Звездни Компромати- Декември'24

• 347 494
  • 3 918
  •   2
Отговори
# 3 165
Иван и Андрей не обясниха ли точно преди 3 дена, че И за Гунди не им е отпуснато нищо?

# 3 166
Иван и Андрей не обясниха ли точно преди 3 дена, че И за Гунди не им е отпуснато нищо?

Не ги следя.Не знам какво са казали.Обаче филма по БНТ е много добър.

# 3 167
  • Berlin
Приходите от кината (в България) за филма за Гунди са към 9млн. Чупи рекорди, но не виждам откъде да дойдат 20млн само за дуото.

# 3 168
Честито Рождество Христово 🌟

Не върви да продължа така, но темата го налага.. Богданска ми харесваше преди поправката на носа и то много. Имаше я из някой сайт на колежите в Канада, лъчезарно усмихната. Даже и да не искаш, ще ти се прище да запишеш някоя програма като видиш широката й усмивка. Обаче сега... челюстта й изглежда по-голяма отколкото вдействителност е заради скъсения и вирнат нос. Да, дългокрака е, стройна, но ханшът й е твърде широк и според мен. Явно има две мнения по въпроса.

Преди
Скрит текст:
След
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 27 дек 2024, 03:04 от blue🐦jay

# 3 169
Приходите от кината (в България) за филма за Гунди са към 9млн. Чупи рекорди, но не виждам откъде да дойдат 20млн само за дуото.

Четох го в сайт.Може и да е измислица.

# 3 170
Прекалено си отваря устата като се смее.

# 3 171
Джесика Алба и семейство честитят Коледа

Скрит текст:

https://www.instagram.com/p/DEDdbPPSvdt/?img_index=1

# 3 172
Императорът на Денси ви поздравява Laughing

# 3 173
Карамански младши какво работи? С какво издържа семейството си? Струва ми се, че съм чела, че е ди джей? Това ли работи или има друго, а ди джейството е за удоволствие?
И другото, малко ми е странно, че Нели чак сега се сети, че й липсва телевизията. В интервюто каза, че от десет години не е на екран, но аз имам чувството, че са минимум петнайсет. Чудя се дали би се вписала сега, тя няма чувство за хумор и игриво излъчване, няма живец и страст. По-флегматично-меланхолична натура е, какво ли предаване би й отивало да води? 🤔

П.п. Туистър се снима 2005 г., Огледала е от 2003 до 2009 г., в какво се е снимала Нели преди 10 години, идея нямам.

Последна редакция: пт, 27 дек 2024, 08:22 от Tess d`Urberville

# 3 174
  • Glasgow
Футболистът Мо (Мохамед) Салах с коледна снимка. На всяка Коледа пуска и го съсипват с коментари
Скрит текст:

Много е добре с новата прическа, години наред беше така
Скрит текст:

# 3 175
А той каква религия има? Знам, че е египтянин, т.е., вероятно мюсюлманска, но сниман под елхата?

# 3 176
Ами що пък да не е, това с коледното дърво и подаръците отдавна няма нищо общо със смисъла на християнският празник Рождество.

# 3 177
  • Glasgow
Мюсюлманска, дори помага в много благотворителни каузи, за Газа, за бежанци, но една снимка и вече е лош.
Има мюсюлмани, които празнуват и Коледа, те почитат Исус като пророк (Иса), а и той живее в Англия. То пък ние като празнуваме все едно помним какво точно празнуваме, превърнало се е в инстаграмска композиция празнуването.

# 3 178
И аз се учудих, че има коледна снимка. Все пак това е християнски символ и подчертано християнски празник. Ако ще е само заради комерсиалната част, си е направо обидно. Хора с техните възможности едва ли чакат 12 месеца в годината, че да си подарят скъпи вещи. А и нямат ли си техни празници с подаряване на подаръци?

# 3 179
Коледната снимка на Салах всяка година е известна като "проклятието на елхата на Салах", защото след Коледа формата му спада. Вътрешен хумор за гредашите футбол. Той е мюсюлманин, спазва постите за Рамадан, въпреки нивото, на което играе през това време. Това е просто закачка и уважение, децата му са родени и отгледани в християнски държави. Той прави много за Египет, много за футбола, и е изключително уважаван.

Общи условия

Активация на акаунт