗 Чувам аз, обирате тави и тенЖури от тиквеници, сарми и прЪжоли,  нъл 😆🤣 Затуй такава тишина тука.. яснУ.

Ам и ниЙ праЙм същото 🤣
Утре, вдругиден тряя запразняям колибката.. за тази година. Демек ОИ, да пооправя,  че мразим да се върнем от нейде и да е дармадан полЖенийто, мда. Малко багаж ще фърла в куфара, една рокла и отюуами да посрещаме Новата вдругиден..Ко успеЙм да фиксираме с нащи френдове 🤣 красавица ли иде..или мне 🤣
Щерката и тя фана пътя и то... този, дето вчера почина едно девойче ..конете.  Та доодеве предупреждавах на вибрето...ма все да ги мислиш. Ма от цял свят, баш за тамЕ решиха да ходят..Ски писта имало там, даже не съм и чула..вила, компания..Ай, пак ще съм на тръни.
Поне Килешов не му се получи завръзката с тайфата от Ст. Загора, та ще е при баща си...поне той отпада от мислене.
Наспорт, вдигам червено винце чашлЕ в едната ръка, в другата сирената на сами м...с боровинково сладко 😋 голям фен съм им 👌

# 2 029
  • France
Привет. Ние се прибрахме. Апартаментът студен, елхата - клюмнала, мръсни дрехи с килограми, а аз - със схванат врат. Ама много боли. Чудя се дали може да е от падането ми, но ме заболя почти 48 часа по-късно.

# 2 030
  • Пловдив
Аз поседнах...най-накрая. У нас. За селото дума не ми се отваря 🥴 Имам н- на брой кутийки, тенжУрата пак ври, че у фризерО място йок. Варя и вадя на терасата. Ще оцелей смятам.
Утре отивамИ на сняг. Дано си починем. Принца остава, та баш да мислиш. М да...

13сче, то хубу, че пак се е нагласил да иде при татко си.

Фило, ам що не оставяте поне в 1 стая отопление?
Ние не спираме климатика в дневната.

# 2 031
  • София
Как сте, банда? Ще трепаме мъже? Идвам и аз. Моят баш сега не е сгафил, но да си знае.

И ние мръднахме за един ден извън града. Ся охкам на диваня. Тялото ме предаде. То ми дойде почти две седмици по-рано, то корем ме сряза. Мъх вика, че е от стрес. Любимата ми диагноза, ама нищо не означава. Стрес, мрес, дръжки.

Мисля да посетя Морфей, пък утре ОИ ще мож ме намери евентуално. Ако не ме домързи. Лошото е, че и тръстиката чака да я погъделичкам, нищо, че съм в отпуска още. То при нас отпуската си е отпуска, работата си върви.

За НГ у нас ще има купон, ма ние с мъх не сме поканени. Ако ме разбирате. И ми е драго на сърцето, с живот и усмивки ще е пълно.

# 2 032
  • тук и там
Изгледах и аз "Уроците на Блага".Много гадно усещане оставя краят. Ще почета малко книжка и лягам,че утре сабаХлян пак ще ставам в 6ч.Rolling Eyes.

# 2 033
# 2 034
  • тук и там
Що не спиш,Сири?На работа ли си днес?
Аз вече забърках една тава с кренвиршки,пия кафе и ще вдигам каката след малко.Днес е до обяд,само да я разкарвам  напред-назад и да се напрягам .
Добро утро!

# 2 035
  • France
Брютро. Аз спах!!!!!! Светът придоби други краски. И вратът ме отпусна малко. А дано утре вече да съм като нова.
Днес ще пускам перални, прибирам сухите дрехи, трябва да махна елхата - това винаги ми е малко тъжно и да измисля какво ще готвя за 31ви вечерта. Ще изчета вашите рецепти и ще го мисля

# 2 036
  • тук и там
Не е ли рано да махаш елхата,Фил?Аз продължавам да "бия ток",само от сутринта три пъти.Вече ме е страх да пипна нещо,и с децата и Майчето  произвеждам искра при докосване..Чудя се дали не е някакво неврологично заболяване,че все са изтръпнали ръцете ми  и от там да е това.Обещала съм си след НГ да отида на лекар за кокаляците.
П.П.Прочетох,че било заради ниска влажност на въздуха.Ще метна влажна кърпа на парното после.

Последна редакция: пн, 30 дек 2024, 08:09 от Кайсия

# 2 037
  • Наблизо
Добрютро и от мен.
Аз уж ваканция,но кукнах в 6 и половина.
Сега ще поразчистя,въпреки че майка ми все се оплаква,че не й се споделят тези задължения,но и се оплаква,
 че е направено както трябва.
За утре май ще сме си вкъщи.Моите приятели и те май.Да ви кажа мързи ме.Остарях.Ще се видим и днес,може и утре..може и на първи..
Някак,след ужасната нова година миналата година..искам само спокойствие.

Вкъщи е учудващо топло,Мм успя да се прибере вчера навреме.Домашният добитък цяла нощ му е мъркала на главата и го е събудила в 4.

Ние на 31ви ще сме на пържоли,салати и картофи за детето плюс баница.Десерт не знам.Може би баклава.

# 2 038
Кайс, легнах много рано. Сигурно заради това, знам ли. Снощи си догледах сериала и си легнах с ужасен гнет в душата. Може и заради това.
МН мрънка и вика откакто се е събудил. Свикнал да си спи. Да ама у дома бясна котка, ранобудно дете, да си върви във втората къща. Чудя се, дали неговата баничка, да не я посоля със стрихнин?
Днес и ще поработя и ще си помогна за утре. Чакам сестра ми и най- сетне ще видя мишочката.

Кайс, и аз бия ток от вчера. Много е неприятно.

# 2 039
  • France
Рано е за елхата, но явно не е била "прясна" като сме я купували и е суха, с клюмнали клони. За втори път купуваме елха откакто сме тук в Парижки регион и втори път не държи много.

Миналата година я посрещнахме приятно, на 1ви вечерта пък беше още по-приятно, но годината беше кошмарна. Нямам никакво желание да се старая да я изпращам. Ще хапнем, ще пийнем и всеки по леглата. И баница няма да правя. И без друго само татко я харесваше и ядеше.

Общи условия

Активация на акаунт