Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Декемврийска вещерска и спортна

• 70 602
  • 2 206
  •   1
Отговори
# 2 055
Кайси, лек са замръзнали стъкла не знам. Особено за конденза от вътрешна страна. Тази сутрин оставих каручката да работи с включено парно (климатика никаква не я върши), реотани на задното стъкло и докато стържа отвън, от вътрешната страна се размрази конденза. Забърсах със суха салфетка и тръгнах. Рядко ми замръзват и от вътре, но втори ден е ясно времето и много студено сутринта при нас.

Менюто е още неясно при мен. Салати поне два вида, едната ще е стъргана ряпа, моркови, кисела ябълка, за млечна имам мАтрял. Мексиканската ни омръзна. Подмятахме я три дни в хладилника.

# 2 056
  • тук и там
Аз купих някакъв спрей против замръзване на стъкла,не знам дали работи,не е толкова студено.Ама замъглените стъкла отвътре са ми проблем.Тя и моята нали е трошка,на ММ за нула време ги оправя,пък аз 15 минути по-рано ходя да я паля,не мога просто да се кача и да тръгна,че нищо не се вижда.

# 2 057
Да не би да има теч в охладителната система и от там да ти е проблема? При старата ни таратайка беше така и беше кошмар някакъв. Нов стоп бяха изпотени зимата от вътре. В момента много рядко имам конденз.

# 2 058
  • Варна
Днес ще имаме роднинска сбирка у тати. Ще правя постни сарми за вегетарианците, от мен ще има и баница с късмети и руло с мармалад. Тати се е заканил да прави руло Стефни и картофено пюре, мням. И домашна руска салата Two Hearts

Мъжо пожела за НГ бобена салата, мисля още една да има и клоня към моркови с магданоз, която е моя любима. Пък и някоя кутийчица с руска от тате ще си донеса Simple Smile Манджата - бъркана капама с пилешко, свинцко, ориз, праз и кълцано зеле. Малка баничка и малка содена питчица, като за двама Simple Smile Толкоз. Ще гледаме първа програма и ще сме самички с ММ, по терлици. А децата са чак в Лондон Simple Smile

Маруле, мисля те, дано се оправиш бързо и скоро да си на топличко.

Лан, ти как си?

Дечицата болните ги гушвам. И дано всички са "пушки" за посрещането на НГ.

# 2 059
Мерси, Дорч! Аз ще се оправя ,не ми е много болното.Обаче тоя майстор, дето пое ангажимент, сега не вдига. Надавям се все пак по някое време да върне обаждане.

# 2 060
  • Наблизо
Кайси,моята е същата,а е чистак нова.
В гаража ми казаха,че било защото отварям вратата и отварям прозореца.
Трънкината.Не е добре изолирана.
Аз пускам климатика и до 5 Мин се е оправила.

# 2 061
  • тук и там
Има теч май при моята.Пак на сервиз трябва да я кара ММ,хем да оправят десният стоп  и багажника,от последното ми приключение..Blush
До никъде не съм с успоредното паркиране все още..Та не знам дали има смисъл да я оправят въобще отзад,щото като нищо пак да я поломя след ремонта.

# 2 062
Кайсия,и филтъра на купето може да е за смяна.
Спрей за размразяване не ползвам,направо стържа стъклата.Но колеги,които използват,казват,че от него много им се изпотяват стъклата отвътре.Моите в петък сутринта даже бяха заскрежени.И заледен главния път 🤐.И вратите замръзнали 🤐.И от дъжда вечерта,едвам я размразих 🤐.В движение ми се отвори едната врата,решила да се размрази и тя.Отбих да я затворя,и се попързалях по леда 🤐.На сантиметри от канафката спря колата,изтръпнах,и хиляди сценарии ми минаха през ума за тези секунди суркане.Сефте шофирах по лед 🙄.Или както каза колега-не се кара,пързаля се.
Ходихме с Шефа за провизии,че шкафовете и хладилника са се позпразнили.Явно и половината град и околия бяха тръгнали.Барабар с тези,които ще празнуват в и около Пампорово.Странно ми е тук като чуя друга диалектна реч 🤭
Да,Шефа тъкмо се оправи от шарката, всъщност има още корички да падат тук-там,и се разхремави 😒.А близо две седмици не е излизал.Но батко му успя да му прехвърли някой от неговите бацили.Благодарение на лютия лук,тази нощ спахме добре

# 2 063
Милото Шефче, след шарка и скарлатина много пада имунитета и ловят горките дечковци всеки бацил. Да се оправя!

# 2 064
Ооо, малкото Шефче,но да,пада имунитета.
   Приключих за днес Сега среща с дружка .

# 2 065
  • София
Милите дечица. Да им минава, че много се проточиха болестите.
То те няма да помнят, но родителите са на ръба.

# 2 066
  • sf
Работен ден днес, отметнат. Чудя се кога да пазарувам за утре, довечера или утре след работа.
Хич не ми се ходи, ама обещах на едни приятели, та ще ходим у тях с щерката. Синкото ще е с приятели.

# 2 067
Утре ще бъде лудница, не че днес беше по-спокойно. Но ти си знаеш.

# 2 068
  • София
Да оздравяват болните!

Днес ми е някакво странно на главата. Замотана е и чувам гласовете, включително моят собствен, някак отдалеко и сякаш извън мен. Водя разговори като на сън. Движа се като на сън. На работа съм в същото време и трябва да бъда адекватна. Май се получава с адекватността, но наистина сякаш го сънувам този ден. Пих солен айран, че да не е ниско кръвно. Сякаш съм малко по-добре след него.

Вчера урината ми беше зелена. Явно гранофорин-а я оцветява. 6 дни го ползвах. Спрях го, защото може би съм прекалила. Сега продължавам пръскането с разни други спрейове.

Бях направила списък за пазар за утре. Баща ми чинно го е изпълнил. Сега се сещам, че пак съм забравила някои неща. Няма пак да го пращам. Аз ще се редя на опашка след работа.

# 2 069
Много болни пак са се събрали, да оздравяват бързо всички.
Панде, и моята глава не е съвсем добре.

Оттатък балкана сме ние, вчера дойдохме. Напазарувахме на наша територия, все едно тук няма магазини. Снощи се видяхме със свекини, после четох (по-точно слушах) книга до два. Днес рано-рано станах, зер да не се излагам пред свекървата. Наминахме с приятели към Трявна, МУ си купи гащи Joy - основна цел на посещението. Искахме да ядем свински уши в местната бирария, но беше пълно и нямаше място за нас.

Малко непланирано ще посрещаме новата година на един затънтен баир, до завчера нямало ток. Сега приготвям заготовки за руска салата. Утре сутринта ще я сглобя и ще пека баница. На място ще печем мръвките.

Показвам ви няколко снимки от снежна Трявна и задължителен тревненски котак
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт