Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Декемврийска вещерска и спортна

• 70 603
  • 2 206
  •   1
Отговори
# 2 040
  • София
Мъх намери патица и това ще е за утре.
Ще направя и зеле с ориз и баница с праз и туй ще е. А и една салата с цвекло, моркови и ряпа.

# 2 041
Рен, ще я пълниш ли? И аз патица ще правя. Търсих нещо с портокали, грейви, ама не ми се занимава.

# 2 042
  • София
Чирозче, и аз гледах с портокали, но МН се мръщи, така че ще е с картофи и вътре с ориз сигурно. С портокали не изглежда сложно.

# 2 043
Не е, но трябва гарнитура да мисля, със сос да се занимавам.  Ще бучна върху киселото зеле и айде.

# 2 044
  • София
Твоите поне кисело зеле ядат.

# 2 045
  • Пловдив
Добро!
Айде на второ кафе...

# 2 046
  • тук и там
Руска салата,млечна салата,пържоли и сарми с кисело зеле,че на Коледа аз не правих,донесоха ни.Баница, и за десерт не съм мислила,вероятно нещо готово.
Нещо против запотяване на стъкла ,което да работи да ми препоръчате шофьорките,моля.
Ей ся ще ходя да паля колата и ще пускам на макс климатика на студено,че на моята колица и трябват минимум 15 мин.да изсуши конденза,иначе нямам абсолютно никаква видимост .
.

# 2 047
И на мен вече не ми се щурее на нова година.Очертава се да сме сами с мъх, и свекъра./ама той в 8.00 е в леглото/Децата с приятели.Ма тъй най-обичам.Тихо,кротко и спокойно.Даже викам на Мъх, искаш ли да си направим мезенца, някакви багети да си изпечем, и да не готвим? И без това нищо не се изяжда, а на първи задължително правим сърми.
    Епични купони правехме допреди няколко години със съседите приятели. И сега, задължително след химна се изнася на улицата колонка, всеки излиза с чашката да си кажем Наздраве и да си пожелаем нещо.И следват няколко хора,някой друг танц. При топло време сме оставали на пейката пред нас до 4.00 ч.

# 2 048
  • София
Марул, да ти кажа, много обичам багетки, сиренца, мезенца, пастетче и грозде, смокини, круши.
Ама късно е чАдо, патката е в хладилника 🤣.

# 2 049
  • Mediterraneo
Ние ще сме на зелеви сарми с месо, млечна салата, салата цвекло и моркови, баница и баклава. Някакви саламчета и сирена за мезета и толкова. От Коледа още се подмятат 2 пържоли, трябва да ги дам днес на кученка.
Вчера цял ден спах. Станах в 6, изпратих гаджето, спах до 9, направих бухти, спах от 11 до 1, ядох малко, спах от 3 до 5, в 8 и половина си заспах за нощен сън. Нещо ми беше супер отпаднало, ама не като да си болен, не знам, главата ми беше като прана, все едно бях в безтегловност, някакво много странно усещане.
От публикация на приятел на приятел разбрах, че моя бивша колежка е починала преди двайсетина дни Sad Изключително позитивен и добър човек беше. Почивай в мир, Ис!

# 2 050
Добрютру!

С тая патка аха да ме мотивирате да търся и да я готвя.
Нищо не съм измислила за утре аз, чудех се на раклета, ама не ми се занимава, все пак ще преслушам днес домашните да видим.

Една мъгла се стели навън, само за тишина, одеяло и книжка.

# 2 051
И аз днес наспана! Заспала съм около 22.30 снощи, което не се случва никак често.
Щях да съм още по- наспана, ако алармата не се беше включила в 7.30- нагласена си беше, не забравена. Имам да отмятам 100 неща до преди обед. Първите няколко важни вече са с тикче.
Ние пък все още обичаме да ни е шумно и с джангър около нас както в навечерието на старата, така и в първите часове на новата година. Във времето се е случвало да стигаме и до 12 семейства да се събираме- епични преживявания сме имали. Сега ще сме си основното ядро от 5 семейни единици. Някои все още с деца, други без, трети с част от тях. Факт е, че сравнено с преди сме по- кротки. Grinning Но винаги е много весело, голяма забава пада.
Единствено с година от година все по- трудно става къде да отидем, за да не повтаряме местата, но и с това предизвикателство успяваме да се справим успешно сега- засега.

Времето ме приситска и изчезвам.
Хубав ден (и седмица) желая.

# 2 052
Ре, аз готвих по рецепта  от тук , патица със зеле.Купих я от бакалията.Та искам да кажа,че се сготви перфектно, бързо,направо се разпадаше.Преди години етърва ми се изхвърли да ни готви патица с ябълки и портокали, бяха у дома за Коледа.Не знам къде беше проблемът, но беше гадно и жилаво, и едвам навих моите хора сега да сготвя аз.
   Тилка, ние нашият банкет си го направихме миналата събота.8 родителски двойки, толкова чавета, по на 20 и три гаджета. Нашето беше най-хубаво, хахахаха, шегувам се. Това са децата, с чийто родители сме от 1ви клас, разказвала съм ви.Обаче забелязвам , че моят син не ги усеща така, както преди.С двама само държи непрекъсната връзка.ДРугите са някак си в периферия,не се чуват, не се търсят.На мен не ми пречи да съм бест френд с майките им де, не е задължително и децата да са така.Растат децата, променят се , намират си нова среда,което всъщност май е добре.
    Аз, на всичкото отгоре съм и болна, та се надявам на тиха и кротка новогодишна нощ.
  Стискайте палци днес да дойде човек за парното,че мамата си джаса.Децата и те сбраха катуна от апартамента и не могат да се върнат там, подготвят се за пренасяне.

# 2 053
Проверихме детето за грип, за щастие не е. Вчера се притесних дали не слиза нещо надолу, та отидохме при частен педиатър, но всичко е ок за сега. Денят ни е изпълнен с инхалации, сиропи, инхалации, сиропи. За борбата при даването им, даже няма да говоря. 😄
Не знам какво ще приготвям за НГ. Брат ми ще дойде при нас и си е поръчал домашна пица, та това ми е едното. Другото ще го мисля още.

# 2 054
Този форумен AI нещо хич не ги разбира нещата.
Доста позакъснял късмет, но пак по- добре от предните.

Марули, ние за 10+ дни вече имахме няколко "подгрявки". Sunglasses Някои от "децата" отдавна са вече с техните половинки- както гаджета, така и съпрузи, имаме си и с бебенца. Heart Eyes
Някои от децата са наистина близки помежду си, други не, но това е в реда на нещата- всички си имат своята среда, интереси, възприятия.

Болничките да се оправят!!!

Общи условия

Активация на акаунт