Звездни Компромати- Декември'24

• 347 410
  • 3 918
  •   1
Отговори
# 3 315
Какво значи Тото да е канселиран?
Просто някои тука не искат да го коментират.
Иначе видеата му се гледат все още. Явно има и гости за интервюта.

Той не се ли извини след видеото, заради което дойде това с кенсъла?

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 11:41 от Linda*kiss

# 3 316
Тук не е канселиран Тото. А и изобщо той сам си се отканселира успешно...

# 3 317
  • Sofia
Не го гледам,но ми излизат разни кратки видеа с гостите му…
Мислих,че ги разпитва в някакво шумоизолирано стайче,а той в зала с много екзалтирали зрители 😳,заливащи се от смях 🫣
Не го понасям още преди случая с ревльото 😤

# 3 318
Поне слагайте мис крокс в скрит текст. Доста време не я споменавахме в темата и аз предпочитам така да си остане.
Бизнесът им продължава да е във вреда на здравето на хората и харчат грешни пари.

# 3 319
Тото продължи с подкастите, но гледаемостта му падна много. Дори и гостите да са интересни.
Аз гледам, само ако гостът ми попада, не специално, защото е при Тото. Той много прекъсва гостите си и понякога не успяват да доразкажат някоя история.

# 3 320
Според мен подкастите масово се гледат не заради водещия, а заради госта. Някои водещи имат по-добър стил от други, но и тогава се гледа заради госта. Понякога се гледа въпреки водещия.

# 3 321
По моят морален метър, са несравними Батинкови и Тото. Първите са продавачи на Смърт, косвени убийци. Вторият е просто тъп, от да се прави на интересен се смя на уникално малоумната история на ревящия дебил Тити, който бил остригал приятелката си… това по време на случая с Дебора.
Да неадекватна реакция и да го излъчи също, но несравнимо като деняние с далаверите с живот  на тоя шопар и госпожата.

Тото е смешен, вчерашно лапе и като вземе обяснява- да, да аз тва го помня, на истории от края на 90те, коги си е ял сополите още….

# 3 322
Коя е тази врякаща водеща по БНТ? Кулинарно шоу с гост Ханес.
Водещата облечена неадекватно. Косата виси над храната. Обстановката мрачна. Като в бар. Няма грам празничен декор.
Десертът изглежда добре.

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 12:04 от Linda*kiss

# 3 323
На Тото подкасът е един от най-успешните в България, явно има причина за това. И други хора опитаха да направят същото нещо - провалиха се. Не знам защо на Тото му се получава и не знам дали има висока гледаемост, но щом продължава да го прави.... интвюто с Гъмов беше много неприятно, защото не мога да гледам пияни хора, как се опитват да артикулират правилно, Десислава малко ме депресира без да има реална причина 😀 но има много други гости, които съм слушала с интерес

# 3 324
Аз Гъмов не го търпя да се прави на оригинален с кух хумор. Не го изтърпях. Но Деси Слава ми беше интересна. Много искрена и естествена беше.

# 3 325
По моят морален метър, са несравними Батинкови и Тото. Първите са продавачи на Смърт, косвени убийци. Вторият е просто тъп, от да се прави на интересен се смя на уникално малоумната история на ревящия дебил Тити, който бил остригал приятелката си… това по време на случая с Дебора.
Да неадекватна реакция и да го излъчи също, но несравнимо като деняние с далаверите с живот  на тоя шопар и госпожата.

Тото е смешен, вчерашно лапе и като вземе обяснява- да, да аз тва го помня, на истории от края на 90те, коги си е ял сополите още….

JoyJoyJoyJoy точно! Това е един от "любимите" ми негови "похвати". А другия е мазньока към госта... и те му вярват. Smiley

Даже Тото пусна каста с Тити месец и малко преди случката с Дебора. И най-големия "майтап" е, че никой не реагира .... Реакциите дойдоха след случилото се с Дебора.

И да, Тото и Крокодила не може да бъдат съпоставяни в листа за кенсъл. Наистина Тото е просто тъп...  а ония са вампири.

Хартче (Little heart), Тото имаше много добра стартова позиция. А и беше един от първите, да не кажа първия от популярните личности, който направи подкаст. Имаше доста авторство в реализацията на идеята и изнасянето в зала беше топ както за зрителите, така и за него - финансово. И добре беше ситуиран в пространството, познаваше много популярни личности и отначало леко водеше разговора. Много хора дойдоха в подкаста му, защото се познават покрай работата. Слави например е един от тях. В колко подкаста е бил Слави? Това беше добро.
Но направи много грешки. Първо - повярва си изключително много, не биваше. Трябваше да знае, че е постигнал нещо,но не трябва да се отпуска до момент, в който каза, че Левски и Ботев са 8мо (ли беше) поколение турци ?! Отпусна се, загуби първоначалната откровеност и стегнатост, с които почна нещата.
А това с Тити беше тъпотия. И в последствие как да се направи, че съжалява за нещо, което не му идва отвътре?
Човек, който се смее на подобна простотия Титова, определя я като "на-якия подкаст" и слага остригано момиче като реклама на видеото за привличане на внимание? Дъно, под дъно, Тото и екип...
Това все едно някой да ми разказва как е влачил куче с кола и аз да се скъсам от смЕх, после да използвам случката за привличане на гледания... нелепо.
Извини се, ама като не признава, че е прост и че такива работи не са смешни и забавни, няма файда от тия извинения. Той беше съкрушен. А загубата на парите от рекламите с Пепси, уискито и отменените ангажименти го съсипаха.

# 3 326
Изгледах подкаста с Десислава, можеше да разкаже интересни неща, а чухме само 2-3 истории, ама тоя я прекъсва, даже бягаше от сцената от страх, да не би пак да го канселират. Пропиляно време в лигавене. Има и друг подкаст с Десислава насочен към духовното, мисля да го изгледам. Иначе тя е душичка, просто много се води по хората около нея, вкл. и тези, които й взимат интервю.

# 3 327
Тото не мога да го понасям, но му пускам и аз от време на време подкастите заради гостите. Наистина не мога да си обясня как успява да покани толкова интересни гости винаги, дори и след кенсъла му. Никой друг ютюбър няма толкова големи гости.
Може би е защото знаят какъв мазник е, и как два часа само ще ги четка и ще им прави реклама как са най-великите.

Последна редакция: нд, 29 дек 2024, 05:10 от Анонимен

# 3 328
Вероятно им дава по-добри пари на гостите си...

# 3 329
  • София
Двоен аршин има в канселирането. Светлана Гущерова, защо не е канцелирана? Парите, които харчеше, докато ги имаше, все едно не са кървави. Как точно Гущеров ги придобива? Той сега си плува на яхтата, купена с парите на родителите ни, съмнителни сделки с оръжия, наркотици, контрабанда.

Общи условия

Активация на акаунт