Звездни Компромати- Декември'24

• 347 434
  • 3 918
  •   1
Отговори
# 3 255
Блейк беше доста грозна, като изгря в "Клюкарката". Даже се чудех как са я взели, ролята ѝ беше на харесвана тинейджърка, и предположих, че е с връзки, по семейна линия някакъв непотизъм. Всички други бяха по-хубави, Блейк беше като кобила с гърбав нос.

# 3 256
На Атанаска родителите живеят в кооперацията, която Бачорски купи и са на етажа на офисите.Язък й за претенциите й.
Голям хамбар се оказа този апартамент. Поне са си взели безплатна охрана на сградата Wink
Бабата получи и кошарка за нероден Петко.

Мен ме изненада билетите, които е купила за Малдиви за началото на март месец.
Тя ще ражда след няколко дни, т.е ще остави новороденото на майка си, което ще е на около 40 дни, за да отиде на плажа….

То момичето освен Турция, да си купят дрехи  и Италия за сватбата през последните 9 месеца друго не е виждало.Ходи й се и 2 не вижда.Пък и като не ходи тя с него ,друга ще замине.

# 3 257
  • на пистата
Синовете Бекъмови, до един са едни...ретро.
Напротив.Абсолютно в тренда са.

# 3 258
Генът на Виктория нявсякъде е стопирал да се изяви нещо с чара на Бекъм. Харпърчето ахааа да се доближи, но и тя започва да се отдалечава.

Божана се била държала така нарочно, да ставало шоу. Пишман! Невъздържана, държи се като простачка. Ако може да бъде друга, защо не се спре на някоя по-интелигентна, премерена и на място версия?! Това, което показва, ако е умишлено ... просто за никой не е добре, нито за зрителя, нито за нея.

# 3 259
Мъжът на Ивет Лалова е рожденик днес
Скрит текст:

# 3 260
Какво е стопирал, като им гледам малките очички досущ като Дейвид са си, само Ромео що годе удря на майка си , Харпър е сладка.

# 3 261
Не става въпрос за някоя и друга черта. Никое от децата няма откровения чар на баща си. Навсякъде  прозира и от чертите на Виктория, нормално.

# 3 262
  • Враца
https://www.dnes.bg/a/448-svobodno-vreme/664007-nay-izvestnite-i … nitosti-v-holivud

Най-известните братя в Холивуд.
За част от тези популярни личности не знаех, че са братя. Никаква клюкарка не съм, да ви кажа...Wink

Последна редакция: пт, 27 дек 2024, 22:14 от Трън в Очите

# 3 263
Според мен Виктория е по-хубава от Дейвид. Както и нейните роднини по снимки са по-красиви от неговите.

# 3 264
Виктория си е направо грозновата, а той е чаровник поне.

# 3 265
Съдята е отхвърлил искането на Джей Зи, делото за изнасиленото от него и Диди 13 годишно момиче, да бъде прекратено. Отхвърлено е и искането му, самоличността на момичето да бъде разкрита.

# 3 266
Много ми харесва Харпър, за мен в момента е най-хубавата от цялото семейство. Братята и как пък грам хубост и чар не са наследили, нито от майка си нито от баща си. Късмет.

# 3 267
Аз във Виктория не мога да открия красота, нито чар. Виж Бекъм ми е много чаровен. Въпрос на вкус, надявам се да не възникне спор. Като хора са ми наобратно, мисля че той е лигльо, а тя стожера на семейството.

# 3 268
Не, изобщо не споря, харесването е нещо много субективно. Виктория никога не е била красавица в моите очи, но умее да изглежда добре и да подчертава хубавите си страни, има си собствен стил и това ми допада по принцип.

# 3 269
  • Down south
Цитат
За част от тези популярни личности не знаех, че са братя. Никаква клюкарка не съм, да ви кажа...Wink
Не си. Да беше сложила поне снимки с имената.

Общи условия

Активация на акаунт