Звездни Компромати- Декември'24

• 347 516
  • 3 918
  •   1
Отговори
# 3 135
  • Брюксел / София
Мисля, че Петканова с червената рокля рекламираше някаква напитка. Може би клиентите са избрали облеклото. Не ми се вярва, тя да примира от кеф в тези парцали или пък я надценявам…

# 3 136
Някаква реклама е със сигурност

# 3 137
  • Пловдив
Отслабнала е да, ама в близък кадър челото и е адски сбръчкано.

Петканова ми е като скъпа държанка.

# 3 138
  • София
Тоя Ивко дали осигурява прехраната на семейството си, новото ,де?

# 3 139
  • Glasgow
Нали някакво заведенийце имаха, коментирали сме тук помня

# 3 140
Кошко
Верно малко прилича на Радина и има много грозен ръкав
Скрит текст:

# 3 141
Тя защо още е Петканова в инстаграм - имаше някаква драма, че не може да си смени името май, или се бъркам?
Трудно се сменя името в Инстаграм при много последователи и верифициран профил. Предполагам, че има и сключени договори с това потребителско име.

# 3 142
  • Sofia
Бекъмови
Скрит текст:

# 3 143
Децата вече са факт, това няма да се промени. А те двамата -хубави, лоши-заедно са и дано да се задържат. Никак не са ми симпатични, но дано този път децата имат стабилен баща и семейство.

# 3 144
Нали някакво заведенийце имаха, коментирали сме тук помня

Нямат вече, докато да го отворят и затвори. Като всичките ѝ начинания. Заведение, свещи, хюман дизайн, биохакинг... тва са ѝ само непросъществувалите бизнеси от последните две години. Unamused Любимият ми проблясък на гений беше в един пост за биохакинга, като обясняваше, че в сиренето имало фибри. После що я хейтим. Развява си розовия балон по всички инстаграми и телевизии, обявява се за експерт по майчинство, раждане, кърмене и не знам още какво, издава книги с тристате си думи речник, в които си признава как лъже и маже, и после "Ау, ма много злобно говорите за момичето, какво ви е направила". Ами тече от чешмата и ме дразни.

# 3 145
  • Sofia
Д-р Джак
Скрит текст:
Искра Радева
Скрит текст:

# 3 146
  • София
На Пепето капанчето беше на Шишман и беше с доста високи цени, предполагам затова не е прокопсало, иначе локацията беше ок. Аз да ви кажа наистина недоумявам как е станала успешна инфлуенсърка, изглежда винаги пренавита и изкуствена, Петканова поне е някак много естествено лъчезарна и позитивна, нашта другарка лъха на фалш отвсякъде. Дано не съм права, но в Черешката ми се стори, че и мъж номер 4 вече й е поомръзнал и повече се вълнуваше от профила си пред камера, отколкото от целувките му.

# 3 147
Въпреки, че Петканова ми е симпатична, след снимките на Ева Лонгория за нагласената Петканова мнението ми е : евтинджос. Защо нашите популярни личности не могат да бъдат естествени, защо?

Дрехите много засилват това усещане, долнопробни са.
Пето просто не виждам как може да ми стане симпатична, особено след позьорството с бебето и кърменето. Ужас

# 3 148
Направо ми бодеше ушите с нейното вечно " мило" към Иво по време на Черешката. Тя на всички мъже така им казва.
Не разбирам какво ни обвинявате , че не я харесваме и не я боготворим , че има 4 деца , които КЪРМИ и ,че имала стабилен мъж до себе си . Как се смилила над Иво и не знам си какво. Точно тя яхна вълната покрай случилото се с Иво и ми се иска да вярвам, че го обича и ще се застоят, но ... И аз не давам повече от 3-5 години.

# 3 149
Никой от нас не знае с кого ще е след 5 години.

Общи условия

Активация на акаунт