Звездни Компромати- Декември'24

• 347 436
  • 3 918
  •   1
Отговори
# 3 285
Синовете Бекъмови, до един са едни...ретро.
Напротив.Абсолютно в тренда са.
И аз да потвърдя, че сега е таква модата сред младежите относно облеклото...

Бекъм като млад си беше грозен, чак на старини се разхубави. А Виктория никога не е била красива, все го докарва от към дрехи.. Та няма от кого да вземат красота децата им...

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 00:08 от Vita

# 3 286
Е както синоптичките например. Нито са журналистки, нито са синоптички ми са си баш модели, просто да радват окото на редовия работяга докато пие евтино и вкиснато вино или домашна раЧия вечер на масата например. Умишлено не използвам думата "българина" защото адски много се дразня на хора, които говорят от името на българина.

# 3 287
Дейвид Бекъм да не пие или нещо. Зачервен, подпухнал, очите му потънали в лицето.
Може да е ял много джумерки.

Какво е джумерки?

# 3 288
  • Sofia
Пръжки 😀

# 3 289
Съгласна съм, че в началото, когато беше  Нели от Огледала и Туистър, нито се знаеше масово от кого е детето й, нито е парадирала и говорила за това.

Напротив, знаеше се. И се говореше- и за нея, и за “наследника”, и за колата, която караше по това време (Пежо), като и като беше катастрофирала с него, пак се писаха много неща за “Нели, която не излиза от тях, ако педикюрът ѝ не е перфектен” (какви глупотевини помня само). Даже Нешка е разказвала как е гонила Карамански от залата когато идвал да я ухажва. Пък нека Сановица не знаела кой е. 🙄

# 3 290
Първо се "наби на очи" от рубриката, която водеше, а после излезнаха и другите неща от биографията й.
А не е било обратното, да е позната като любовницата и да последва участието й в "Огледала".

Към дискусията за имената искам да добавя, че ако би искала е могла да избегне носенето на тази фамилия от детето й. Има вариант детето да носи като фамилия второто име на бащата.
Но в нейния случай предвид тавтологията и на първото име, дълбоко ме съмнява, че се е притеснявала от фамилията, напротив.

# 3 291
Пуснах си и аз концерта на Мария Илиева. Разочарована съм от начина, по който звучи на живо.
Не се отказва от обувките на огромни платформи. Ако имах нейните крака, щях да ходя по-често с панталони.
Момичетата от триото, чието име не разбрах, са като Destiny's child от AliExpress.

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 00:34 от zigizagi

# 3 292
  • България
Концертът е много скучен, досега ми хареса само испанската лесен. Олио тече от хвалбите на Мария към Живко Петров, Любо и публиката.
Мария да наеме едни танцьори, за да разнообрази обстановката, и да танцува с тях.

Има нужда от по-разпознаваеми и мелодични песни, всичко звучи като една песен.

# 3 293
Тези трите певачки идваха на концерт при нас с Миро. Ама Тринити ли бяха. Не помня.
Знам , че е канселиран, но честно казано, подкаста на тото с Деси Слава е доста интересен.

# 3 294
И при мен си течеше концерта като фон.
Мисля, че Мария е добър вокалист. Гласът й не е лош, определено има техника.
Друга тема е, че повечето й песни са откровени бози.
За визията - като грим и прическа е добре. На 47 е, не й ги давам. Говоря конкретно за визията й от  сега,  на сцената.
Да, глезените са топчести и на показ. Сякаш височината на обувките още повече го подчертава.

В подкаст при Митко Павлов отговаря откровено на въпроса "Обичаш ли да се налагаш?" https://youtu.be/t2XH7SxuRXo?t=141

# 3 295
  • България
Мария е добра певица, но не ме вълнува емоционално и песните й не го позволяват. Вероятно и тя не може да предава емоции.

Не знам как ще протече делото с Балдони, но ми е много красив и харизматичен мъж. Блейк ми е много несъвършена визуално на негов фон.

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 01:32 от ferencliszt

# 3 296
Синове Бекъм са малко посмачкани, ако и да са модерни. Виж, Зидан и синове е друго нещо 😀
Скрит текст:

# 3 297
Балдони е и много добър актьор, а сравнение с Блейк е някакво друго измерение направо

# 3 298
Никога не съм заглеждала синовете на Зидан. Защото майката ми грабва погледа. Какво тяло след 4 раждания! Евала

# 3 299
Факт, майката е страхотна, изглежда и без пластични операции.

Общи условия

Активация на акаунт